maanantai 22. toukokuuta 2017

Tähtitarjouksena After Sun Repair ja Protection Sport sk50

PROTECTION SPORT sk 50 NYT 46€ (58€) aurinkosuojavoide AFTER SUN REPAIR NYT 46€ (58€) hoitogeeli auringon oton jälkeen. Jos ostat yhden tuotteen saat sen mukana Special Cleansing Gel puhdistusgeelin ja Dynamic Skin Recovery sk 50 päivävoiteen matkakoot. Arvo 30€. Jos ostat kummatkin tuotteet saat lisäksi matkakoot Multi-Active Toner hoitosuihkeesta ja Skin Resurfacer Cleanser kuorivasta puhdistusmaidosta. Arvo 25€.

Näitä ei voi kylliksi kehua

Protection Sport sk 50 on aivan ainutlaatuinen aurinkosuojavoide koko perheelle. Se sopii sekä kasvoille, että vartalolle. Voide on todella ohutta ja hyvin imeytyvää joten lapset ja miehetkin pitävät siitä. Siinä ei ole mitään epämiellyttävää tuoksua eikä se hikisessäkään säässä ala kiiltämään ja valumaan. Protection Sport sk 50 sopii nuorelle ja normaalille iholle päivävoiteeksi ja myös meikin alle. Vanhemmalle ja kuivalle iholle on parempi vaihtoehto kasvoille tarkoitettu aurinkosuojallinen hoitovoide. Tuubin koko on 156 ml ja se riittää nelihenkiselle perheelle parinviikon aurinkolomalle hyvin. Suomen oloissa, jos suojaa tarvitaan vaan viikonloppuisin ja lomapäivinä tuubi riittää yksin käytettynä koko kesäksi.
After Sun Repair on viilentävä ohut geeli joka kosteuttaa ja rauhoittaa koko vartaloa. Aurinko kuivattaa ihoa ja varsinkin etelän helle ja merituuli vie iholta kaiken kosteuden. Rusketuksesta tulee kauniinpi, kun iho on hyvin hoidettu ja kosteutettu ja rusketus pysyy paremmin hyväkuntoisella iholla. After Sun Repair on nopeasti imeytyvä vartalovoide ja sitä kannattaa käyttää joka ilta suihkun jälkeen. Silloin, kun iho on palanut After Sun Repair viilentää ja nopeuttaa ihon paranemista ja vähentää vahingoittuneen ihon hilseilyä. After Sun Repair sopii kasvoillekin ja myös lasten iholle. 

2 kommenttia:

  1. käykö tuo aurinkovoide ainoaksi päivävoiteeksi normaali-ihoiselle? Vai tarvitaanko vielä jotain erikseen? Ihoni tuntuu saunan jälkeenkin normaalilta ja en tunne tarvitsevani mitään voidetta, vaikka sellaisen levitänkin joka ilta ja aamu. Aurinkovoide on päivällä pakollinen, jotten saa maksaläiskiä. Onneksi nykyään on sellaisia aurinkovoiteita joita voi reissunpäälläkin lisätä, ilman että käsiin ja naaman jää klähmätunne ilman pesua. Tää aurinkorasva on ilmeisesti sellainen, ettei siitä tule klähmää, johon jokainen multa/pöly napsaa kiinni?

    VastaaPoista
  2. Riippuu iästäsi miten hyvin Protection Sport sk50 pitää ihosi kunnossa. Siinä ei ole mitään elvyttäviä, tai korjaavia aineita vaan ainoastaan kosteutta. Jos olet yli kolmekymppinen suosittelisin kyllä ainakin yöksi jonkun ihoa korjaavan tuotteen. Multivitamin Power Serum (110€) olisi siihen tarkoitukseen erinomainen. Kosteutensa puolesta Protection Sport kyllä riittää vanhemmallekin normaali-ihoiselle.
    Imeytymisensä puolesta Protection Sport sk 50 on markkinoiden paras, koska se imeytyy yhtä hyvin kuin tavallinen kosteusvoide. Sitä voi lisätä päivän mittaan ja kannattaakin lisätä, jos on pitkään ulkona. Erityisen hyvin kannattaa suojata decoltee ja kaula-aukon kohta. Siihen aurinko osuu pahiten.

    Inkeri

    VastaaPoista