tiistai 13. helmikuuta 2018

Ihonhoitoa minimalistille

Nykyään on muotia vähentää tavaran määrää ihan minimiin ja se onkin ihan hyvä suuntaus. Monella siihen liittyy kaipuu yksinkertaisuuteen ja vähäiseen kulutukseen. Ilman tätäkin suuntausta moni suomalaisnainen ei erityisesti pidä ihon kanssa läträämisestä ja haluaa yksinkertaisen ja nopean hoitosysteemin.

Iho tarvitsee puhdistuksen ja kosteutuksen

Kaksi tuotetta tarvitaan aina ja ne ovat puhdistustuote ja kosteusvoide. Helppo kaikille ihotyypeille sopiva puhdistus on Ultra Calming Cleanser (500 ml 76€, 250 ml 56€) joka myös hiukan kosteuttaa ja rauhoittaa. Sillä lähtee myös kevyt vesiliukoinen silmämeikki, mutta silmänympärysiholle parempi vaihtoehto on Soothing Eye Make-Up Remover (46€). Normaalista rasvaiseen päin olevalle iholle sopii geelimäinen Special Cleansing Gel (500 ml 73€, 250 ml 51€) ja se sopii kaikille ihotyypeille kunhan näistä pakkasista päästään. Oikein rutikuivalle iholle puhdistuksen voi tehdä Precleanse Balmilla (58€) ja tehostaa sen vaikutusta mukana tulevalla pesukintaalla. Näiden kaikkien puhdistustuotteiden vaikutusta voi tehostaa Bt-Sonic (126€) ultraäänilaitteella joka ei vaadi kuin parin minuutin käytön päivittäin ja puhdistustulos paranee ja solujen uudistuminen kiihtyy.

Kaikki ihot tarvitsevat kosteutta ja suojaa

Sellaista ihoa ei olekaan joka ei tarvitsisi kosteusvoidetta Suomen talvessa. Moni on vaan niin tottunut jatkuvaan kiristykseen ettei huomaa sen johtuvan kuivuudesta. Tähän vuodenaikaan helppo hoitovoide kaikille ihotyypeille on Intensive Moisture Balance (100 ml 67€, 50 ml 96€) joka sisältää runsaasti kosteutta ja on meidän kaikista suosituin tuote. Skin Smoothing Cream (100 ml 91€, 50 ml 66€) sopii nuorelle iholle ja rasvaiselle iholle hyvin ja kumpikin voide toimii meikinalusvoiteena erinomaisesti. Nyt Tähtitarjouksessa oleva Super Rich Repair NYT 99€ (141€) käy myös yö-ja päivävoiteeksi kuivalle iholle ja samalla se vähentää juonteiden ja ryppyjen syntymistä ja siloittaa ihoa. Minimalistin ihonhoitoon tarvitaan vähintään nämä kaksi tuotetta ja niiden lisäksi suosittelen säännöllistä kasvohoitoa 4-6 viikon välein. Joskus uudet asiakkaat sanovat, että tulivat kasvohoitoon siksi ettei kotona tarvitse hoitaa ihoa enää. Se ei onnistu, koska kyllä iho vaatii päivittäisen pesun ja kosteutuksen. Pestäänhän ja hoidetaan hiuksetkin kampaajakäyntien välissä eikä kukaan kyseenalaista sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti