lauantai 21. toukokuuta 2016

Youngbloodin uusi meikkivoide saa suosiota

Meillä on kuukauden verran ollut myynnissä Youngbloodin Liquid Mineral Foundation (79€), joka on nestemäinen mineraalimeikki. Se on samettimaisen ihana ja hyvin levittyvä. Sanoisin sen olevan enemmän neste, kuin voide, koska se on niin ohutta ja kevyttä.

Dermalogican peittävämpi meikkivoide Cover Tint lopetettiin ja myyntiin jäi tosi suosittu Sheer Tint sk 20 (75€) värillinen päivävoide. Sheer Tint sk 20 on vuosikausia ollut kesäajan suosituin meikki, koska se on kevyt ja kosteuttava. Nyt tämä uusi YB:n Liquid Mineral Foundation on myös kevyt, mutta huomattavasti peittävämpi, kuin Sheer Tint. Kaikista peittävin tietysti on YB:n jauhemainen mineraalimeikki, josta saa juuri niin kevyen, tai peittävän, kun haluaa riippuen miten monta kerrosta jauhetta levittää. Uusi meikkivoide on näiden kahden tuotteen välistä peittävyyden puolesta ja niille hyvä, jotka eivät halua käyttää jauhemaista meikkiä. Tämä Liquid Mineral Foundation sisältää myös mineraalipigmentin eli se on yhtä turvallinen ja miellyttävä, kuin jauhemainen mineraalimeikkikin. Värisävyjä on kaksi, mutta otan vielä kolmannen, joka on selvästi tummempi sävy. Moni on kevään aurinkopäivinä saanut, niin vahvan värin, että tummempaakin väriä jo tarvitaan.

Näin nyt myös YB:n kesän uudet huulipunat ja ne oli niin räikeitä etten ota niitä myyntiin. Kauniitahan ne on, mutta soveltuvat tosi harvoille eikä ainakaan arkiseen työmeikkiin. Väreinä oli kirkas fuksian punainen, oranssi, kirkas punainen ja kalpea nude ruskea. Näistä olemassa olevista sävyistä kesäisinä väreinä toimii Dragon Fruit (32€) kirkas lämmin pinkki, Tangelo läpikuultava oranssi ja Casablanca kultaoranssi. Myös Mimosa on tyylikäs ladylikesävy ja sopii hyvin kesäiseen työmeikkiin. Tuota ripsien pohjustusainetta Eye Lash Primeriä odotan edelleen lisää. Sitä pitäisi tulla kuun vaihteessa. Se on aivan loistotuote ja siitä en enää luovu. Kaikki asiakkaat kenelle olen sen näyttänyt olisivat sitä jo ostaneet, mutta nyt kaikki Pohjoismaat joutuu odottamaan uutta erää. Ilmoitan heti, kun se on myynnissä.

10 kommenttia:

 1. Onko koostumus maitomainen vai kermainen?
  Sarita

  VastaaPoista
 2. Olipa aika kinkkinen kysymys. En ole ennen jaotellut nesteitä näin, mutta tarkoitat ilmeisesti, että meikkivoide ihan ohut neste, vai hieman paksumpi. Mikään maitomainen ohut liru se ei ole, vaan hiukan siinä on tukevuutta. Hyvin ohut nestemäinen meikki on hankalampi käyttää, koska se valuu jo kädessä ja levitysvaiheessa. Liquid Mineral Foundation on helppo levittää ja tuntuu iholla todella kevyeltä. Se sopii hyvin kesäajankin hiukan peittävämmäksi meikiksi.
  Syy miksi otimme myyntiin tämän Liquid Mineral Foundationin oli se, että halusimme enemmän peittävyyttä, kuin värillisessä päivävoiteessa on. Tässä meikkivoiteessa on hienosti yhdistetty peittävyys ja keveys.

  Inkeri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten ihmeessä voit olla aina valmiina vastaamaan kysymyksiin tässä blogissa?

   Etkö koskaan tee muuta, kun roikut netissä. Tuntuu aika köyhältä elämältä aikuisella ihmisellä. Saat paljon kiitosta muilta yrittäjiltä , kun olet tehnyt mielenkiintoisen blogin ja lukijoita on paljon. Minusta se on aika surkeeta, jos ihmisellä ei ole muuta tekemistä ku ulkonäkö ja peiliin tuijottelu. Kannattaisi hankkia muutakin elämää niin tietäisi jotain maailman uutisista ja kykenisi laajempiinkin ajatuksiin ku oma naama.


   Hyvä yrittäjä ilman blogia

   Poista
 3. En ole yleensä meikkivoiteita käyttänyt, mut pitäisiköhän jo kokeilla. Olen kohta nelikymppinen ja puolivuotta Thaimaassa teki nassustani ihan kirjavan. Mistään isoista laakeista maksaläiskistä ei ole kysymys, vaan pienemmästä läiskäsyydestä. Nassukin paloi muutaman kerran ja iho hilseili ihan kunnolla. Se varmaan aiheutti epätasaisuutta.

  Ajattelin joskos tuo uusi meikkivoide vähän tasoittelisi väriä, vai auttaako tähän mikään. Olen käyttänyt Hydrating boosteria ja se on kyllä hoitanut kireyden ja hilseilyn pois. Puhdistuksena mulla on Age smart linjan kuoriva putsari ja siitä en kyl luovu. Se tekee ihon ihana sileäksi.

  Suositteletkos jotain aurinkovoidetta Suomen kesää varten vai onkos jo kaikki menetetty ettei suojaamista enää kannata edes tehdä? Mitään tönkkö paksuja voiteita en viitsi käyttää ja siksi kai tuo suojaaminen thaimaassakin jäi aika huonolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytä ihmeessä aurinkosuojavoidetta ettei ihosi vaurioidu lisää. Suosittelen Pure Light sk 50 (107€) joka samalla hajoittaa pigmenttiläiskiä. Paras tulos tulee, kun kaikki pigmenttiä hajoittavat PowerBright tuotteet on käytössä eli C-12 Serum (155€) tehotippa ja Pure Night (127€)yövoide.
   Liquid Mineral Foundation on ohut meikkivoide eikä tunnu tönköltä iholla. Sen peittävyys on hyvä ja luulisin kuvauksesi perusteella, että peittävyyttä tarvitaan kunnolla. Toinen vaihtoehto on SkinPerfect Primer sk 30 joka on todella ohut, mutta ei kovinkaan peittävä, mutta siinä on tuo hyvä sk 30 suojakerroin.
   Hienoa, että käytät Skin Resurfacing Cleanser (62€) puhdistusmaitoa, koska se kuorii kevyesti ja sillä tavoin poistaa pigmenttiläiskiä. Se on myös oma suosikkiputsarini kesällä.

   Inkeri

   Poista
 4. Kysymykseni ei koske meikkivoidetta, mutta kiva olisi saada neuvoja ongelmaani.

  Kaaduin pari kuukautta sitten sisällä ja löin ylähuuleni pöydän kulmaan. Se oli ainoa kohta mistä tuli verta ja muuten sain vain polviini mustelmat. Kävin ensiavussa, mutta haava oli sen verran matala ettei sitä ommeltu. Ensin se näytti paranevan ihan hyvin, mutta nyt ei oikein tapahdu enää mitään. Minulla on selvä 2-3 milliä leveä punakka juomu ylähuulesta nenän pieleen. Kipeä se ei enää ole, mutta harmittavan näkyvä. Onko sille mitään tehtävissä? Luuletko, että se vielä paranee tästä vai onko se lopullisesti tämän näköinen? Kiitän jo etukäteen, jos ehtisit kertoa kokemuksiasi vastaavista tapauksista.
  Riina 36v.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tosiaankin nähnyt vastaavia tapauksia asiakkaillani ja heillä jäljet ovat parantuneet lähes täysin. Ihon paraneminen on hidas prosessi ja se kestää noin vuoden verran. Vasta ensi keväänä voi sanoa mikä lopullinen tulos on. Olen melko varma, että haava paranee jälkiä jättämättä.
   Paras voide siihen on Age Reversal Eye Care (78€) jonka matkakoon saa seuraavan Tähtitarjouksen mukana ja se julkistetaan maanantaina. Se nopeuttaa ihokudoksen uudistumista ja vahvistaa ihoa. Aurinkosuojavoidetta kannattaa huolellisesti laittaa haavan päälle, koska yleensä tällainen ihovaurio saa aikaan pigmenttiläiskän. Paras olisi Dynamic Skin Recovery sk50 (109€) ja sitä kannattaa lisätä usein päivän mittaan. Ylähuuli on hikoilevainen ja voide ei kovin hyvin siinä pysy. Samoin nenää pyyhitään päivän aikaan useasti ja sekin vie suojavoidetta pois.

   Inkeri

   Poista
 5. Oon samaa mieltä tuon kolmannen kommentoijan kanssa. Pyöriikö kirjoittajan elämä vaan somen ja ittensä ympärillä. Ihmettelen myös lukijoita. Eikös aikuisilla ihmisillä ole muuta ajateltavaa, kun oma naama. Kokemuksesta tiedän et tällaset naiset ei paljo empatiaa muita kohtaan tunne. Työt hoidetaan miten kuten ja kiinnostaa vaan meikit ja vaatteet.

  Tälläsiähän nää jutut tässä blogissa on. Laita poskipunaa sinne, luomiväriä tänne ja korosta ja varjosta sitä ja tätä. Miten sellanen jaksaa kiinnostaa. Kannattais käyttää sekin aika sanomalehtiin. Sit vois huomata missä Suomen talouselämä menee. Yrittäjillä on tosi raskasta ja pitkää päivää tehdään. Asiakkaat on hankalia eikä mitään osteta. Ei se yritys blogilla pystyssä pysy. Muut yritäjät joutuu tekemään oikeeta työtäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kaksi kommenttia on aika ikävää luettavaa. Minua saa moittia ihan rauhassa, mutta ei lukijoita ja asiakkaitani. Voin vakuuttaa, että tätä blogia lukee erittäin fiksut ja päivän uutisia seuraavat naiset. Heillä on myös empaattisuus ihan kohdallaan.
   Kyllä nämä meikkijutut on vähemmistönä näissä blogijutuissani enemmän kerron ihonhoidosta mitä eniten teen työssänikin. Ikävää, että olette saaneet sellaisen mielikuvan ettei minulla ole mitään yleissivistystä. En ymmärrä missä kohtaa sellainen on tullut ilmi. Päätteleekö kaikki muutkin lukijat näin?Siitä on turha olla huolissaan etten tee tarpeeksi töitä ja vietän aikaani netissä. Varmasti teen saman verran työtä, kuin muutkin yrittäjät ellen jopa enemmänkin. Sitä vastoin minulla on ihan mukavia asiakkaita joiden kanssa on kiva ja helppo tehdä työtä. Yleissivistystäni olen kartuttanut juuri asiakkaiden kautta. Heiltä kuulen niin mielenkiintoisia asioita, että tietomääräni karttuu siitä. Eikä ole kovinkaan hyvä merkki moittia asiakkaita siitä elleivät he osta mitään. Kannattaisi ehkä miettiä löytyisikö siihen muita syitä.

   Inkeri

   Poista
 6. Kateus on rankka tunne. Ei kannata loukkaantua nämä ihmiset kertovat itsestään ja tuovat esiin oman pienuutensa.


  Ullis

  VastaaPoista