keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Pimeän Kaupan ilta tulee nyt!

Tiedättekin jo, että tämä supersuosittu Pimeän Kaupan ilta on ensi perjantaina 23.2 klo 15.00-21.00.

KAIKKI DERMALOGICAN JA YOUNGBLOODIN TUOTTEET OVAT -20% (ei koske bt-sonicia eikä uutuuksia Barrier Defence Booster ja Calm Water Gel) ja yli 100€ ostoksesta saat HAPPY SKIN PAKKAUKSEN jonka arvo on 48€. Pakkauksessa on matkakoot Skin Resurfacing Cleanser kuorivasta puhdistusmaidosta. Dynamic Skin Recovery sk 50 päivävoiteesta ja Multivitamin Power Firm silmänympärysvoiteesta.


Kokeilupakkaus Dermalogicasta

Meillä on nyt myös myynnissä erittäin edullinen MEET DERMALOGICA pakkaus NYT 33€ (norm. 66€) joka sisältää Special Cleansing Gel 50ml puhdistusgeelin, Daily Microfoliant kuorinnan matkakoon, Skin Smoothing Cream hoitovoiteen matkakoon ja Multivitamin Power Firm silmänympärysvoiteen matkakoot. Pakkaus on nyt todella edullinen, kun siitä saa 33€ alennusta. Tarkoitus on, että ne jotka eivät ole koskaan käyttäneet Dermalogicaa pääsevät nyt edullisesti sitä kokeilemaan. Tuossa pakkauksessa on välttämättömimmät ihonhoitotuotteet ja ne riittää noin 2-3 viikon käyttöön ja siinä ajassa alkaa jo näkemään tuotteiden vaikutukset ihoon. Pakkaus on myös kätevä ostaa itselleen hiihtoloma, tai kesälomamatkaa varten. Se on myös kiva lahja hyvälle ystävälle, tai sukulaiselle. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille.


Hanki tuotteet myös kesää varten

Nyt kannattaa ostaa hoitotuotteet jo kesääkin silmällä pitäen, koska seuraava tapahtuma meillä on syksyn Pimeän Kaupan ilta syys-lokakuun vaihteessa. Välttämättömin ostos on joku aurinkosuojallinen voide päiväksi, koska sitä tarvitaan jo nytkin. Suosituimmat uv-suojalliset voiteet ovat Dynamic Skin Recovery sk 50 (119€-20%) ja SkinPerfect Primer sk 30 (85€-20%). Silmien ympärille syntyy pigmenttiläiskät helpoiten ja siksi Total Eye Care sk 15 (68€-20%) uv-suojallinen silmänympärysvoide kannattaa ottaa käyttöön jo nyt.

Tarjoukset myös verkkokaupassa

Nämä kaikki tarjoukset ovat voimassa myös verkkokaupassa koko viikonlopun eli 23.2-25.2 välisen ajan. Ellet pääse poikkeamaan meillä perjantaina niin laita meille sähköposti, tai tekstari mitkä tuotteet haluat ja milloin ne haet. Varaudu myös, että jossain vaiheessa meillä yleensä on ruuhkaa. On hyvin vaikea sitä etukäteen ennustella, mutta edellisillä kerroilla väkeä oli paljon kello 15-16 välillä ja toinen ruuhkahuippu on 18-19.30. Silloin voitte joutua hetken odottelemaan, mutta yleensä Pimeän Kaupan iltana kenelläkään ei ole kiire ja kaikki jaksavat hyväntuulisina odottaa. Kerron tästä ruuhkasta siksi, että joka tapahtumassa useampi hämmästelee meidän väkimäärää ja yleensä heillä on mies, tai perhe ulkopuolella odottamassa jolle he ovat luvanneet hoitaa ostoksena meillä parissa minuutissa. Varautukaa siis siihen, että koko kaupunki on liikkeellä ja me Marin kanssa yritämme olla mahdollisimman nopeita. Tosin haluamme todella keskittyä asiakkaiden tekemiin kysymyksiin ja se ei käy kovin nopeasti.

Auta Kissakoti Kattilaa

Meillä on nyt myynnissä minun tekemiä postikortteja yhden euron kappalehintaan ja koko tuotto menee Kissakoti Kattilalle. Minä lahjoitan työpanoksen ja tarvikkeet ja olen todella iloinen, jos niitä ostetaan. Ihan ihmeen paljon niitä on jo ostettukin, vaikka korttien lähettäminen ei ole niin muodikasta, mutta tarvitaan kortteja muutenkin esimerkiksi lahjan annon yhteydessä. Meillä on myös kassapöydällä avustuslipas mihin voi pari senttiä tipauttaa. Tämä kaikki on täysin vapaaehtoista ja ne osallistuvat jotka kokevat eläinsuojeluasiat omakseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti