sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Kesäloma ihonhoidosta

Moni haluaisi päästä kesällä ihonsa kanssa mahdollisimman helpolla. Varsinkin ne jotka asuvat viikkoja mökkiolosuhteissa ainoana pesutilana sauna ja järvivesi. Virheellisin käsitys on se, että kuvitellaan ihon jotenkin lepäävän, kun meikkiä ei käytetä. Todellisuus on päinvastainen. Ellei meikkiä laiteta ja puhdisteta illalla pois saattaa kaikki muutkin hoitoaineet jäädä laittamatta. Ihonhoito on, kuin hampaiden pesu se pitää tehdä päivittäin, että hampaat pysyy kunnossa. Eihän kukaan ajattele lopettavansa hampaiden pesun kesälomaksi, että hampaat saa levätä.

Helppoja hoitotuotteita kannattaa kesäksi hankkia varsinkin, jos matkustaa paljon ja joutuu kuljettamaan kosmetiikkaa mukanaan. Asiakkaiden asenteet kesän ihonhoitoon jakautuu selvästi kahtia. Osa ihmisistä panostaa kaiken mahdollisen ihonhoitoon, kun kerrankin on aikaa. He ottavat kasvohoitosarjan ja käyttävät tehohoitotuotteita kotona. Toinen asiakasryhmä haluaa päästä mahdollisimman vähällä ja tekee kotonaan, vaan kaiken välttämättömän. Yleensä he käyvät hoidossa kesäloman aluksi ja lopuksi, että heikompi kotihoito korvataan kasvohoidoilla.

Helpoin hoitotuote kesään on Power Rich (228€) hoitovoide. Tämä yksi tuote sopii silmänympärysvoiteeksi, korvaa tehotipan ja käy yöksi ja päiväksi. Power Rich on todella tehokas voide ja suosittelen, että kaikki yli nelikymppiset käyttää sen 2-4 kertaa vuodessa ja tuo yksi pakkaus riittää noin 6-8 viikkoa. Power Rich pakkauksessa on viisi pientä 10 ml tuubia ja yksi tuubi riittää reilun viikon käytössä riippuen ihon tilanteesta. Power Rich ei sisällä aurinkosuojaa ja sen rinnalle päiväksi suosittelen Dynamic Skin Recoveryn sk 50 (109€). Tätä Dynamic Skin Recoveryä voi käyttää koko kesän elvyttävänä päivävoiteena. Vielä helpompi vaihtoehto on hankkia Protection Sport sk 50 aurinkosuojavoide, joka käy kasvoille ja vartalolle. Sitä voi levittää Power Rich voiteen päälle aurinkoisena päivänä ja sama voide sopii koko vartalolle.

Kasvojen pesuun suosittelen Precleanse Wipes (29€)esipuhdistusliinat  ja Skin Resurfacing Cleanser kuorivan puhdistusmaidon (62€). Puhdistusta kannattaa täydentää Antioxidant Hydramist (62€) hoitosuihkeella, joka antioxidanttiset raaka-aineet korjaavat uv-säteilyn aiheuttamaa kudosvauriota. Tuo Precleanse Wipes puhdistusliina puhdistaa hyvin meikin ja sulattaa helteen ja hikoilun aiheuttaman öljyisyyden ja aurinkovoiteen rippeet. Skin Resurfacing Cleanser on kuoriva vaikutukseltaan ja iho tarvitsee kesällä välttämättä kuorintaa pysyäkseen puhtaana ja ongelmattomana. Näiden tuotteiden lisäksi suosittelisin mieluusti Daily Microfoliant kuorinta-aineen, mutta jos halutaan päästä mahdollisimman vähällä nuo ensin mainitut riittävät.

Nyt kevään aikana on muutama vakioasiakkaani käyttänyt Power Rich kuurin ja ilokseni huomaan hoidoissa miten tehokas vaikutus tällä voiteella on. Viisikymppinen kuiva ja jo ohentunut iho nuortuu kymmenen vuotta Power Richin ansiosta. Power Rich vähentää ihon ohentumista ja palauttaa normaalit solukerrokset. Hyvin kosteutettu ja normaalin vahvuinen iho näyttää sileältä ja hehkeältä. Nyt, kun näin nämä hyvät tulokset Power Rich piti ottaa omaankin käyttöön.

2 kommenttia:

  1. Olen käyttänyt vähintään kaksi kertaa vuodessa tämän power rich tuubikuurin ja se tekee iholle hyvää. Huomaan selvästi ihon jotenkin tasoittuvan ja tulevan ihan eri tuntuiseksi. Laiskalle hoitajalle se on helppo kuuri ja se tulee tehtyä säännöllisesti, jos pitäisi tehdä jotain monimutkaista into loppuisi aika pian.

    VastaaPoista
  2. Komppaan! Ei ole Power Richin voittanutta!

    VastaaPoista