lauantai 7. toukokuuta 2016

Lahjakortti kasvohoitoon on äitienpäivän suosikkilahja

Äitienpäivä on lahjakorttimyynnin sesonkiaikaa. Vuosi vuodelta lahjakorttien myynti äitienpäiväksi on lisääntynyt ja niitä menee lähes yhtä paljon, kuin jouluna. Vuosikymmenten aikana on monelle perheelle tullut traditio äitienpäivä lahjakortista. Tosin tässä vaiheessa aina minulle todentuu miten kauan olen tätä työtä tehnyt. Moni kolmekymppinen mies tulee ostamaan lahjakorttia vaimolleen ja muistan hyvin, kun hänen oma äiti vasta odotti poikaa. Toisaalta koen sen kiitokseksi itselleni, että esimerkiksi nuoret jotka ovat käyneet minulla teinipuhdistuksissa tulee myöhemmin ostamaan lahjakorttia vaimolleen.

Kasvohoidon vaikutukset ovat hyvin moninaiset. Minulle on hyvin tärkeää, että hyvän ihonhoidon lisäksi asiakas myös rentoutuu. Haluan antaa asiakkaalle tilaisuuden sulkea muu elämä pois ja rentoutua täysin omissa ajatuksissaan. Siksi toivonkin, että asiakas sulkisi puhelimensa kasvohoidon ajaksi, koska rentoutuminen ei onnistu, jos välillä katsotaan puhelinta. Ihmiselle tekee erittäin hyvää pysähtyä joskus ja antaa elimistönsä täysin rentoutua. Itse en tiedä mitään muuta niin rentouttavaa, kun kasvohoito on. Pidän myös rentoutumista hyvin tärkeänä hoitovaikutuksena ja sen tulee aina kuulua kasvohoitoon. Tosin tiedän lukuisia kauneushoitoloita joissa rentoutuminen on sivuseikka ja panostetaan pelkkään ihonhoitoon. Myös me pyrimme täydelliseen ihonhoitoon, mutta siinä samalla vaikutus on myös rentouttava.

Lahjakorttia ostettaessa ei tarvitse tietää lahjan saajan ihotyyppiä, tai hoitotarpeita. Jokainen tekemämme hoito sovelletaan aina ihotyypin mukaan ja kaikki kasvohoidot ovat yksilöllisiä. Ei siis tarvitse pelätä, että ostaa väärän hoidon. Lahjakortin voi ostaa rahasummalle, tai määrätylle hoidolle ja kumpaakin tapaa käytetään yhtä paljon. Lahjakortin voi myös käyttää tuoteostoihin, jos niin haluaa. Lauantaisin hoitola on suljettu, mutta nyt voitte ostaa lahjakortin kotisivuiltamme www.kauneushoitolainkeri.fi ja siellä on hyvät ohjeet miten toimitaan.

Anna äidillesi, tai vaimollesi hetki arjen luxusta ja pitkäksi aikaa kaunis hyvinhoidettu iho. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti