maanantai 2. toukokuuta 2016

Hyödynnä Pure Night Tähtitarjous!

Tämän hetkinen Tähtitarjous on suunniteltu keväistä ihon kirkastamista varten. Pure Night 99€ (127€) yövoide on juuri tämän vuoden ajan ja koko kesän paras yövoide. Sen mukana saat lahjaksi matkakoon Skin Renewal Booster tehotipasta ja viisi kappaletta Daily Resurfacer hoitotassua. Ellet pääse kasvohoitoon voit näillä tehdä ihon kirkastus ja virkistys kuurin kotona.

Laita joka ilta puhtaalle iholle pari tippaa Skin Renewal Booster uudistavaa tehotippaa. Se saattaa tuntua hiukan kirvelevältä, mutta se kuuluu asiaan, koska tuotteen happamuus on eri, kuin iholla. Skin Renewal Booster sisältää kosteuttavaa ja uudistavaa maitohappoa, joka siloittaa ja puhdistaa ihoa silmin nähden. Tuo pieni matkakoko riittää noin kymmenen yötä käytössä. Laita Skin Renewal Boosterin päälle Pure Night yövoide, joka on ihanan kevyt, mutta täyteläinen kosteuttaja. Se sopii myös päiväkäyttöön kuivalle iholle, mutta muista ettei siinä ole uv-suojaa. Pure Night sopii kaikille ihotyypeille ja se hajoittaa pigmenttiä kenellä on pigmenttiläiskiin taipumusta. Se on kuitenkin erinomainen hoitovoide kaikille muillekin, koska sen antioksidanttiset raaka-aineet korjaa koko ajan uv-säteilyn aiheuttamaa solukuolemaa ja ihon rappeutumista. Jos haluaa iholle rusketusta Pure Night on hyvä yökäytössä, koska se auttaa ihon värin tasaisuuteen. Sen avulla ruskea väripigmentti jakautuu iholla tasaisesti ja rusketuksesta tulee kauniimpi.

Daily Resurfacer hoitotassut ovat yli nelikymppisen salainen ase. Daily Resurfacer levitetään iholle kuitukankaisesta hoitotassusta ja sen tarkoitus on kuoria, kosteuttaa ja kiinteyttää. Tässä Tähtitarjouskuurissa on tarkoitus, että käytät hoitotassun joka toinen aamu ja saat mukana olevalla viidellä kappaleella kymmenen päivän kuurin. Daily Resurfacer jättää ihanan sileän ja napakan pinnan ja ihosta tulee hyvän näköinen ja meikki pysyy hyvin. Jos vappujuhlat ovat hiukan venyneet, niin Daily Resurfacerilla saa väsyneellekin iholle virkeän ja siistin ulkonäön. Se on mitä parhain "dagen efter" tuote. Muutenkin näitä Daily Resurfacer (35 kpl 113€) hoitotassuja kannattaa kesäksi hankkia, koska kesän juhliin niiden päälle on hyvä tehdä meikki.

Muista, kun käytät näitä uudistavia hedelmähappopitoisia tehoaineita laita aina päiväksi vähintään 30 aurinkosuoja, koska ne vähentävät ihon omaa suojakerrosta poistamalla kuollutta solukkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti