sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Kaksikymmentävuotta nuoremmaksi kahdessa viikossa

Olen nyt kevään aikana ottanut tavoitteekseni lukea aina silloin tällöin iltapäivälehtien muoti ja kauneussivuja, että pysyn hiukan kiinni siinä mistä kaikista asioista keskustellaan. Törmäsin aivan uskomattomaan lupaukseen, että joku täysin tuntematon voide nuorentaa ihon kahdessa viikossa lähes kaksikymmentävuotta.

Uskomaton juttu

En pysty käsittämään miksi ihmiset uskovat tämän tyyppisiin juttuihin. Tuossa jutussa myytiin kahta eri voidetta joita pitää ehdottomasti käyttää yhdessä ennen kuin ne tehoavat. Voiteet eivät maksaneet montaa euroa joten se on varmaan syy miksi niitä tilataan. Jutussa oli iso liuta naisia jotka vakuuttivat nuorentuneensa parissa päivässä voiteita käyttämällä. Toinen voide sisälsi hyaluronihappoa ja toinen antioksidantteja. Ne ovat erinomaisia raaka-aineita, mutta muutamalla eurolla ei niiden pitoisuus voiteessa ole kovin suuri. Ymmärrän, että kuolemaisillaan oleva ihminen uskoo mihin tahansa ja epätoivoisesti takertuu selvään huijaukseenkin. Silloin voi ihminen kokeilla kaiken näköisiä konsteja pelkästä toiveajattelusta. Nyt tuleekin mieleen, että onko vanheneminen jollekin niin kammottava asia, että on valmis uskomaan selvään huijaukseen. Näinhän se ei saisi olla vaan vanheneminen on luonnollinen olotila joka tapahtuu kaikille.

Voiteet eivät nuorenna kymmeniävuosia

On aivan naurettava väite, että parinviikon käyttö jotain voidetta nuorentaa parikymmentävuotta. Kosmetiikka on nykyisin hyvin tehokasta ja vaikutukset ovat moninkertaistuneet viimeisen kymmenenvuoden aikana. Mitään totaalista muutosta ne eivät kuitenkaan tee, vaan suurin vaikutus on ennalta ehkäisy. Ihon vanhenemista pystyy hyvällä hoidolla hidastamaan näkyvästi. Omat vakioasiakkaani jotka ovat nyt 75-85-vuotiaita ovat vähintään 10-15-vuotta nuoremman näköisiä kuin hoitamattomat vastaavan ikäiset. Moni hoitamaton nelikymppinen voi olla ryppyisempi kuin hyvin hoidettu kuusikymppinen. Tämän tuloksen näen työssäni päivittäin. Sitä tulosta ei ole saavutettu yhdellä voidepurkilla eikä sellaista voidetta ole olemassakaan. Ei siis kannata uskoa tuollaisia mainoksia eikä niitä kannata kokeilla, vaikka halvalla saisikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti