maanantai 8. toukokuuta 2017

Tähtitarjouksena Total Eye Care sp 15

TÄHTITARJOUS TOTAL EYE CARE sp15 NYT 49€ (66€) silmänympärysvoiteen ja saat lahjaksi sievään sifonkipussiin pakatut Multi-Active Toner hoitosuihkeen, Age Reversal Eye Complex silmänymp.voiteen yökäyttöön ja SkinPerfect Primer sp30 meikinpohjustusaineen. Tuotteiden arvo 48€.

Total Eye Care sp 15 sopii kaikille

Silmänympärykset on myös hyvä suojata auringolta, koska pigmenttiläiskät tulee helposti silmien ympärille ja siihen Total Eye Care sp 15 on omiaan. Total Eye Care sp15 on erittäin kosteuttava, suojaava ja se vähentää silmänympärykset tummuutta ja turvotusta. Voide sisältää mineraalipigmentin joka neutralisoi ihon tummuutta, mutta se ei ole väriaine. Total Eye Care sp15 sopii yöksi ja päiväksi, mutta yli 35-vuotiaille suosittelen sen rinnalle yösilmänympärysvoiteeksi Age Reversal Eye Complexin jota nyt saat lahjaksi matkakokoisena. Total Eye Care päivällä ja Age Reversal Eye Complex yöllä on paras mahdollinen yhdistelmä hidastamaan rypistymistä, ihon veltostumista ja silmäpussien syntymistä. Total Eye Care sp15 sopii myös nuorelle ensimmäiseksi silmänympärysvoiteeksi, koska se on ohut ja kosteuttava.

Miksi silmänympärille tarvitaan oma voide

Iho koostuu useasta solukerroksesta ja silmänympärysiholla on yksi solukerros vähemmän, kuin muualla kasvoilla. Silmänympärillä ei ole tali-ja hikirauhasia ja siksi silmänympärillä ei koskaan ole finnejä. Näiden ominaisuuksien takia silmänympärys on hyvin ohut ja herkkä ja helposti reagoiva. Se myös kuivuu ja ohenee huomattavasti nopeammin, kuin muu kasvojen iho. Tavallinen hoitovoide on molekyylirakenteeltaan sen verran suurta ettei se imeydy ohueen ihoon jossa on hyvin pienet huokoset. Se jää lillumaan ihon pintaan ja valuu silmiin ja aiheuttaa turvotusta. Silmänympärysvoiteet ovat molekyylirakenteeltaan suunniteltu imeytymään ohuelle silmänympärysiholle ja niiden tehoaineet on tarkoitettu tälle alueelle. Silmänympärykset joutuvat kovalle rasitukselle meikatessa ja usein silmiä hierotaan ja käsitellään kovakouraisesti. Erilaiset silmätipat ja kyynelneste valuu silmänympärille ja kuivattaa erityisen paljon ohutta ihoa, joka aina rypistyy ensimmäisenä. 

2 kommenttia:

  1. Tämä kirjoitus olisi voinut olla sinun kynästäsi! Yle uutiset kirjoittaa hyvin kriittiseen sävyyn kestopigmentoinneista.
    http://yle.fi/uutiset/3-9599487

    VastaaPoista
  2. Kiitos tästä linkistä. On suorastaan helpottavaa huomata, että muutkin kosmetologit itseni lisäksi alkaa puuttumaan näihin pigmentointiongelmiin. Olen jo vuosikausia ihmetellyt näitä kirjavan kukertavia kulmakarvoja jotka eivät pue ketään. Teen tästä asiasta itsekin jutun huomiseksi.

    Inkeri

    VastaaPoista