keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Silmänympärysnaamio on nyt myynnissä!

Nyt tuo kauan odotettu Stress Positive Eye Lift (89€) silmänympärysnaamio on myynnissä. Minä ja Mari olemme siihen aivan intona ja niin uskon monen asiakkaankin olevan. Kohderyhmä on laaja, koska kaikki yli kolmekymppiset tarvitsevat tätä säännöllisesti ja sitä nuoremmat silloin tällöin.

Stress Positive Eye Lift pelastaa silmänympärykset

Silmänympärykset ovat olleet tähän asti ongelmallisin kasvojen alue ja vanheneminen näkyy niissä ensimmäisenä. Stress Positive Eye Lift poistaa turvotusta ja tummuutta sekä vähentää ryppyjä ja ihon kuivuutta. Silmänympärykset ovat yhden ihosolukerroksen ohuempia kuin muu kasvojen iho ja siksi se rypistyy eniten. Ensimmäiset merkit elimistön toiminnan hidastumisesta tulee silmien ympärille ja turvotus kertoo aineenvaihdunnan muutoksesta. Yli kolmekymppisille turvotus voi ilmestyä ihan ilman mitään erityistä syytä, tai muutosta ruuassa ja muissa elämäntavoissa. Hormonitoiminta ja aineenvaihdunnan muutokset näkyy turvotuksena ja tummuutena silmänympärillä. Turvotus venyttää ihoa ja estää hiusverisuonten toimintaa ja se aiheuttaa tummuutta. Venynyt iho on ohentunutta ja siksi se rypistyy helpoiten. Kaikki nämä ongelmat vähenee, kun aineenvaihdunta ja verenkierto vilkastuu ja ohut ihoalue saa tarpeeksi kosteutta. Uusi Stress Positive Eye Lift vilkastuttaa huomattavasti ihon toimintoja ja auttaa kaikkiin silmänympärysalueen ongelmiin.

Silmänympärysnaamio on helppo ja nopea käyttää

Stress Positive Eye Lift on pakattu tuubiin jonka korkkiosa on levitin millä voi hieroa silmänympärysihoa helposti. Naamiota voi käyttää joko aamulla, tai illalla tarpeen mukaan. Sitä voi käyttää ihan joka päivä, mutta vähintään kaksi kertaa viikossa. Parin viikon kuuri joka päivä käytettynä saa turvotuksen pysymään pois pitkän aikaa ja kuivuudesta johtuvat juonteet madaltuu. Geelimäistä naamiota levitetään paksuhko kerros silmänympärille ja hierotaan pari minuuttia tuubin levittimellä. Hieronta ei ole välttämätöntä, mutta se nopeuttaa naamion imeytymistä. Naamion vaikutusaika on viisiminuuttia jossa ajassa se imeytyy melkeimpä täysin. Vaikutusajan jälkeen se poistetaan kevyesti kostealla vanulla ja laitetaan silmänympärysvoide päälle. Iltaisin yötä varten tuota  naamiota saa jäädä reilumminkin vaikuttamaan, mutta aamuisin ennen meikin tekoa se kannattaa poistaa kunnolla, että luomiväri pysyy paremmin. Naamion jälkeen laitetaan aina silmänympärysvoide, koska naamiossa ei ole suojaavia täyteläisempiä rasva-aineita. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti