torstai 4. toukokuuta 2017

Meikinpohjustusaineet sopivat kaikille

Tämän hetken Tähtitarjous on meikinpohjustusaineet SkinPerfect Primer sk 30 (82€) ja Hydrablur Primer (81€) NYT 65€. Saat kaupan päälle meikkipussin jossa on Age Reversal Eye Complex ja Overnight Retinol Repair matkakokoisina. Arvo 56€

Meikitön meikki

Meikinpohjustusaineet ovat tarpeellisia kaikille, vaikka meikkiä ei käytäkään. Hydrablur Primer on niin sanottu meikitön meikki, joka siloittaa ja siistii ihon pinnan jättämättä siihen mitään väriä. Kukaan ei tiedä iholla mitään olevankaan, koska se ei näytä meikatulta. Hydrablur Primer supistaa huokosia, tekee ihosta mattapintaisen ja siloittaa ryppyjä ja juonteita. Ihon väri myös tasoittuu ja iän myötä tulevat pigmenttiläiskät eivät näy niin selvästi. Hydrablur Primer ei ole pelkkä kaunistaja, vaan se myös kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Se levitetään kaikkien hoitotuotteiden päälle. Hydrablur Primeriä voi käyttää yksinään korvaamaan meikin, tai sen päälle voi vielä levittää meikkivoiteen. Meikkivoide levittyy tasaisemmin ja iho on sileämpi ja tasaisemman värinen. Meikinpohjustusaineita voi verrata pohjamaaliin, kun remonttia tehdessä maalataan. Mitä paremmin pohjamaali levitetään sen parempi ja kestävämpi itse maalista tulee.

SkinPerfect Primer sk 30 suojaa auringolta

SkinPerfect Primer sk 30 tuli Dermalogicalle myyntiin kolmisen vuotta sitten ja se nousi heti meidän kolmen suosituimman tuotteen joukkoon. SkinPerfect Primer sk 30 sisältää mineraalipigmentin ja helmiäisjauheen jotka saavat ihon näyttämään heleämmältä ja sileämmältä. Moni käyttää tätä meikkivoiteen sijalta värillisen päivävoiteen tapaan, mutta sen päälle voi levittää myös meikkivoiteen. Kaikki jotka kokeilee SkinPerfect Primeriä sk 30 eivät siitä enää luovu, koska se on ainutlaatuinen tuote parantamaan ihon ulkonäköä. Tähän aikaan vuodesta se on myös tärkeä hoitoaine tuon hyvän aurinkosuojan takia. SkinPerfect Primer sk 30 suojaa myös ihoa tuulelta ja pölyltä. 

Meikinpohjustusaineista hyötyy kaikki

Toivoisin, että kaikki yli nelikymppiset rohkenisivat kokeilla näitä uusia kosmeettisia aineita joita ei vielä kymmenenvuotta sitten ollut saatavilla. Ne parantavat todella paljon ulkonäköä olematta vahva meikki. Itse käytän näitä kahta meikinpohjustusainetta päällekäin. Ensiksi levitän hoitotuotteiden päälle Hydrablur Primerin supistamaan huokosia ja kiinnittämään meikin ja sen päälle sipaisen SkinPerfect Primerin tasoittamaan ihon väriä ja heleyttämään sitä. Näiden päälle tupsautan vielä ohuen kerroksen Youngbloodin Natural Mineral Foundationia eli jauhemaista mineraalimeikkiä. 

Tähtitarjous on vielä voimassa 7.5 saakka ole siis nopea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti