perjantai 23. helmikuuta 2018

Näitä kannattaa ostaa Pimeän Kaupan tapahtumasta

Tässä on suosituksia mitä tähän aikaan vuodesta kannattaa hankkia. Huomioikaa jo kesänkin tuotteet, koska seuraava Pimeän Kaupan ilta on vasta syksyllä. Tämä pakkanen on lisännyt hoidon tarvetta huomattavasti. Jo parissa viikossa monien iho on hilseilevän kuiva ja kiristävä.Tehotippoja pakkasen kuivattamalle iholle

Nyt säätila on niin ihoa kuivattava, että tarvitaan kaikki mahdollinen apu ihon kunnon ylläpitämiseksi. Pahoin rasittuneelle iholle kasvohoito olisi tärkeää tehdä ensin ja vasta sen jälkeen aloittaa tehokuuri kotihoidossa. Ensisijaisesti suosittelen tehotipat jotka vahvistaa ja kosteuttaa ihoa ja vähentävät ihon herkkyyttä lämmönvaihteluille. Tehokkain yhdistelmä kaikille yli 35-vuotiaille on Overnight Repair Serum (107€-20%) yöksi ja Phyto Replenish Oil (102€-20%) päiväksi. Hoitovoiteeksi on paras Super Rich Repair joka on nyt Tähtitarjouksena 99€. Toinen hoitovoide vaihtoehto on Intensive Moisture Balance (100 ml 96€-20% 50 ml 67€-20%) joka on hiukan kevyempi, mutta sisältää runsaasti kosteuttavia aineita. Nämä tehotipat ja niihin sopiva voide riittää käytössä parisen kuukautta ja silloin alkaa pakkaset olla jo ohitse. Päällimmäiseksi suojaksi tulee Barrier Repair (69€-20%) tai SkinPerfect Primer sk 30 (85€-20%)  tai Hydrablur Primer (84€-20%) meikinpohjusteet. Myös meikki suojaa pakkaselta ja jauhemainen YB:n Natural Mineral Foundation (65€-20%) on erityisen hyvä suojaukseen. 

Silmien ympärys rasittuu eniten

Ohut silmänympärysiho joutuu todella koville, kun usein vielä kirkas auringon paiste tai tuuli saa silmät vuotamaan. Kostea iho joutuu pakkasessa erittäin koville. Erinomainen suojaava silmänympärysvoide on Multivitamin Power Firm (78€-20%). Se sulaa ohueen ihoon ja jättää suojapinnan kosteutta ja ulkoisia rasituksia vastaan. Toinen tarpeellinen täsmätuote on Nightly Lip Treatment (78€-20%) suunympäryksen ryppyvoide. Se on uutuustuote ja nyt ensimmäistä kertaa tarjouksessa. Tämän voiteen vaikutukset ovat aivan hämmästyttäviä. Suunympäryksen pystyrypyt pehmenee huomattavasti ja huulten limakalvo saa tarpeeksi kosteutta eikä rohtumisia synny. Myös hyvälaatuinen hoitava huulikiille on järkevää pitää käytössä, koska se suojaa ja ennalta ehkäisee kuivumista. Youngbloodin Lip Gloss (38€-20%) on todella pidetty tuote ja tällä pakkasella sen hoitavat ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa.

Muista aurinkosuoja

En haluaisi nalkuttaa, mutta ihon suojaaminen uv-säteilyltä on terveyden hoitoa ja juuri tällaisina aurinkoisina päivinä suojaamista tarvitaan. Skin Dynamic Recovery sk 50 (119€-20%) on meidän suosituin päivävoide kesäaikaan ja se tekeekin ihosta napakamman ja tiiviimmän tuntuisen. Silmien ympärille syntyy erityisen herkästi pigmenttiläiskiä ja niiltä suojaa Total Eye Care sk 15 (69€-20%).

Kaikki tarjoukset ovat verkkokaupassa voimassa sunnuntaihin saakka. Saat ne käyttämällä koodia: PK255390uFW71

Ellet halua käyttää verkkokauppaa ja et ehdi perjantaina ostoksille niin laita meille sähköpostilla mitkä tuotteet haluat ja milloin pääset ne hakemaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti