lauantai 10. helmikuuta 2018

Talvinen valo muuttaa meikkivärejä

Nyt on ollut muutama kaunis talvipäivä, kun aurinko paistaa ja lumi kimmeltää. Lumesta heijastuva valo on sävyltään kylmää ja se muuttaa helposti kaikki värit sinertävän kylmäksi. Se on myös todella voimakasta ja pienetkin virheet meikissä paljastuu.

Huulille lämmin sävy

Tämä meikkiasia tuli mieleeni, kun ehdin pitkästä aikaa lounaalle ja ravintolan pöydästä oli hyvä näkymä kadulla seisovaan naisryhmään jotka odottelivat jotain. Silmääni kävi erään naisen tumman violetti huulipuna. Se riiteli muun meikin ja vaatteiden värien kanssa todella pahasti. Hänellä oli muu meikki aika neutraaleja ruskean sävyjä ja vaatetus oli beigeä ja kamelin ruskeaa. Tuo violetti huulipuna hyökkäsi esiin ja minusta vähän pilasi tyylikkään vaikutelman. Tiedän, että tuo lumesta heijastuva sinertävä valo korostaa vielä värien kylmyyttä. Nythän on muodissa voimakkaat tummat huulipunat, mutta niiden pitäisi jotenkin sopia muun meikin tyyliin. Pahinta on, jos huulet näyttävät sydäntautisen sinertäviltä pelkästään siksi, että valo muuttaa huulipunan sävyä. Kannattaa valita talvella mieluummin lämminsävyinen huulipuna. Hyviä valintoja on Youngbloodin Mimosa, Coral Beach, tai mattapuna Flirt (32€). Lämminsävyisellä huulikiilteellä pystyy helposti muuttamaan kylmän huulipuna lämpimäksi väriksi. Huulipunan päälle voi laittaa esimerkiksi Coral Kiss (38€) huulikiilteen ja heti sinisyys peittyy.

Kova valo korostaa virheitä

Lumesta heijastuva valo on erittäin paljastavaa ja sen huomaa jo kotonakin, kun auringon valossa villakoirat hyppii kissojen nenille. Kirkas aurinko paljastaa armottomasti, jos meikkivoide on väärän värinen, tai se ei ole levitetty tasaisesti. Meikkivoide ei todellakaan levity tasaisesti, jos iho on hilseilevän kuiva. Voide takertuu hilseilyläiskiin ja ne tulevat vaan pahemmin näkyville. Jo tämä on yksi syy käydä kasvohoidossa tähän aikaan vuodesta. Myös riittävän kosteuttavat hoitotuotteet meikin alla ovat tärkeitä ihon ulkonäön kannalta. Nyt uusi Barrier Defence Booster (107€) tehotippa ja Calm Water Gel (70€) hoitovoide vähentävät hilseilyä ja tekevät ihon sileäksi rasvoittamatta sitä. Meikkivoiteen värivalinta on helppo tehdä Youngbloodin mineraalimeikeissä jotka ovat läpikuultavia. Mineraalimeikkivoide päästää aina läpi ihon omaa sävyä ja näin se on aina onnistunut värivalinta. Youngbloodin Naturel Mineral Foundation (65€) jauhemainen meikkivoide on juuri tällainen mineraalipigmentti meikkivoide ja se on aina luonnollisen näköinen eikä jätä rajoja kaulaan ja hiusrajaan. Se onkin yksi syy siihen, että se on meidän suosituin meikkituote.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti