perjantai 16. helmikuuta 2018

Uutuustuotteet tuli tarpeeseen

Nuo Dermalogican uutuustuotteet Barrier Defence Booster (107€) ja Calm Water Gel (70€) ovat tuleet Suomeen juuri sopivana hetkenä. Nämä pakkaspäivät ovat olleet monelle yllätys ja kutisevan kirvelevät kuivat läiskät ilmestyi heti ellei iho ollut kunnolla hoidettu.

Kuivuusihottuma kaipaa rauhoitusta

Silloin, kun iho on päässyt kuivahtamaan niin, että se näkyy punaisina hilseilevinä läiskinä ei pelkkä kotihoito enää niihin auta. Eikä auta yksi kasvohoitokertakaan vaan sen jälkeen pitää kotona hoitaa ihoa hyvin ettei läiskät ilmesty uudestaan. Pelkästään kosteuttaminen ei enää riitä vaan myös punoitus ja ärtyneisyys pitää rauhoittaa. Tässä tapauksessa uusi tehotippa Barrier Defence Booster tuli kuin tilauksesta, koska juuri sen tyyppinen kotihoitotuote tarvitaan. Barrier Defence Booster on nesteen ja öljyn välimuoto ja se imeytyy hujauksessa. Sitä pitää käyttää aamulla ja illalla, että iho rauhoittuisi nopeammin. Sen päälle laitetaan voiteeksi Calm Water Gel joka on hyvin mielenkiintoinen tuote. Se on myös edullinen käytössä, koska sitä tarvitaan hyvin pieni määrä. Calm Water Gel on melkeinpä nestemäinen geeli joka imeytyy täysin. Se on täydellinen kosteusvoide ”rasvakammoisille” ja myös miehet ja nuoret tykkäävät siitä. Nämä uudet tuotteet sopivat kaiken ikäisille myös teini-ikäisille atoopikoille.

Iho tarvitsee myös suojaa

Ihoa pitää ehdottomasti suojata talven rasituksilta ja sillä tavoin ennalta ehkäistä kasvojen ärsyyntymistä. Paras suoja on Barrier Repair (69€) joka sulaa ihon rakenteeseen. Se on aivan ihanteellinen sadetakki tai talvitakki iholle. Barrier Repairia kannattaa käyttää aamulla ja illalla, koska se suojaa yöllä kuivattavalta makuuhuoneen ilmalta. Sekin käy kaiken ikäisille ja se toimii myös meikin alla. Pitää kuitenkin muistaa ettei Barrier Repair suojaa paleltumilta ja ainoastaan kasvoille tuleva kommandopipo vähentää jäätymistä. Mikään kosmeettinen tuote ei suojaa jäätymiseltä ja pitää myös huomioida, että pienelläkin pakkasella tuuli lisää jäätävyyttä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti