sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Bt-Sonic viedään käsistä!

Dermalogican ja Bt-Gearin suunnittelema ultraäänilaite Bt-Sonic (126€) on todella suosittu. Minusta tuntuu, että niitä on myyty viimeisen kuukauden aikana enemmän kuin Intensive Moisture Balancea (100 ml 96€, 50 ml 67€) joka on yleensä meidän eniten myyty tuote.

Teho on nyt todistettu

Ensimmäiset laitteet myimme joulukuun puolessa välissä ja olen tehnyt jo monelle kasvohoidon jotka ovat käyttäneet laitetta sieltä saakka ja olen nähnyt tulokset Bt-Sonicin käytöstä. Nuoremmilla rasvoittuvilla ja näppyläisillä ihoilla finnien ja mustapäiden syntyminen on vähentynyt. Ultraäänivirta nostaa huokosen pohjasta saakka talia ihon pintaan ja ihon puhdistuminen paranee. Finnien parantumisjäljet häipyvät näkyvistä nopeammin, kun solutoiminta kiihtyy. Vanhenevalle iholle tämä solutoiminnan parantuminen on tärkeintä, koska uusien ihosolujen synty hidastuu huomattavasti ikääntyessä. Bt-Sonicin käyttö parantaa ihon kimmoisuutta ja vahvuutta ja tämä näkyy erityisen hyvin kaulan alueella mikä on muuten hankala hoitaa. Laitteen käytöstä tulee helposti rutiini, koska parin minuutin hieronta päivässä on niin nopea toimitus.

Laite on kestävä

Ihmettelen miten hyvin tuo laite on kestänyt ammattimaistakin käyttöä. Meillä on kummallakin kasvohoitokäytössä Bt-Sonic ja sitä käytetään monta kertaa päivässä. Desinfioin sen myös käyttöjen välissä mitä kotona ei tarvitse tehdä, koska silikoni ei elätä bakteereja. Luulisi, että noin neljän kuukauden käytön jälkeen, kun sitä käytetään kymmenkertaisesti kotikäyttöön nähden laitteessa olisi jotain käytön merkkejä. Kuitenkin se on aivan saman näköinen kuin täysin uusi. Olen ollut aina tyytyväinen näihin Bt-Gearin laitteisiin joita olemme hoidoissa käyttäneet parikymmentävuotta. Tuo Nanolift hoidossa käytetty mikrovirtalaite tulee myös Bt-Gearilta. 

Bt-Sonic on ultraäänilaite

Korostan sitä ettei Bt-Sonic ole mikään harjalaite, tai mikroneulauslaite. Se perustuu ultraäänivirran elvyttävään ja imeyttävään vaikutukseen eikä siinä ole mitään mekaanistahankausta ihon pintaan. Bt-Sonic laitetta ei voi verrata näihin muilla mekanismeilla toimiviin laitteisiin. Ei ole ollenkaan sama ostaa vaan joku laite ja käyttää sitä ellei kyse ole ultraäänilaitteesta. Tietääkseni millään muulla nimellä ei myydä täysin vastaavaa laitetta joten niitä ei voi verrata eikä ohjeitani voi soveltaa ihan muihin laitteisiin. Ihonhoidossa käytetään hyvin monenlaisia mikrovirtalaitteita ja virtayhdistelmiä ja suurin osa on tarkoitettu ainoastaan ammattikäyttöön. Ensimmäinen Suomeen tuotu sähkölaite ihonhoitoon oli korkeafrekvenssikone 1920-luvulla. Virtaa on siis käytetty kohta satavuotta ihonhoidossa joten kyse ei ole mistään uudesta jutusta. Ultraäänivirtaa on käytetty jo 60-luvulta fysikaalisissa hoidoissa ja 80-luvulla se tuli kosmetologien käyttöön. Bt-Sonic on täysin turvallinen laite eikä sitä pysty väärin käyttämään. Ainoastaan sydämentahdistimen kanssa pitää kysyä käyttölupa lääkäriltä ja se on ainoa kontraindikaatio. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti