tiistai 3. toukokuuta 2016

Musta naamio auttaa kaikkia

Musta naamio eli Dermalogican uusin Charcoal Rescue Masque (69€) naamio on lyhyessä ajassa kerännyt paljon myönteistä palautetta. Mitään tämän tyyppistä ei meillä ole aikaisemmin ollut.

Charcoal Resque Masque on loistava pika-apu ärtyneelle näppyläiselle iholle. Monelle stressi aiheuttaa iholle sekamelskan jolloin lähes kaikki ongelmat iskee yhdellä kertaa. Joillakin muutoa on hyvin nopeakin. Illalla nukkumaan mennessä iho on ihan kunnossa, mutta aamulla herätessä siinä on finnejä, hilseilyä, punakkuutta ja se ei näytä ollenkaan hyvältä. Näissä tilanteissa auttaa Charcoal Resque Masque, joka nopeasti rauhoittaa ja normalisoi ihon tilanteen.

Charcoal Resque Masque sisältää lääkehiilen kaltaista japanilaista valkohiiltä, joka imee iholta öljyisyyden ja epäpuhtaudet kuivattamatta. Hiilen takia naamio on tumman harmaata, mutta se on helppo poistaa. Vaatteista se lähtee pois ihan normaalissa pesussa, mutta vaatteita kannattaa kuitenkin varoa. Yleensäkin kaikki ihonhoito on hyvä tehdä niin, että riisuutuu rintaliivisilleen. Silloin, kun pusero on päällä sitä kuitenkin varoo ja kaula jää huonolle hoidolle. Charcoal Resque Masque levitetään koko kasvoille ja annetaan vaikuttaa 7-10 minuuttia. Naamiota voi käyttää kaikille ihotyypeille satunnaisesti, kun ärsytys ja näppylä vaihe iskee. Sekaiho ja rasvoittuva iho saadaan normalisoitumasn, kun naamiota käytetään 2-4 kertaa viikossa.

Charcoal Resque Masquesta hyötyy koko perhe. Teini-ikäisten hormonaalinen rasvoittuminen rauhoittuu naamiolla ja myös miehet tykkäävät siitä, koska vaikutus on niin tuntuva.

4 kommenttia:

 1. Pyysit jossain jutussasi, että kerrottaisiin jos nähdään haastattelujasi lehdissä. Vappuviikonlopun iltalehdessä, tai iltasanomissa annoit napakan ohjeen hoitaa ensin iho kuntoon ja hankkia vasta sitten irtoripset. Olen ihan samaa mieltä.

  VastaaPoista
 2. Kiva, kun kerroit nähneesi jutun. Itse en tiedä milloin antamani haastattelut julkaistaan ja tästäkin kuulin poiketessani pankissa ja tuttu virkailija mainitsi siitä. Tietysti on tosi kiva itsekin nähdä minkälaisia juttuja kirjoituksistani tehdään.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Tästä naamiosta voisin henkilökohtaisena kokemuksena sanoa, että älkää antako naamion olla pidempään kun suositusajan. Kahdesta käyttökerrasta toisella naamio jäi pitemmäksi aikaa ja oli tiukasti ihossa kiinni, lopputuloksena loppupäiväksi helakan punainen iho. Ensimmäisellä kerralla kun käytin suositellun alle 10min en huomannut samaa reaktiota. Timo

  VastaaPoista
 4. Hyvä, kun kerroit. Tuo on ihan totta, että naamio kuivahtaneena on hankalampi poistaa. Yleensähän naamioissa ei ole väliä, vaikka niitä pidettäisiin pidempäänkin kunhan vaan vaikutusaika ei ole liian lyhyt. Tämä Charcoal Rescue Masque on puhdistava ja se imee itseensä ihotalia ja tuo kuivuminen iholla johtuu tästä vaikutusmekanismista.
  Suositeltava vaikutusaika on 7-10 minuuttia ja mitä ohuempi kerros naamiota on sitä helpommin se kuivahtaa. Poistaminen käy helpoiten runsaalla ihonlämpöisellä vedellä. Ensin kannattaa naamiota hieroa kostein sormin ja sitten aloittaa huuhteleminen. Kun naamio kuivuu oikein kunnolla sitä saa suorastaan jynssätä ja sen rauhoittava vaikutus hukkuu siihen. Yleensä Charcoal Resque Masque rauhoittaa punotuksia, mutta voimakas puhdistaminen lisää punoitusta.
  Kertokaa kaikki kokemuksenne meidän tuotteista ja varsinkin näistä uusista tuotteista, joista ei vielä ole paljon kokemusta. Tämä Charcoal Resque Masque ei ole paras mahdollinen omalle superkuivalle iholleni, vaikka sitä olen tietysti monta kertaa kokeillukin, mutta ne kokemukset ei kerro kaikista vaikutuksista.

  Inkeri

  VastaaPoista