lauantai 24. helmikuuta 2018

Paras Pimeän Kaupan ilta

Alkuviikosta, kun järjestelimme Marin kanssa tätä Pimeän Kaupan iltaa enteilimme ettei näin pakkasella ole ihmisiä liikkeellä ja yleensäkin tämä alkuvuoden tapahtuma on ollut heikompi kuin syksyisin järjestetty. Olimme täysin väärässä. Pimeän Kaupan ilta oli parempi kuin koskaan ja se jatkuu vielä verkkokaupassamme.

Kiirettä koko päivän

Yleensä näissä Pimeän Kaupan illoissa teemme aamupäivän hoitoja ja vapaudumme täysin ostajia varten vasta kahden jälkeen iltapäivällä. Onneksi koko aamupäivän meistä oli toinen aina vapaana palvelemaan, koska muuten olisimme olleet pulassa, kun jo kymmeneltä oli ruuhkaa. Seuraavan kerran huomioimme tämänkin paremmin ja laitamme kaiken kuntoon jo edellisenä iltana. Nyt olimme suunnitelleet, että täytämme hyllyt ja pöydät vasta iltapäivää varten. Tähänkin suurin syy oli tämä ikuinen tavaratoimitusten sotku joka vainoaa meidän Pimeän Kaupan iltoja. Tämä on jo ihan käsittämätöntä, että paketteja etsitään kissojen ja koirien kanssa eikä sellaista tapahdu koskaan muulloin. Olen varmaan suututtanut jonkun Pimeänkaupanjumalan joka kostaa näin:). Nytkin oli ihan ennen kokematon mokaus, että meille tulevat kaksi isoa pakettia jotka olivat samalla lähetyslistalla olikin pakattu eri kuljetuksiin. Vasta pakettia avatessa tajusin, että puolet puuttuu. Siinä olikin taas selitettävää, että pakettia vielä haen, kun olin jo itse kuitannut tavarat noudetuksi. Kyllähän se taas selvisi ja tuotteet olivat hyllyssä kello 15 niin kuin pitikin. 

Meet Dermalogica oli suosittu

Nämä kaksi Meet Dermalogica pakkausta herätti paljon kiinnostusta ja harmittelin, kun en ole ennen tällaista kehittänyt. Meiltä jäi vielä muutamia kahden tuotteet paketteja joissa on Precleanse Balm ja uutuusvoide Calm Water Gel ja pakkauksen hinta on 18€. Ne ovat myynnissä vielä ensi viikollakin.  Pakkauksia ostettiin lahjoiksi, mutta myös näin hiihtoloman aluksi ihan matkapakkauksiksi. Mitään suuria määriä ei tämän tyyppisiä pakkauksia Dermalogicalta löydy, mutta aina voin yrittää neuvotella jotain meidän asiakkaille sopivaa. Vielä en ole ehtinyt laskea illan suosikkituotteita, mutta tuntumaksi jäi, että Youngbloodin meikkejä meni enemmän kuin koskaan ennen. Tarkemman listauksen teen kohtapuoliin. 

P.S Huomioikaa, että verkkokaupassa ovat kaikki edut voimassa sunnuntai-iltaan kello 24.00 asti. Jos mieleen tulee vielä jotain mitä haluatte hakea hoitolasta niin siitäkin voitte laittaa vielä sähköpostia ja kertoa milloin ne haluatte hakea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti