sunnuntai 29. toukokuuta 2016

NiksiPurkki osa 2

Tässä muutama ohje meikkaukseen. Jokaisella meikkaajalla on omat niksinsä ja kaikkea voi kokeilla, jos ne sopisi omaan käyttöön. Raili Hulkkonen on kai tunnetuin guru meikkimaailmassa ja hän neuvoo tekemään silmämeikin ennen meikkivoiteen levitystä, koska meikkivoiteella pystyy peittämään poskille varisseet luomivärit. Olen tätäkin kokeillut, mutta se ei tuntunut omalta eli edelleen laitan meikkivoiteen ensin ja sen jälkeen teen silmät.

1. Parhaiten saa laitettua ripsivärin, kun nostaa vasemman käden sormella silmäluomea ylöspäin, jos olet oikeakätinen. Näin saat ripsivärin hyvin ripsen tyvestä lähtien ja ripsistä tulee kaarevat.

2. Laita poskipuna aina hiusrajaan asti ja häivytä se siihen. Muuten tulee helposti, vain punaiset pallot  poskipäille.

3. Tee meikki aina puhtailla siveltimillä. Luomivärirasiassa olevat pienet levittimet kannattaa unohtaa ja hankkia kunnolliset pitkävartiset siveltimet. Jo siirtyminen hyvään siveltimeen muuttaa silmämeikkiä paremmaksi.

4. Levitä meikkivoide aina silmäluomille asti. SkinPerfect Primer sk 30 on erinomainen suoja myös silmänympärysiholle.

5. Ikääntyessä kannattaa siirtyä mineraalimeikkeihin. Varsinkin meikkivoiteessa on tärkeää, että sen saa hyvin häivytettyä kaulalle. Mineraalimeikki ei jätä koskaan rajoja, koska ihon oma sävy kuultaa sen läpi. Vanhemmiten synteettisten pigmenttien kovat ja selkeät rajat korostaa ryppyisyyttä.

4 kommenttia:

 1. Hyvä, kun kerrot ettei silmämeikkiä ole pakko tehdä ennen meikkivoidetta. Olen yrittänyt sitä monta kertaa ja sitten vasta ihosta sotkuisen näköinen tulee. Enkä ole kehdannut kertoa kenellekään tekeväni toisin.

  VastaaPoista
 2. Miksi ihmeessä luomivärirasiassa on sitten levitin mukana ellei sitä voi käyttää? Ettei tämä vaan ole ihan keksitty myyntikikka?

  VastaaPoista
 3. myykö vaan kosmetologit mineraalimeikkejä?

  VastaaPoista
 4. Anteeksi, että saitte odottaa vastausta. En huomannut näitä kysymyksiä aikaisemmin.
  Tuo luomivärilevitin asia on ihan käytännön sanelemaa. Tuolla lyhyellä pikkusiveltimellä ei todellakaan saa samaa jälkeä, kuin pidemmillä ja parempi laatuisilla siveltimillä. Luomiväripakkaukseen ei mahdu pitkät siveltimet ja levittimet. Ne ovat myös huomattavasti kalliimpia, kuin nuo pienet. Se olisi taas pakkomyyntiä, jos asiakkaan pitäisi aina ostaa kalliimpi laatusivellin saadakseen luomivärin. Eihän se mitenkään kiellettyä ole tehdä meikkiä noilla pikkusiveltimillä ja jos tulokseen on itse tyytyväinen niin kaikki on hyvin. Jos taas lopputulos ei tyydytä voi kokeilla käyttää pitkävartisia ja laadukkaampia siveltimiä.

  Mineraalimeikit ei mitenkään ole kosmetologien yksin myynnissä, vaan niitä on muuallakin. Yleensä kosmetologit valitsee myyntiinsä mineraalimeikit, koska ne ovat monella tapaa huomattavasti parempia. Moni Dermalogicaa käyttävä kosmetologi myy Youngbloodin meikkisarjaa, vaikka niillä ei ole muuten mitään tekemistä toistensa kanssa. Syy tähän on ihan "viidakkorumpu". Yksi, kun keksii hyvän sarjan hän kertoo siitä muille ja niin tieto menee eteenpäin. Itse luotan todella paljon siihen tietoon mitä kollegoilta saa ja siksi Dermalogican kosmetologien tiivis yhteydenpito on erittäin hyvä asia.

  Inkeri

  VastaaPoista