tiistai 10. joulukuuta 2013

Avoimet ovet lauantaina 14.12-13

Pidämme tänäkin vuonna Avoimien ovien lauantain, niin kuin teimme ensimmäistä kertaa vuosi sitten. Silloin huomasi selvästi, että sellainen on tarpeellinen. Uudetkin asiakkaat uskaltaa tulla kyselemään neuvoja ja varaamaan aikaa, monelle on helpompi puhua kasvotusten, kuin puhelimessa. Meillä on myös parempi mahdollisuus keskittyä asiakkaiden ostoksiin ja joululahjapulmiin, kun ei ole hoitoasiakas odottamassa. Meillä on myös tosi hyvät tarjoukset sinä päivänä ja se koskee myös verkkokauppaa. Kerron loppuviikolla noista tarjouksista enemmän.

Ostosten tekijöille olen varannut ihan superhyviä kaupantekijäisiä. Yli 100€ ostoksesta saa kosteuspakkauksen, jonka arvo on 47€. Se sisältää Daily Microfoliant kuorinnan, Multi-active toner hoitosuihkeen ja Skin Hydrating Booster tehotipan, tuotteet ovat matkakokoja, joista käyttää 2-3 viikkoa. Yli 50€ ostoksesta saa Daily Microfoliant kuorinnan matkakoon, jonka arvo on 27€. Tuo kosteuspakkaus on nopea pika-apu talven kuivattamalle iholle. Siitä saa parin, kolmen viikon kosteuskuurin. Joka aamu ja ilta pesun jälkeen suihkutetaan Multi-active Toner ja sen jälkeen levitetään Skin Hydrating Booster ja sitten käytössä oleva voide. Multi-active Toneria kannattaa suihkutella iholle ihan päivän mittaankin. Daily Microfoliant kuorintaa käytetään joka kolmas ilta ja se auttaa paljon kosteuttavien aineiden imeytymistä. Samoin tuo Multi-active Toner edesauttaa Skin Hydratant Boosterin imeytymistä ja vaikutusta. Geelimäisten tehotippojen kanssa on hyvä aina käyttää ihotyypin mukaista hoitosuihketta, koska se melkein tuplaa tehotipan vaikutuksen.

Tervetuloa lauantaina käymään! Muistutan vielä, että meillähän on kassapöydällä Kissakoti Kattilan keräyspankki. Samalla, kun poikkeatte meillä tipauttakaa muutama sentti Kattilan purkkiin, että kissoillakin olisi muhkea joulu. 

1 kommentti: