lauantai 20. toukokuuta 2017

Tähtitarjous voimassa vielä tänään ja huomenna

Total Eye Care sk 15 NYT 49€ (66€) tarjous yllätti täysin kaikki odotukset. Sehän on nyt kivan hintainen ja nuo lahjaksi tulevat tuotteet ovat todella tarpeellisia. Sifonkipussiin on pakattu Multi-Active Toner hoitosuihke, sekä Skinperfect Primer sk 30 meikinpohjustusaine ja Age Reversal Eye Complex tehoryppyvoide silmien ympärille yökäyttöön. Tuootteiden arvo on 48€

Total eye care sk 15 on meidän suosituin kesäajan silmänympärysvoide

Total eye Care sk 15 on ollut myynnisstä jo parikymmentävuotta ja siitä on tullut suosikkituote kesäajaksi. Tuo aurinkosuojakerroin vähentää pigmenttiläiskien syntyä, koska hormonaaliset pigmenttihäiriöt syntyy helposti silmien ympärille. E-pillerit aiheuttavat toisille pigmenttiläiskiä ja tyypillisesti ne tulevat silmien ympärille vaalea ruskea vihertävinä värimuutoksina mitkä näyttävät ikäviltä. Ne näyttävät helposti mustelmilta ja samalla, kun Total Eye Care sk 15 vähentää niiden syntymistä sen sisältämä mineraalipigmentti peittää ja häivyttää niitä. Total Eye Care sk 15 voi sanoa hoitavaksi valokynäksi, koska sen sisältämä vaaleanpunertava väri ei ole mekkiväri, vaan hoitava mineraalipigmentti.

Tähtitarjouksen voi ostaa verkkokaupasta

Näin viikonloppuna, kun hoitola ei ole auki tuotteet voi ostaa verkkokaupasta, tai voit myös laittaa meille sähköpostia ja tekstiviestin ja kertoa milloin tulet sen ensi viikolla noutamaan. Tarjousta ei kannata jättää väliin, koska se on niin tarpeellinen tuote. Sen voi ostaa vaikka hyvälle ystävälle lahjaksi ja myös nuorelle se käy ensimmäiseksi silmänympärysvoiteeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti