tiistai 27. elokuuta 2019

Ensi viikolla teemme jo ripsien kestotaivutushoitoa

En malttaisi odottaa perjantaita (30.8), kun pääsemme Marin kanssa ripsien kestotaivutushoidon koulutukseen. Olen tosi innoissani tästä uudesta kaunistavasta menetelmästä. Se on helppo ja luonnollinen tapa saada vanhemmitenkin säihkysilmät.

Kestotaivutetut ripset näyttävät luonnolliselta

En ole koskaan ennen edes erityisesti paneutunut näihin ripsijuttuihin, kun tiedän miten paljon oma ripsi niistä kärsii. Varsinkin nuo ripsipidennykset ovat kuluttaneet monien ripset tyngiksi ja nämä ripsiseerumit tekee kauppaansa. Pysähdyin oikeastaan ihan vahingossa tähän uuteen menetelmään, koska kuulin siitä asiakkailta ja kollegoilta. Moni uusi asiakas kehui ja kiitteli miten helppo ripsien kestotaivutus on. Itse näin asiakkailla miten hyvin kestotaivutus korosti ja nosti esiin silmiä. iS Clinicalin kouluttaja Minttu Sahrman kertoi keväällä tästä uudesta menetelmästä joka on huomattavasti hellävaraisempi kuin vanhat konstit. Arvostan kovasti Mintun ammattitaitoa ja otan mielelläni hänen antamat tiedot vastaan. Kuitenkaan minulla ei ollut vielä keväällä mitään tarkoitusta alkaa tekemään niitä meillä. Marin kesäloman ajan kypsyttelin asiaa ja tuntui, että joka paikassa kehuttiin ripsien kestotaivutushoitoa. Tietysti, kun se oli itselläni pohdinnassa näin kaikki asiat mitkä siihen edes vähän liittyivät. Marin tultua lomalta olin jo ihan täpinöissäni, että mehän voimme itse tarjota asiakkaillemme mahdollisuus helppoon ja turvalliseen kaunistukseen. Mari kiinnostui heti menetelmästä ja muisti myös nuo keskustelut Mintun kanssa. Otin yhteyttä kestotaivutusten maahantuojaan ja kouluttajaan Feeniks-Beautyyn ja ilokseni huomasin, että siellä ollaan hyvin tarkkoja kuka heidän tuotteitaan käyttää. He myyvät ainoastaan kosmetologeille joilla on Y-tunnus eli oma yritys. Koulutus on myös pakollinen ennen kuin tuotteiden perusvarastoa saa ostaa. Olen tästä tosi tyytyväinen, koska kaikki ripsi-ja kynsiasiat ovat tyypillisiä valekosmetologien töitä. 


Kestotaivutus avartaa katsetta

Juuri tämä ripsien kestotaivutusten myynti ties missä olohuoneen nurkassa on jarrutellut innostustani. Tiedän, että moni niin sanottu itse oppinut kosmetologi tuo aineet Thaimaasta tai tilaa Kiinasta ja niistä ei tiedä mitä ne sisältävät. Yleensä olen ajatellut pysyä kaukana näistä tyypillisistä valekosmetologien töistä. Vasta kesällä aloin ajattelemaan, että ellei kukaan tarjoa luotettavaa ja varmasti hyvä laatuista työtä omatkin vakioasiakkaamme ovat vähän hukassa. Itse en pysty yhtään sanomaan kuka Hämeenlinnassa tekee näitä ja millä aineilla. Kuitenkin haluan, että tutuilla asiakkaillamme on mahdollisuus tähän helppoon kaunistukseen. Mietimme tarkkaan miten aikataulumme kestää uutta hoitoa, koska siihen on varattava melkein puolitoistatuntia. Marin aikataulu on löysempi joten sovimme, että pääsääntöisesti Mari ottaa vastuun ripsien kestotaivutuksien tekemisestä. Haluan ehdottomasti itsekin niitä tehdä joten olen valmis pidentämään työpäivääni, että saan itsekin nähdä miten äkkiä asiakkaan ilme muuttuu. Se on ihan hämmästyttävää miten paljon katsetta avartaa, kun ripset taipuvat kauniisti. Iän myötä silmäkuopassa oleva täyterasva katoaa ja silmät putoavat syvemmälle. Näyttävät ripset tuo vaikutelman, että silmät ei ole enää kuopalla eikä turvotus paina niitä syvemmälle. Kerron tässä nyt enemmän ikääntyneen naisen kestotaivutuksien tuloksesta, mutta nuorillehan se on vallan huippujuttu. Nuorilla kestotaivutus tekee näyttävät, pitkät ripset jotka ovat kuitenkin luonnollisen näköiset. Otamme ajanvarauksia vastaan jo nyt ja varmaan kannattaa olla nopea, koska epäilen aikataulumme hiukan ruuhkaantuvan.

1 kommentti:

  1. Anonyymi20:52

    Kerrankin voi vilpittömästi sanoa, että kestotaivutus kannattaa ottaa. Olen kokeillut ripsipidennykset ja aikaisemmat ripsipermanentit eikä niistä ollut muuta iloa kuin ripsien kärsiminen. Omat ripset ei ole pitkät eikä tuuheatkaan, mutta ihmeen näyttäviksi kosmetologini ne saa.

    VastaaPoista