maanantai 12. helmikuuta 2018

Tähtitarjouksena Super Rich Repair

TÄHTITARJOUKSENA on nyt 25.2 saakka SUPER RICH REPAIR hoitovoide NYT 99€ (141€) ja saat lahjaksi matkakoon Precleanse alkupuhdistusaineesta jonka arvo on 15€.

Tehovoide talveen

Super Rich Repair on meidän toiseksi suosituin hoitovoide heti Intensive Moisture Balancen (100 ml 96€, 50 ml 67€) jälkeen. Lähes kaikki yli nelikymppiset asiakkaat käyttävät talvella Super Rich Repairia vähintään yövoiteena. Super Rich Repair on täyteläinen ja paljon tehoaineita sisältävä hoitovoide yöksi ja päiväksi. Se myös suojaa päivällä ihoa tuulelta ja pakkaselta ja sopii siksi erinomaisesti ulkoiluun. Täyteläisyydestään huolimatta Super Rich Repair imeytyy täydellisesti ja sopii hyvin myös meikinalusvoiteeksi. Itse en selviäisi talvesta ilman Super Rich Repairia jota käytän yötä päivää.

Erinomainen ryppyvoide

Sanalla sanoen Super Rich Repair on ryppyvoide joka sopii kaikille yli nelikymppisille. Hyvin kuivaihoiset voivat sitä käyttää jo kolmekymppisinä. Super Rich Repair vaikuttaa kollageenin muodostumiseen ja sitä kautta ihon kimmoisuuteen. Sen raaka-aineet vahvistavat ihon kimmosäikeitä ja kasvojen kiinteys ja ryhti paranee. Kaulalle Super Rich Repair on tehokkain Dermalogican voiteista. Sen suojaavat ominaisuudet estävät ihon ohentumista ja siksi myös rypistyminen vähenee. Super Rich Repairin lipidit siloittavat kuivuudesta johtuvia pikkuryppyjä ja juonteinta. Yli viisikymppisille ja kuivaihoisille nelikymppisille Super Rich Repair soveltuu yö-ja päivävoiteeksi kesät ja talvet. Siksi nyt kannattaa ostaa useampi purkki, koska alennus on lähes 30%.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti