tiistai 24. toukokuuta 2016

NiksiPurkki osa yksi

Pirkka-lehdellähän on oma niksinurkka, niin miksi ei sitten Purkkiarmeijan komentaja blogilla voi sellainen olla.  Nyt on ja sen nimi on NiksiPurkki. Kirjoitan tähän NiksiPurkkiin pieniä vinkkejä  jotka helpottaa, tai tehostaa ihonhoitoa.

1. Ihonhoito, peseminen ja kosteuttaminen sujuu paremmin, kun ylävartalo on paljas. Kannattaa riisuutua rintaliivisilleen ettei ala varomaan puseron kauluksia ja sitten kaula jää hoitamatta. 

2. Hiukset pitää myös saada kunnolla pois tieltä, että ihonhoito käy tehokkaasti. Myssy tai hiuspanta on tarpeen. Hätätapauksessa voi alushousuista tehdä myssyn. Housut laitetaan päähän niin, että vyötärönauha jää otsalle ja hiukset pysyy koossa housujen sisällä. Ei maailman paras myssy, mutta toimii riittävästi.

3. Kaikki hoitotuotteet ja puhdistusaineet käytetään rintakehään eli decolteelle asti. Kaula tarvitsee erityishuomiota eikä sen hoitoa saa jättää vähemmälle.

4. Kesäaamuisin aurinkosuojavoidetta levitettäessä muista laittaa se aina decolteelle, korvalehtiin ja niskaan.

4 kommenttia:

 1. Katselin tänään asfalttityömiehiä tänään työn touhussa. Olivat jo nyt aivan pikiruskeita. Maksaakohan heidän työnantaja heille aurinkorasvat? Sen verran isosta työhaitasta kyse

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen monta kertaa miettinyt, että asfalttimiehillä syöpäriski on todella suuri. Tiedän, että yhden pienemmän yrityksen omistajan rouva hakee meiltä aurinkosuojavoiteet. Epäilen, että tuskinpa työnantaja yleensä aurinkovoiteita tarjoaa. Toisaalta luulisi, että työterveyshuolto on tietoinen suuresta syöpäriskistä ja ihoa tarkkaillaan enemmän.

  Ne jotka ovat joskus olleet töissä, tai kesäapulaisena tämän tyyppisissä olosuhteista voisivat itse tarkkailla ihoaan tavallista enemmän. Erittäin riskialtista on jos on ollut alle kaksikymppisenä tuon kaltaisissa työolosuhteissa.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Voiko Total Eye Carea käyttää öisinkin, jos ei viitsisi kuljettaa mökille montaa voidetuubia?

  VastaaPoista
 4. Kyllä sitä voi käyttää öisinkin, vaikka siinä on tuo aurinkosuoja. Helposti turpoaville silmäluomille Total Eye Care sk 15 on kaikista tehokkain yötäpäivää käytettynä.

  Inkeri

  VastaaPoista