perjantai 27. toukokuuta 2016

Extra Firming Booster on tehokas kiinteyttäjä kasvoille

Extra Firming Booster (84€) on Dermalogican kiinteyttävin tehotippa. Kesällä sen käyttö on erityisen suotavaa, koska se korjaa myös uv-säteilyn aiheuttamaa rypistymistä ja rasitusta. Extra Firming Booster on tehokkain kiinteyttäjä kaulan iholle ja silmänympärille ja moni käyttääkin sitä jatkuvasti kaulan tehotippana.

Extra Firming Booster pitäisi olla käytössä kaikilla yli kolmekymppisillä ainakin muutaman kerran vuodessa. Tehotippa on geelimäinen, joka imeytyy hetkessä ja jättää heti kiinteän ja napakan tuntisen ihon pinnan.  Geeli sisältää proteiinipeptidejä jotka vaikuttavat ihon omiin kimmosäikeisiin vahvistavasti. Ihon kimmoisuutta pitää yllä kollageeni-elastiini-ja retikuliinisäikeiden verkosto. Nämä säikeet ovat kuin kuminauhaverkko ihon pintakerroksessa, mutta ikääntyessä ne alkavat veltostua ja katkeilla. Kimmosäikeiden veltostumista lisää uv-säteily ja ihon kuivuminen. Extra Firming Booster on tehokas tuote, joka hidastaa kimmosäikeiden veltostumista ja katkeilua.

Extra Firming Boosterin vaikutus näkyy heti. Se on aivan loistava tuote käden selkiin ihoa siloittamaan. Silloin, kun menee tilaisuuteen missä kättelee paljon ihmisiä, tai kädet ovat esillä esimerkiksi ruokaillessa saa Extra Firming Boosterilla hämmästyttävän sileän pinnan. Tietysti se hoitaa ja kosteuttaa muutenkin käsien kuivaa ihoa. Tuon tehotipan päälle kannattaa hieroa Multivitamin Hand and Nail Treatment (40€) käsivoide. Kasvojen iholle Extra Firmin Booster saattaa jättää kireän ja kuivan oloisen tunteen ja siksi hoitovoide kannattaa laittaa heti tehotipan päälle. Intensive Moisture Balance (100 ml 85€, 50 ml 59€) on oikein hyvä valinta hoitovoiteeksi. 

1 kommentti:

  1. Jos pitäisi valita yksi Dermalogican aine autiolle saarelle, niin minä ottaisin tämän Extra Firming boosterin. Se on helppo käyttää ja imeytyy äkkiä ettei tarvitse vartoilla seuraavan voiteen kanssa. Kaulalleni olen sitä käyttänyt 3-4 pulloa vuodessa ainakin vimeiset viisivuotta. Olen vakuuttunut, että kaulan ihoni ei ole ollenkaan niin veltto ja kurttuinen kuin muilla ikäisilläni.

    Ullis

    VastaaPoista