sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Dermalogican kolme meikinpohjustusainetta

Dermalogicalla on kolme meikinpohjustusainetta ja jokaisella on eri tarkoitus. Moni asiakas kysyy mikä tämä primeri eli meikinpohjustusaine on. Kysytään onko se meikki, vai hoitotuote. Se ei ole kumpaakaan, vaan se on aivan uusi tuotetyyppi, joka on sekä hoitoaine, että ihoa kaunistava aina. Sanalla sanoen se on pohjamaali. Jokainen remontin tekijä tietää, että maalipinnasta tulee aina parempi, jos pohjustustyö on tehty kunnolla. Ihonhoidossa nämä primerit tekee sen pohjustustyön ja varsinainen meikki näyttää niiden päällä paremmalta. Itse en enää tekisi meikkiä ilman meikinpohjustusainetta ja ne ovat paras keksintö vanhenevalle iholle mitä on aikoihin keksitty.

SkinPerfect Primer sk 30 (77€) oli Dermalogican ensimmäinen meikinpohjustusaine. Se taisi tulla myyntiin  jo 2013 ja silloin se loppui muutamassa viikossa Euroopan markkinoilta. Moni vakioasiakas varmaan muistaa, kun keräsin nimilistaa, että ilmoitan heille heti, kun tuotetta saadaan lisää. Sen jälkeen SkinPerfect Primer sk 30 on ollut joka vuosi meidän kolmen myydyimmän tuotteen joukossa. SkinPerfect Primer sk 30 sisältää kevyen mineraalipigmentin, joka ei ole väriaine eikä siten jätä iholle mitään rajoja. SkinPerfect Primer sk 30 korvaa nykyisin monella asiakkaalla meikkivoiteen, koska se jättää niin luonnollisen sileän pinnan. Tuote tasoittaa juonteita ja ryppyjä ja saa ihon näyttämään heleältä ja tasaiselta. Se on myös erinomainen suoja tuulta, pakkasta ja uv-sätelyä vastaan.

Rednes Relief Primer sk 20 (74€) tuli myyntiin 2014 ja se on tarkoitettu punoittavalle couperosa iholle. Siinä on raaka-aineista tuleva vihertävä väri ja se neutralisoi punakkuutta erittäin hyvin. Samalla sen hoitavat vaikutusaineet vähentävät punoitusta, kihelmöintiä ja ihon ohentumista. Redner Relief Primer sk 20 on parasta mitä punakalle couperosa iholle on pitkään aikaan keksitty. Se sopii myös miehille, koska se ei näytä meikiltä yhtään. Rednes Relief Primer on enemmän hoitoaine vähentämään ja ennalta ehkäisemään couperosaa, kuin pelkästään kaunistava aine. Siinä on myös paljon suojavia ominaisuuksia ja siksi se sopii suomalaisille erityisen hyvin.

Hydrablur Primer (77€) tuli myyntiin maaliskuussa ja siitä on tullut heti asiakkaiden suosikki. Itse olen ihan hurahtanut tähän tuotteeseen. Hydrablur Primeriä voi sanoa meikittömäksi meikiksi, tai värittömäksi meikiksi. Se on tavallisen näköistä valkoista voidetta, mutta sisältämänsä mikrokapseloidun rautaoksidin avulla se iholle levitettäessä tasoittaa ihon väriä. Hydrablur Primer sopii kaikille ihotyypeille, mutta rasvoittuva ja suurihuokoinen hyötyy siitä erityisen paljon. Se pitää ihon mattapintaisena ja supistaa huokosia. Omalle rutikuivalle yli viisikymppiselle iholle se on erinomainen siloittaja ja tasoittaja. Hydrablur Primer suojaa myös pölyltä ja tuulelta se sitoo ihon kosteutta. Todella luonnollinen ja aika peittäväkin pinta tulee, kun laittaa ensin Hydrablur Primerin ja sen päälle SkinPerfect Primer sk 30. Dermalogica neuvoo levittämään Hydrablur Primerin kostealla meikkisienellä ja peittävä ja siloittava vaikutus lisääntyy.

Toivoisin, että kaikilla asiakkailla olisi käytössä yksi näistä primereistä. Ne kaunistaa niin paljon ihoa ja vaikuttavat hoitavasti ettei kenenkään pitäisi jäädä niistä paitsi.


2 kommenttia:

 1. Hei!
  Kokeilin hydrablur primeria näytepakkauksen verran ja ainakin tämän perusteella tuote vaikuttaa mahtavalta! Kuiva ihoisena ja suuret ihohuokoiset omaavana, kysyisin kuinka kauan tuotteen ihohuokosia supistava vaikutus kestää? Onko tuotteen pitkäaikaisesta käytöstä mitään haitravaikutuksia kuivaihoiselle? Mielelläni kuulisin myös tuotteen koostumuksesta lisää? Sekä vaikuttavista ainesosista? Ensimmäisen kerran tuotetta käytettäessä, tuote tuntui savimaiselta tai savipohjaiselta. Johtunee varmaan tuosta rautaoksidista?
  T:Maaria

  VastaaPoista
 2. Kirjoitin vastauksen näihin kysymyksiin tämän päivän postauksen kohdalle eli 21.7-16 kohtaan.

  Inkeri

  VastaaPoista