torstai 22. helmikuuta 2018

Meet Dermalogica!

Huomenna on taas odotettu Pimeän Kaupan ilta ja me palvelemme ostosasiakkaita kello 15.00-21.00. Tämä taitaa olla jo lähes kymmeneskerta, kun osallistumme iltaan ja se on suuri ilo, että asiakkaamme ovat pitäneet tapahtumasta tosi paljon.

DERMALOGICAN JA YOUNGBLOODIN TUOTTEET -20% ja saat kaupan päälle yli 100€ ostoksesta HAPPY SKIN ihonhoitopakkauksen (arvo 48€) joka sisältää matkakoot Skin Resurfacer Cleanser kuorivan puhdistusmaidon, Skin Dynamic Recovery sk 50 päivävoiteen ja Multivitamin Power Firm silmänympärysvoiteen.

Kaksi Meet Dermalogica pakkausta

Sainkin vielä tingittyä PR-Cosmetilta toisenkin Meet Dermalogica pakkauksen ja näillä pääsee tutustumaan todella edulliseen hintaan Dermalogican tuotteisiin. 

Meet Dermalogica 1. Sisältää Special Cleansing Gel 50 ml puhdistusgeelin, Daily Microfoliant mikrokuorinnan, Skin Smoothing Cream 22 ml hoitovoiteen ja Multivitamin Power Firm silmänympärysvoiteen. Hinta on 33€ (66€). Pakkaus riittää noin 2-3 viikon käyttöön.

Meet Dermalogica 2. Sisältää Precleanse Balm alkupuhdistusbalsamin, minikasvoharjan ja Calm Water Gel kosteusvoiteet. Hinta on 18€ (36€) nämä ovat Dermalogican uutuustuotteet ja pääset tutustumaan niihin nyt todella edullisesti. Tuotteet riittää noin kahden viikon käyttöön. Neuvottelin tämän tarjouspaketin juuri tätä hetkeä varten. Nyt, kun meille tulikin oikea talvi ihot ovat kuivimmillaan. Precleanse Balm puhdistusbalsami on juuri nyt paras mahdollinen puhdistusaine, koska siinä on niin runsaasti hoitavia kasvisöljyjä. Jo pelkästään tämän puhdistusaineen käyttöön otto vähentää ihon kuivuutta huomattavasti. Calm Water Gel eli vesivoide on herättänyt todella paljon kiinnostusta ja siihenkin pääset nyt tutustumaan pikkurahalla. Calm Water Gel on loistava kosteuttaja kaikille ihotyypeille ja erittäin riittoisa voide. Normaalikokoisina nämä tuotteet ovat hinnaltaan Precleanse Balm 58€-20% ja Calm Water Gel 70€-20%. Näistä pakkauksista kannattaa kertoa kavereillekin, koska nyt pääsee todella edullisesti kokeilemaan Dermalogican vaikutuksia. Näiden pakkauksien kanssa pitää olla nopea, koska niitä on vaan määrätty erä enkä saa niitä lisää. 

Bt-Sonic ja Precleanse Balm on loistoyhdistelmä

Olen tilannut ison varaston Bt-Sonic (126€) ultraäänilaitteita, koska ne todellakin viedään käsistä. Pelkään jo, että riittääkö PR-Cosmeticin varastot, kun laite on niin suosittu. Tosin saahan niitä jenkeistä lisää, mutta siitä menee parisen viikkoa. Kukaan ei osannut arvioida etukäteen miten helposti ja nopeasti ultraäänilaite antaa tuloksia. Tuon uutuuspuhdistusbalsamin kanssa Bt-Sonic toimii erittäin hyvin ja kannattaa ostaakin tuo Meet Dermalogica 2.paketti, että pääsee sitä heti kokeilemaan. Muistutan vielä ettei alennus koske tätä Bt-Sonic laitetta, mutta sen kanssa saa tuon Happy Skin kaupanpäälispaketin.


3 kommenttia:

  1. Näin nettiasiakkaana tulee mieleen, että voinko varata näitä edullisia meet dermalociga pakkauksia?

    VastaaPoista
  2. Meillä on aina samat edut hoitolan asiakkaille ja verkkokauppaostajille. Voit ihan hyvin tehdä niistä varauksen etukäteen. Laita sähköpostia mitä ja miten monta haluat. Sitten, kun teet tilauksen verkkokauppaan niin maksat kaikki normaalisti, mutta me tiedämme, että sinulle on laitettu sivuun Meet Dermalogica pakkauksia. Harmillista, että sain aika vähäisen määrän näitä pakkauksia ja lisää ei Dermalogica niitä tee. Oletettavasti kevääksi tulee taas joku muu pakkaus.

    Inkeri

    VastaaPoista