torstai 15. helmikuuta 2018

Talvea ei pärjää ilman Super Rich Repairia

Tähtitarjous Super Rich Repair NYT 99€ (141€) ja saat lahjaksi matkakokoisen Precleansen. Tarjous on voimassa 25.2 saakka. Poikkea hakemaan omasi, tai tule Pimeän Kaupan iltana 23.2 kello 15-21 täydentämään myös muut kotihoitotuotteesi.

Super Rich Repair sopii Suomen talveen

Super Rich Repair on täydellinen tuote meidän talvisäässä suojaamaan, kosteuttamaan ja elvyttämään  yli 30-vuotiaiden ihoa. Se on Dermalogican täyteläisin tuote, mutta missään tapauksessa se ei ole paksu, tai rasvoittava voide. Super Rich Repair imeytyy hetkessä ja se ei jää kiiltämään ihon pintaan. Se sopii hyvin myös meikin alle ja meikki pysyy hyvin koko päivän. Super Rich Repairia suositellaan käytettäväksi yöksi ja päiväksi. Voiteen täyteläisyys vähentää kuivan huoneilman kuivattavaa vaikutusta ja sen raaka-aineet vahvistavat ihon omaa kollageenin tuotantoa ja ihon veltostuminen hidastuu. Atooppisen kuivalle iholle Super Rich Repair on suorastaan lääke niin nopeasti se korjaa punoittavat läiskät kasvoilta.

Super Rich Repair sopii silmienympärille ja kaulalle

Super Rich Repairia voi myös kevyesti taputella silmienympärille. Se korjaa nopeasti atooppisen kuivan ihottuman silmäluomilta. Ainoa haitta voi olla, että se lievästi turvottaa, jos sitä laittaa liikaa. Silmänympärillä sillä on ainoastaan kosteuttava ja kiinteyttävä vaikutus eikä se poista tummuutta, tai turvotusta niin kuin tekee silmänympärystän erikoisvoiteet. Kaulalle Super Rich Repair pitää ehdottomasti levittää, koska koska talvella myös kaulan iho kuivuu ja veltostuu. Kaulukset ja kaulahuivit hankaavat ja imevät kaiken rasvan ja kosteuden ohuelta kaulan iholta ja se jää alttiiksi kaikelle rasitukselle. Super Rich Repair on erinomainen vaihtoehto siloittavaksi kaulavoiteeksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti