sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Ennalta ehkäise couperosa!

Couperosa ja ihon punoitus ovat suomalaisille hyvin tyypillisiä ongelmia. Meillä on ohut vaalea iho jonka läpi verisuonet näkyvät helposti. Lämmönvaihtelut ovat suurin syy couperosaan ja sitähän Suomessa on lähes puolet vuodesta. Nyt uutuudet Barrier Defence Booster (107€) ja Calm Water Gel (70€) antaa entistä paremmat mahdollisuudet vähentää punakkuutta ja couperosaa.

Couperosaihoa pitää vahvistaa

Ihon ohentuminen ja suojakerroksen vähyys on yhteinen tekijä kaikilla couperosaihoilla. Punoittavaa ihoa kannattaa hoitaa myös näillä ohjeilla, koska usein punoitus on couperosan esiaste. Myös rasvaisella iholla voi olla couperosaa ja se pahenee huomattavasti, jos ihoa kovasti puristellaan ja hoidetaan rasvaisuutta liian rajuilla aineilla. Pintaverisuonet alkaa laajentua ja katkeilla, kun ihon oma pintakerros ei enää pysty suojelemaan verisuonia lämmönvaihteluilta. Parasta olisi ennalta ehkäistä verisuonten laajentumista niin kuin kaikkia muitakin ihon ongelmia. Aina on helpompi hidastaa ongelman syntymistä kuin poistaa jo olemassa olevaa haittaa. Dermalogican Ultra Calming hoitolinja on suunniteltu herkän ja ohuen ihon hoitoon ja uutuustuotteet kuuluvat tähän linjaan. Tärkeintä on aloittaa oikeasta ihonpuhdistuksesta, koska liian kuivattava, tai muuten rasittava puhdistus on yleisin virhe kosmetiikan valinnassa. Ultra Calming Cleanser (500 ml 76€, 250 ml 56€) on jo itsessään rauhoittava ja ihoa vahvistava sen lisäksi, että se on helppo vesiliukoinen puhdistusmaito. Sen kanssa rauhoittavaksi hoitosuihkeeksi on tarkoitettu Ultra Calmin Mist (58€) jota voi sumuttaa iholle pitkin päivää.

Punoitus on myös miesten ongelma

Couperosa ja punakkuus ei ole yksinään naisten ongelma vaan miehillä se vaivaa yhtä paljon. Varmaankin eniten miehet kysyvät meiltä hoito-ohjeita juuri punoitukseen. Uutuustehotippa Barrier Defence Booster vahvistaa ihon omaa suojakerrosta, että verisuonten näkyminen vähenee ihon paksuuden lisäännyttyä. Se myös estää ihon lehahtelua ja vähentää kuumotusta ja kihelmöintiä. Vaikutukset alkavat näkyä 2-3 viikon käytön jälkeen. Calm Water Gel (70€) on ihanan kevyt, mutta runsaasti tehoa sisältävä voide. Olen ristinyt sen vesivoiteeksi, koska siinä on kaksoismolekyylirakenne ja osa sen raaka-aineista hajoaa voidetta levitettäessä ja siitä tulee nestemäinen. Tämä koostus auttaa raaka-aineiden imeytymistä kahteen eri ihon kerrokseen eli syvemmälle ja pintakerrokseen. Viileän raikas voide rauhoittaa kuumottelua ja punakkuutta ensilevityksellä, mutta näkyvämpi vaikutus tulee muutaman viikon käytön myötä. Barrier Defence Boosteria ja Calm Water Geliä Sekin pitää käytetään aamulla ja illalla ja ne sopivat kaikille ihotyypeille. Ne ovat myös erinomaisia hoitotuotteita kaikille, koska talvilämpötilat rasittaa kaikkien ihoa.


P.S Muistakaa, että Dynamic Skin Recovery sk 50 NYT 89€ (119€) on nyt viimeistä päivää Tähtitarjouksena. Sen alennus on reilusti yli 20% eli se on edullisempi kuin Pimeän Kaupan iltana, jos saan neuvoteltua tuon -20% alennuksen. Tähtitarjouksen mukana saat Daily Superfoliant kuorinta-jauheen matkakoon. Myös aurinko lisää couperosan syntyä ja ohut punoittava iho tarvitsee tehokkaan aurinkosuojan ja se on DYNAMIC SKIN RECOVERY sk50!

1 kommentti:

  1. Hei! Epäilen että itselläni on couperosa. Minulla on rasvainen iho ja kärsin myös aknesta. Olen vasta 22-vuotias, mutta kasvoni punoittelut ja lehahdukset alkoivat muutama vuosi sitten. Nyt ongelma on pahentunut, ja läikkiä tulee mm. Töissä ja ihmisten ilmoilla kaulaan, rintakehään ja kasvoihin. Vaiva on tosi kiusallinen, kun ihmiset ihmettelevät läikkiä, jotka ilmaantuvat ja lähtevät nopeasti. Onkohan minulla couperosa ja osaatko suositella jotain kokonaisvaltaista hoitosarjaa rasvaiselle ja helottavalle iholleni?

    VastaaPoista