lauantai 13. toukokuuta 2017

Säästä ihonhoitotuotteissa

Sanotaan ettei hyvää ja halpaa saa samassa paketissa, vaan pitää hankkia sekä hyvä, että halpa. Tämä pätee myös ihonhoitotuotteissa. Kosmetiikan hintaerot ovat suuria, mutta niin on laatuerotkin. Huippulaadukkaasta ammattikäyttöön tarkoitetusta kosmetiikasta ei voi edes puhua samana päivänä kuin markettien purnukoista. Parhaat ja tehokkaimmat ihonhoitotuotteet ovat kosmetologien myynnissä ja käytössä niin kuin Dermalogicakin.

Dermalogicassa on runsaasti vaikutusaineita

Suurin ero kosmetiikassa on vaikutusaineiden määrässä. Kyllä markettikosmetiikka sisältää samoja raaka-aineita kuin ammattilaiskosmetiikkakin, mutta pitoisuudet eroaa toisistaan täysin. Halpakosmetiikka on melkein pelkästään jotain mineraalirasvaa eli vaseliinia, tai parafiinia jotka pahimmassa tapauksessa tukkii ihoa. Dermalogica taas ei sisällä mineraalirasvoja ollenkaan, vaan kaikki raaka-aineet ovat vaikutusaineita. Tämän koostumuseron takia Dermalogican voidetta tarvitaan kerralla noin kolmasosa siitä mitä markettivoidetta tarvitaan. Tämä on yksi osoitus Dermalogican taloudellisuudesta. Puhdistusaineissa ja hoitovoiteissa on saatavina kahta eri kokoa. Puhdistusmaidoissa iso koko on puolenlitran pumppupullo ja niin sanottu normaalikoko on 250 ml. Hoitovoiteet Active Moist, Skin Smoothing Cream ja Intensive Moisture Balance ovat joko sadan millilitran tuubeissa, tai viidenkymmenen millilitran tuubeissa. Nuo isommat koot ovat käytössä huomattavasti edullisempia kuin pienemmät koot. 

Oikein valitut ihonhoitotuotteet eivät mene hukkaan

Amerikkalaisena tuotesarjana Dermalogica on pakattu isompiin pakkauksiin kuin eurooppalaiset tuotteet. Tämäkin kannattaa huomioida, kun tekee hintavertailuja. Silloin, kun kosmetologi on valinnut hoitotuotteet asiakkaalleen ei tule virheostoja, vaan kaikki hankitut tuotteet tulee käytettyä. Pysyttäytymällä yhdessä tuotesarjassa kaikki vaikutusaineet tukee toisiaan ja lopputulos on paljon parempi. Kasvohoitojen vaikutusta voi pidentää ja tehostaa käyttämällä saman tuotesarjan kosmetiikkaa kotona. Joskus minua harmittaa asiakkaan puolesta, että hän käy säännöllisesti meillä kasvohoidossa, mutta ostaa kotihoitotuotteet matkustaessaan taxfreestä luullen tekevänsä edullisen ratkaisun. Aivan samalla rahalla saisi tuotteet jotka täydentäisi hoito-ohjelmaa ja olisivat raaka-ainepitoisuuksiltaan paljon tehokkaampia. Enkä sano tätä kaupatakseni omia tuotteitani, vaan jo järjen pitäisi tämä kertoa. Joillakin on vielä se vanhanaikainen käsitys, että apteekkikosmetiikka olisi jotenkin parempaa. Se ei todellakaan ole niin, vaan suurin osa apteekkikosmetiikasta on raaka-ainepitoisuuksiltaan samaa tasoa kuin markettikosmetiikka. Ei siis edes samaa tasoa kuin kosmetiikkaosastojen selektiivinen kosmetiikka. Sekin pitää muistaa, että parhaimmat hoitosuositukset tekee kasvohoidossa ihoon tutustunut kosmetologi.

Hoitoaineita ei saa tuhlata

Edullisin vaihtoehto on ostaa Dermalogican ja Youngbloodin hoitotuotteet näistä tapahtumapäivistä jolloin on -20% alennus. Tähtitarjouksissa on reilusti yli 20% alennus ja yleensä niiden mukana saa joitakin rinnakkaistuotteita matkakokoina jotka täydentävät hoitotulosta. Tarjouksista voi ostaa useammankin pakkauksen samaa tuotetta jota käyttää jatkuvasti. Esimerkiksi nyt Tähtitarjouksena olevaa Total Eye Creamia sk 15 NYT 49€ (66€) kannattaa ostaa kaksi tuubia joilla pääsee koko kesän yli. Yksi tuubi riittää noin 10-12 viikkoa ja kahdella tuubilla pääsee lokakuun loppuun ja sen jälkeen tuskin tarvitsee aurinkosuojia. Samalla Tähtitarjouksessa saa Multi-Active Toneria matkakoon joka riittää noin neljäviikkoa ja Age Reversal Eye Complexia ja SkinPerfect Primeriä sk 30 parin viikon tarpeisiin. Näitä matkakokoja ei pidä missään tapauksessa väheksyä, tai hukata vaan ne ovat hyvä rahan arvoinen lisäys kotihoitoon. Muistakaa myös käyttää kaikki pakkaukset loppuun ettei mitään purkinpohjia jää seisomaan ja pilaantumaan. Tuubit kannattaa vielä lopuksi leikata poikki ja kaapia reunoilta kaikki pois ja yleensä siitä saa vielä viikon verran käytettyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti