sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Pigmenttiläiskät syntyvät nyt!

Pigmenttiläiskät saavat juuri näillä keleillä alkunsa ja tummentuminen jatkuu syksyyn saakka. Pigmenttiläiskät ovat lisääntyneet huomattavasti 2000-luvulla ja se johtuu hormoonien käytön lisääntymisestä ja uv-säteilyn voimistumisesta.

Aurinko heijastuu lumesta

Pilvisenäkin päivänä näin lumiseen aikaan iho saa sen verran uv-säteilyä, että pigmenttiläiskät tulevat näkyviin. Se kertoo myös siitä, että säteily on jo päässyt ihon pinnan alle ja vaurioittanut ihosoluja, mutta sen vaurion näkee vasta myöhemmin. Tämä säteilyn aiheuttama solujen vaurioituminen ilmenee ihon rypistymisenä, ohentumisena ja veltostumisena. Kaikki ne muutokset mitä pidämme ihon vanhenemisena saa alkunsa auringosta. Jos vertaa saman ihmisen pakaran ihoa ja poskea toisiinsa, niin ei pakarassa joka ei juuri koskaan päivän valoa näe ole näitä ilmiöitä mitä kasvojen ihoon tulee jo alle nelikymppisenä. Uv-säteily on todella voimakasta pilvisenäkin päivänä koska se heijastuu puhtaasta lumesta ja säteilyä tulee ylhäältä ja alhaalta. Säteily on lähes yhtä vaurioittavaa kuin kesäpäivänä, koska näin alkukeväästä otsonikerros on heikoimmillaan Pohjoismaiden kohdalla. 

Iho pitää suojata talviulkoilua varten

Ilmeisesti tästä sunnuntaista tulee ihanteellinen ulkoilupäivä ja lunta on kerrankin tarpeeksi kunnon latuja varten. Näistä talvipäivistä pitää nauttia ja mielelle tekee todella hyvää nähdä valoa ja aurinkoa. Monet kaivavat aurinkolasit heti esille, kun aurinko ilmestyy ja saman aikaisesti pitää esiin ottaa uv-suojallinen päivävoide. Nyt Tähtitarjouksena on Dynamic Skin Recovery sk 50 NYT 89€ (119€) ja saat vielä lahjaksi Daily Superfoliant kuorinnan pikkukoon. Olen neuvotellut Dermalogican kanssa juuri tämän tuotteen tarjoukseen siksi, että aurinkosuojavoiteen käyttö pitää aloittaa nyt. Dynamic Skin Recovery sk 50 on meidän suosituin aurinkosuojallinen voide. Tuo suojakerroin viisikymmentä ei tähän vuoden aikaan ole mitään hätävarjelun liioittelua, vaikka toiset niin luuleekin vaan lumi monenkertaistaa säteilyn. Silloin, kun on pitkiä aikoja ulkoilemassa suosittelen, että ensin laitetaan tehotipat sitten Barrier Repair (69€) ja päälimmäiseksi Dynamic Skin Recovery sk 50 ja näin tuo aurinkosuoja toimii ensimmäisenä. Tavallisena työpäivänä, jos ulkoilee aikaisin aamulla ja vasta myöhemmin iltapäivällä voi tehdä toista päin eli ensin Dynamic Skin Recovery sk 50 ja sen päälle vasta Barrier Repair suojaamaan tuulelta ja pakkaselta. Yleensä työmatkojaan kävelevä, tai pyöräilevä liikkuu sen verran aikaisin aamulla, että pakkasta on vielä enemmän ja suojaa kylmyydeltä tarvitaan ja sen suojan antaa Barrier Repair. 

Tähtitarjous on paras ostos

Kehoitan aina asiakkaitani taloudellisuuteen ja siksi muistutankin, että Tähtitarjoukset ovat aina kaikista edullisin hinnaltaan. Pimeän Kaupan tapahtumissa alennus on vähemmän kuin Tähtitarjouksissa joiden alennus on usein 25-30% ja niiden mukana saa aina jonkun tarpeellisen matkakoon. Muistutan vielä ettei tulevassa Pimeän Kaupan illassa (23.2) ole tarjoushintaa BT-Sonic laitteesta eikä uutuuksista Barrier Defence Booster (107€) ja Calm Water Gel (70€). Tämä Bt-Sonic on osoittautunut aivan mahtavaksi lisäksi kotihoitoon ja sillä on vaikutusta myös pigmenttiläiskiin. Kuorinnan yhteydessä käytetty ultraäänivirta eli tämä Bt-Sonic tehostaa kuolleen pigmenttisolun irtoamista ja nopeuttaa vanhemmalla iholla uuden solukon syntymistä. Näin tuo pigmenttiläiskä ei pääse niin tummaksi kuin muuten. Samoin tuon PureBright linjan tuotteita  varsinkin Pure Night (139€) yövoidetta ja C-12 Serumia (166€) voi laittaa tavallista paksumman kerroksen ja käsitellä iho ultraäänivirralla pari minuuttia jolloin pigmenttiä hajoittavat raaka-aineet imeytyvät paremmin.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi13:14

    Tuo Dynamic Recovery on ehdoton suosikkini. Kiinteyttää välittömästi ihon ja todella riittoisa.
    Oletko ehtinyt testata jo uutuuksia? Mikä on ihotuntuma?

    VastaaPoista
  2. Dynamic Skin Recovery sk 50 jättää todellakin jo ensi levityksellä napakan tunteen ihon pintaan.
    Otimme Marin kanssa heti käyttöön uutuudet, kun toin ne mukanani Hesasta. Samoin olen laittanut ne lähes joka asiakkaalle hoidon päätteeksi. Tuotteet on juuri niin hyvät, kun Dermalogican uutuuksista voi olettaa. Barrier Defence Booster (107€) selvästi rauhoittaa punoitusta niillä asiakkailla kenellä on couperosaa, tai muuten herkkä iho. Itselleni näillä pakkasilla tuo uusi Booster on ehkä liian kevyt, koska olen niin rutikuiva, mutta kesällä se toimii minullakin. Se myös rauhoittaa auringon ärsyttämää ja polttamaa ihoa. Suurin osa meidän asiakkaista tarvitsee juuri tämän tyyppisen tehotipan näin talvellakin. Calm Water Gelin (70€) koostumus on tosi mielenkiintoinen ja nestemäisyys tekee sen kivaksi käyttää. Se on myös tuplasti niin riittoisa kuin Dermalogican tuotteet yleensä. Laitoin sitä melkein koko viikon hoidon päätteeksi liikaa ja jouduin taputtelemaan sen pois. Meidän täytyy myydessämme sitä muistuttaa tästä ettei asiakkaat pistä sitä hukkaan. Näillä pakkasilla Calm Water Gel ei sovellu päivävoiteeksi ainakin niin luulisin, mutta nollakeleillä se sopii yöksi ja päiväksi. Tämä nestemäisyys tekee siitä takuulla yhden suosikkivoiteistamme. Sen oikein tuntee miten iho sitä imaisee ja hellekesänä sen kevyt koostumus tekee siitä erinomaisen hoitovoiteen.

    Inkeri

    VastaaPoista