perjantai 6. toukokuuta 2016

Uusi Liquid Mineral Foundation on nyt myynnissä!

Sain tiistaina sisään Youngbloodin meikkiuutuudet joista aikaisemmin kerroin. Liquid Mineral Foundation (79€) on odotettu uutuus, koska otimme sen lopetetun Dermalogican Cover Tint meikkivoiteen tilalle. Liquid Mineral Foundation on ollut myynnissä jo muutaman vuoden, mutta meille se tulee uutuus tuotteena. Vaihtoehtoina on kaksi sävyä vaalea pebble ja hiukan lämpimämpi sävy sun kissed. Liquid Mineral Foundation on kosteuttava ohut lähes nestemäinen meikki, joka kuitenkin hiukan peittää. Se sisältää mineraalipigmenttiä, joten se on läpikuultava eikä jätä rajoja hiusrajaan ja kaulaan.

Toinen uutuus on Anti-Shine Mattifier (65€), joka on tarkoitettu rasvoittuvalle ja kiiltävälle iholle pitämään meikki mattapintaisena. Anti-Shine Mattifier levitetään meikkisienellä läpikuultavasta kiinteästä kakusta. Se laitetaan kosteusvoiteen päälle ja sen päälle meikki. Anti-Shine Mattifier supistaa myös huokosia ja siloittaa ja tasoittaa ihon pintaa. Se toimii hyvin ihan minkä merkkisen meikkivoiteen kanssa tahansa.

Olen muutaman viikon kokeillut Mineral Lash Primer (32€) ripsivärin pohjustajaa, joka tekee kaarevat tuuheat ja pitkät ripset. Se vasta loistava keksintö on. Huomattavsti parempi ja luonnollisempi, kuin ripsien pidennykset jotka näyttävät niin epäluonnollisilta. Mineral Lash Primer on pakattu samalla tavalla, kuin roll on ripsivärikin ja se on väritöntä ainetta mikä kevyesti harjataan ripsiin ja sen päälle laitetaan varsinainen ripsiväri. Ripset pysyy tuuheana koko päivän ja tämän primerin päälle sopii mikä tahansa ripsiväri, mutta tietysti paras tulos tulee YB:n omalla ripsivärillä. Mineral Lash Primer myytiin heti loppuun ja sitäkin odotellaan pari viikkoa, ennen kuin uusi erä saapuu Suomeen. Sitten se on meilläkin myynnissä ja pääsette käyttämään tätä loistokeksintöä.

Uusi värillinen huulihoide Hydrating Lip Creme sk 15 (32€) tuli meille myyntiin samaan aikaan tuon Liquid Mineral Foundationin kanssa. Siinä on kaunis läpikuultava sävy nimeltään peony, joka on lämmin koralli. Hydrating Lip Creme on todella hoitava ja kosteuttava ja estää huulten rohtumista. Tärkeintä siinä on tuo aurinkosuoja, koska huulten ihosyöpä on lisääntynyt ja huulillakin pitää käyttää suojakerrointa. Hydrating Lip Creme on enemmän huulirasva, jossa on kevyt väri, kuin huulihoide. Se näyttää kivalta yksinäänkin, mutta sitä voi sipaista jonkun vanhan kuivuneen huulipunan päälle antamaan lisäkosteutta. Tämä tuote on jo meillä myynnissä joten tervetuloa ostoksille!

3 kommenttia:

 1. Hieno homma, että otitte myyntiin tuon YB:n nestemäisen meikkivoiteen. Se on ehdoton suosikkini, mut Hämeenlinnasta sitä ei saanut mistään. Toinen supersuosikkini on tuo ripsivärin pohjustaja. Siitä en kyllä luovu koskaan. Omat ripseni on aika pitkät, mutta hennot ja ihan tönkkösuorat. Mineral lash primer auttaa ihan huomattavasti, että tuo ripsiväri tekee niistä kauniin kaarevat. Muutenkin primer lisää niihin volyymiä ja kuitenkin ne on ihan luonnollisen näköiset.


  Sen olen huomannut et primer toimii parhaiten YB:n oman ripsarin kanssa. Kokeilin vähän muitakin mut kaarevuutta ei tullut samalla lailla, kuin YB:n ripsarilla. Onko se myös jotenkin hoitava koska tuntuu et ripseni on vahvistuneet? Ihme ettei tällaista ainetta ole ennen keksitty:)

  VastaaPoista
 2. Oma kosmetologini Vaasassa otti myös tämän Liquid Mineral Foundationin tuon Dermalogican Cover Tintin tilalle. Olin vannoutunut Cover Tintin käyttäjä, mutta tämä Liquid Mineral Foundation on aika saman tyyppinen. Ehkä jopa levittyy paremmin ja ainakin se on kevyt, mutta peittää hyvin. Näin ikääntyessä ei halua mitään paksua tahnaa korostamaan ryppyjä.

  VastaaPoista
 3. Olen aivan varma, että meidänkin asiakkaat tykästyvät tähän Liquid Mineral Foundationiin. Se on todella hyvä välimuoto Dermalogican Sheer Tint värillisen päivävoiteen ja YB:n jauhemaisen mineraalimeikin välillä. Peittävyys on hyvä, mutta koostumus ohut ja kevyt ja erityisesti kesään sopiva.
  Tähän Mineral Lash Primeriin olen aivan hurmaantunut ja Mari samoin. Harmittaa etten pysty heti myymään sitä meidän asiakkaille, mutta toivottavasti sitä saadaan pian Suomeen lisää. Youngbloodin maahantuoja arveli lastin tulevan parin viikon sisään. Ilmoitan kyllä heti, kun sitä on meillä. Lash Primer on hoitava samalla, kun se pohjustaa ripsivärin. Huomaan myös, että ripsiväri lähtee helpommin pois, kuin aikaisemmin, vaikka pysyy päivän paremmin. Sama ilmiöhän on ollut SkinPerfect Primerillä. Kun varsinainen väri tulee pohjusteen päälle se ei imeydy ripseen ja siksi sulaa helpommin pois puhdistusaineella. Näin vanhemmiten, kun ripset alkavat vähenemään ja ohentumaan tämä Mineral Lash Primer on loistava apu. Itse saan ripsistäni selvästi tuuheammat ja pidemmät. Tietysti se vaatii hiukan enemmän aikaa eli tuo primer harjataan ripsiin ensin samanlaisella roll on harjalla, kuin ripsivärikin ja vasta sen päälle ripsiväri. Aikaa menee pari minuuttia enemmän, mutta tulos on erinomainen.

  Inkeri

  VastaaPoista