keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Äidin paras lahja on lahjakortti

Kerroinkin jo, että tällä viikolla meidän aikataulu on hiukan risainen ja kauneushoitola on kiinni tunnin verran keskiviikkona 10.5 ja reilu parituntia torstaina 11.5. Toivottavasti tämä ei aiheuta haittaa kenellekään, kun tämä osuu juuri äitienpäiväviikolle jolloin käydään lahjakorttiostoksilla. Illalla olen loppuviikon paikalla noin kello 19 saakka.

Meillä kuvataan tv-ohjelmaa

Tämä blogi ja muu nettinäkyvyys herättää myös toimittajien kiinnostusta ja sehän on tosi hyvä juttu. Pienelle yritykselle on kullanarvoinen asia, että pääsemme näkymään eri medioissa. Tämän tv-ohjelman kuvauksen takia liike on kiinni keskiviikkona kello 12.30-14.00 ja torstaina kello 12.30-15.00. Kyseessä on Ylen uusi asiaohjelma josta en saa vielä paljoakaan kertoa. Ohjelman aiheena on pienyrittäjyys ja kauneushoitola-alan yrittäjyys. Eräs aika tunnettu toimittaja haastattelee minua ja Maria ja tätä ohjelmasarjaa tehdään kymmenen osaa joista vain yksi osa tehdään meillä. Tuosta usean tunnin kuvauksesta tuloksena on ehkä 5-10 minuutin pätkä. Tämän tiedän jo entuudestaan, koska Tuukka Temonenhan teki meillä yhden tv-ohjelman osan parivuotta sitten. Silloin kuvaus kesti 4-5 tuntia ja ulos tuli alle viisiminuuttia. Tämä tv-ohjelma tulee ulos syksyllä ja kerron siitä lisää myöhemmin. 

Äitienpäivän paras lahja on lahjakortti

Monen äidin toive on kasvohoito joka on rentouttava hetki ainoastaan itselle. Lahjakortin voi ostaa joko rahasummalle, tai määrätylle hoidolle. Kumpaakin tapaa käytetään yhtä paljon ja tuo lahjakortti on voimassa puolivuotta. Siitä ei ole pelkoa, että valitsee väärän hoidon, koska kaikki hoitomme tehdään yksilöllisesti ihotyypin mukaan. Nanolift kasvohoito (118€) on yleisin lahja ja se sopii kaikille yli kolmekymppisille. Jokaisessa kasvohoidossamme sekoitetaan hoitoaineet juuri sitä asiakasta varten ja esimerkiksi Rentouttavan kasvohoidon  (66€) voi yhtä hyvin ostaa seitsemän kymppiselle kuin parikymppisellekin. 

Osta lahjakortti verkkokaupasta

Lahjakortin voi käydä ostamassa suoraan meiltä, tai sitten verkkokaupastamme. Verkkokaupassa osoitteessa www.kauneushoitolainkeri.fi on hyvät ohjeet toimintaa varten. Netistä voi tulostaa kukilla koristellun A4 kokoisen lahjakortin johon voi itse kirjoittaa hoidon nimen, tai rahasumman. Lahjakortti maksetaan verkkokaupan maksupainikkeilla joko luottokortilla, tai pankkikortilla. Sen jälkeen laitetaan meille sähköposti lahjakortin saajan nimestä ja mikä hoito on kyseessä. Se on helppo tapa toimia ja sen kerkiää tehdä, vaikka vielä sunnuntaiaamunakin. Tervetuloa lahjakorttiostoksille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti