maanantai 16. joulukuuta 2013

Teini-ikäisille kosmetiikka on tarpeellinen lahja

Sain meille jo myyntiin Dermalogican uudistuneen Clear Start-linjan. Uudet tuotteet ovat siis Clear Start ja entinen sarja oli Clean Star eli melkein sama nimi suomalaisen korvaan. Aikaisempi linja oli tarkoitettu kaikille ihotyypeille ja se oli aika mieto. Uudet tuotteet on suunnattu eniten rasvoittuvalle ja näppyläiselle teinille.

Tarve kosmeettisiin tuotteisiin alkaa tytöillä noin 11-12-vuotiaana ja pojilla noin 13-vuotiaana. Se on tietysti hyvin yksilöllistä ja kaikkihan ei halua ihoaan hoitaa, vaikka tarvetta olisikin. Pojille on vaikeaa saada iskostettua ihonhoidon merkitys, mutta yleensä noin 15-16- vuotiaana hekin innostuvat. Toisaalta ellei heillä ole tuotteita millä hoitaa ei hoito taatusti onnistu. Nyt meillä on vielä edullisia pakkauksia tästä vanhasta hoitolinjasta jäljellä. Niitä kannattaa hankkia ihan nuorille, tai vanhemmille normaali-ja sekaihoisille. Viiden tuotteet hoitopakkaus on nyt 35€ ja normaalihinta on 52€, tuotteet riittää noin kuukauden käyttöön. Sitten on muutama pakkaus jossa on kolme tuotetta ja hinta on 18€. Nekin riittää noin kuukauden. Welcome Matte kosteusvoiteesta on loistava tarjous eli pakkauksessa on 50ml normaalikoko kosteusvoidetta ja matkakoot puhdistusaineita. Hinta on 30€, kun normaalisti pelkkä voide maksaa 34€. Se paketti käy kaikille alle parikymppisille ja Welcome Matte on nuorten naisten suosikki meikinkin alle.

Uudet Clear Start linjan tuotteet maksavat 28-34€ ja ne ovat talineritystä rauhoittavia ja bakteereita tappavia. Ne eivät takuulla kuivata, mutta tehoavat finneihin ja näppylöihin. Niillä saa aika pitkälle pelkällä kotihoidolla teini-ihoa rauhoittumaan. Tietysti on aina hyvä tehdä teinipuhdistus aluksi jolloin pystymme neuvomaan juuri tärkeimmät tuotteet kotihoitoon. Me Marin kanssa haluamme panostaa nuoriin ja heidän iho-ongelmiinsa oikein kunnolla. Varomme tarkoin loukkaamasta heitä ja yritämme nostattaa itsetuntoa. Kuulin ihan harmittavan tarinan eräältä lukiolaiselta nuorelta naiselta, jolla on sekaiho. Hän oli ollut koulun terveydenhoitajan vastaanotolla ehkäisyasioiden takia. Terveydenhoitaja oli sanonut, että sinulla kun on tuo acneiho on parasta syödä Diana Nova pillerit ne kun auttaa yleensä finninaamoille. Olipa herttainen tokaisu ja tytöllä ei todellakaan ollut acneiho. Meidän aikuisten pitäisi miettiä hiukan tarkemmin mitä suustamme pääsee.

1 kommentti:

  1. Anonyymi17:08

    Ostin tyttärelleni näitä uudistuneita Clear Start aineita ja täytyy sanoa, että ne tehoavat ihan näkyvästi. Tyttöni on 14v ja iho on todella näppyläinen, mutta sellainen se oli minullakin tuossa iässä. Asumme pääkaupunkiseudulla ja ostamme tuotteet täältä ja muutama hoitokin on hänelle jo tehty. Nuo tuotteet ovat olleet käytössä pari viikkoa ja tuntuu, että iho rauhoittuu silmissä. Ilmeisesti ne ovat huomattavasti tehokkaampia, kuin entiset. Tosi hienoa, kun aineet uudistuu näin paljon.
    Tyytyväinen äiskä

    VastaaPoista