maanantai 30. joulukuuta 2013

Ihonhoito tuottaa iloa

Vuoden vaihtuessa ihmiset tekevät lupauksia uuden elämän aloittamisesta. Mediassa oikein kahlataan syyllistävissä jutuissa, että jokainen varmasti kokee pahaamieltä huonoista elämän tavoista. En todellakaan halua, että kukaan meidän asiakas käy meillä, tai ostaa jotain sen takia, että kokee syyllisyyttä.

Tiedän myös, että joskus puolisot, tai muut läheiset moittii ulkonäköä ja vertailee muihin. Sekin on mielestäni ilkeää ja kertoo enemmän sanojan mielenlaadusta. Minusta ihoa pitää hoitaa sen takia, että se tuntuu itsestä hyvältä ja saa siitä iloa. Itse pyrin tekemään asiakkaille mahdollisimman yksinkertaisen, mutta tehokkaan kotihoito-ohjelman ettei se käy liian työlääksi. Minä ainakin haluan, että kotihoito käy helposti eikä se vie kauaa aikaa. Kaikista helpommalla pääsee, kun antaa ammattitaitoisen kosmetologin suunnitella itselleen ihonhoito-ohjelman. Silloin pääsee siitäkin vaivasta, että koko ajan pitää miettiä mikä ihoa nyt vaivaa.

Valitettavan usein kuulen asiakkaalta, että aikaisempi kosmetologi on sanonut ihon olevan todella huonossa kunnossa ja näyttävän ikäistään vanhemmalta. Sekin on minusta syyllistämistä. Ellei asiakas muuten motivoidu tulemaan kasvohoitoon, niin ei tuokaan konsti hyvältä kuulosta. Asiakas myös vaistoaa ja älyää sen, koska kosmetologi kauhistelee ihon tilannetta, vaan kaupatakseen tuotteita. Älkää menkö asiakkaana siihen lankaan ja toivoisin ettei kukaan nykyhetken kosmetologi sellaista kikkaa käyttäisikään.

Uuden vuoden lupauksia tehdessä muistakaa ottaa ihonhoitokin listalle jollain tavoin, mutta niin , että se tuntuu itseltä hyvältä. Silloin, kun nainen elää ruuhkavuosia itsensä hoitaminen ei oikein mahdu ohjelmaan. Siitä ei pidä tuntea huonoa omaatuntoa, vaan senkin aika tulee myöhemmin.

13 kommenttia:

 1. Anonyymi11:56

  Olen joka kerta kosmetologilla käydessäni saanut moitteita, vaikka mistä. Ei ne hoidot ole ainakaan itsetuntoani parantaneet ja siksi en ole aikoihin kasvohoidoissa käynyt.
  Nyt tuo teidän Nanolift hoito kiinnostaa, jos vielä kerran viitsisin kokeilla kauneushoitolan palveluja. Minkä hintainen tuo hoito on ja voiko sitä tehdä, kun minulla on aina silloin tällöin rosacea- ihottuma?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi13:48

   Suosittelen, että vielä kerran rohkaistut kokeilemaan kasvohoitoa. Olin itse tuossa samassa tilanteessa vuonna 2011, kun ensimmäistä kertaa kävin Nanolift käsittelyssä Inkerillä. Olin käynyt monella kosmetologilla ja tulos oli aina pettymys ja mielipaha. Päätin työkaverin suosituksesta mennä Inkerille ja sillä tiellä olen edelleen.
   Oma ihoni oli ohut, kuiva ja couperoottinen ja kiusaannuin naaman punoittelusta usein. Ei mennyt, kuin muutama hoitokerta, kun punoitus jäi pois kokonaan. Nyt ei ole kuivuuttakaan ja couperosakin katosi. Olen todella tyytyväinen ja käyn mielelläni hoidossa kerran kuussa. Odotan oikein koska hoitopäivä on. Nanolift on todella tehokas menetelmä ja Inkerin hieronnat ovat taivaallisen rentouttavat. Kotiin olen ostanut muutaman hoitoaineen, jotka ovat helppoja käyttää. Ei siis tarvita mitään mönjäarsenaalia kylpyhuoneeseen, vaan muutama hyvä tuote riittää.
   Suosittelen.

   Kirsti

   Poista
  2. Vastaan ensin tuohon ylempään kommenttiin. On todella ikävää kuulla, että kosmetologikäynnillä saa pahan mielen. Toivon, että kokeilisit Nanolift kasvohoitoa, koska se on rentouttava ja tehokas. Sen hinta on 112€ ja ensimmäisellä kertaa on hyvä varata kaksi tuntia aikaa. Acne rosacea ei ole este Nanolift hoidolle, mutta mitään parantavaa vaikutusta sillä ei ruusufinniin ole. Tietysti sen myötä, kun iho vahvistuu ja tasoittuu yleensä ruusifinni-ihottumat puhkeaa harvemmin.

   Tätä Kirstiä kiitän kommentistasi ja suosituksista. Parasta mainosta onkin toisten asiakkaiden kokemukset. Olisi tosi kiva, että tyytyväiset asiakkaat viitsisivät kokemuksiaan kertoa useamminkin. Sekin on minulle tärkeää, että tiedän mihin asiaan asiakas erityisesti kiinnittää huomionsa.

   Inkeri

   Poista
 2. Anonyymi16:22

  En juurikaan kommentoi näitä blogijuttuja, vaikka innokkaasti tätä Purkkiarmeija komentajaa seuraankin. Nyt kuitenkin haluan näin julkisesti kiittää Inkeriä ja hänen hoitojaan. Aloin käymään nanolifthoidossa tämän vuoden toukokuussa ja en olisi ikinä uskonut ihoni voivan olla näin hyvässä kunnossa. Minulla oli paha acne nuorempana ja kärsin koko ikäni arvista, näppylöistä, suurista huokosista jne. Viiden hoitokerran jälkeen ja oikeilla kotiaineilla ihoni on täysin muuttunut. Olen ikionnellinen, että kerrankin voin katsoa peiliin mielihyvällä. Itsetuntoni on suorastaan kohonnut ja pimeän masennus unohtunut, kun olen niin iloinen uudesta ihostani.
  Kiitos siitä. Hyvää Uutta Vuotta Inkerille ja Marille.

  M.H

  VastaaPoista
 3. Kivaa, että kerrot hyvästä kokemuksestasi. Voin omasta puolestani sanoa, että aina hämmästyn Nanolift hoidon tehokkuutta. Kun asiakas, vaan malttaa käydä useamman kerran ja hankkia jatkohoitotuotteet kotiin tulos parin kuukauden päästä on hämmästyttävä. Todella monen uuden asiakkaan kanssa on käynyt niin, että en ollenkaan olisi uskaltanut lupailla sellaista tulosta mitä todellisuudessa sitten tapahtuu.
  Nanolift kasvohoito on todella motivoiva itsellekin, kun on hienoa tuottaa asiakkaalle mielihyvää ja tuloksia. Silloin, kun asiakaskin on motivoitunut ihonsa hoitoon ja on valmis tekemään sen mitä suosittelen on todella helppo saada hyviä, nopeita tuloksia.

  Inkeri

  VastaaPoista
 4. Anonyymi20:28

  Olen jo pitkään lukenut tätä blogia, mutta nyt vasta uskaltaudun itse kirjoittamaan. Tämä juttu ja kommentit toi mieleen monta kysymystä. Olen jo 63v ja ikinä en ole kasvohoidossa ollut. Muotoilen nyt itselleni uutta elämää, koska pääsin vihdoinkin irti "kolmekymmenvuotisesta sodasta" narsistisen alkoholistin kanssa. Hän nauraisi mahansa kipeäksi, jos tietäisi minun havittelevan korjausta ulkonäkööni.
  Työni on ollut toimistotyötä firmassa jossa on ainainen betonin ja puun pöly. Se on varmaan aiheuttanut naamalleni punoitusta ja hilseilyä. Huomaan selvästi, että ollessani lomalla ihoni voi paljon paremmin. Teinilikkana naamani oli mätäpäitä ja finnejä täynnä monta vuotta ja jäljet ovat sen mukaiset. En ilman meikkiä juurikaan viitsi liikkua, mutta sitten kesällä onkin kiilto ja hikoilu ongelmana ja meikki ei pysy siistinä.
  Olen pohtinut pitkään olenko ihan typerä, kun kuvittelen vielä saavani apua naamaani. Käyn terapeutilla kerran kuussa pohtimassa uutta elämääni ja hän suositteli kovasti pitämään kiinni kasvohoitoajatuksesta. Hämmästyksekseni hän suositteli juuri tätä blogin kirjoittajaa kosmetologikseni.
  Kysyisin nyt teiltä hoidoissa käyneiltä onko siitä mitään todellista hyötyä? Kannattaako tämän ikäisen eukon enää rahojaan moiseen tuhlata, olisiko pitänyt aloittaa jo ajat sitte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi21:31

   Kuule, varmasti kannattaa. Olen sitä mieltä, että elämä ottaa jos antaakin, joka tapauksessa tilanteet vaihtelevat ei-toivotuinkin tavoin, mutta omat kasvot ovat ja pysyvät. Hyvin hoidettu iho ja olemus antavat hyvää mieltä ja omanarvontuntoa. Edullinen ja terveellinen "psyykenlääke" mielestäni.

   Saat varmasti juuri sinun pulmiisi apua Nanoliftista, ja sopivat Dermalogican kotihoitotuotteet tasapainottavat ja suojaavat ihoasi.

   Onnea 30-vuotisen sodan päättymisen johdosta!

   Leena

   Poista
  2. Toivotan sinut lämpmästi tervetulleksi Nanolift kasvoihoitoon, ei ole ollenkaan liian myöhäistä, vaan pystymme tekemään paljon, jotta iho normalisoituisi ja pysyisi tasapainossa. Yleensä hoitokertoja joutuu tekemään vähintään viisi ennen kuin tuloksia alka selvästi näkymään. Myös kotihoitotuotteet kannattaa ottaa Dermalogicalta käyttöön, koska ne parhaiten tukevat hoidon vaikutuksia.
   Laita meille sähköpostia, tai soita niin katsotaan sinulle parhaiten sopiva hoitoaika.

   Inkeri

   Poista
 5. Anonyymi00:09

  Nyt kyllä tlaat heti ajan Inkerill, tai Marille! Itsekin olin yli kuusikymppinen, kun ekaa kertaa menin Inkerin hoitoon ja olen tosi tyytyväinen ihooni nykyään. En usko, että on koskaan liian myöhäistä aloittaa itsestään huolehtiminen. Tiedän omasta kokemuksestani, että hoidosto on taatusti hyötyä. Ennen kaikkea hoitoon kannattaa jo mennä rentoutumisen takia ja unohtaa kaikki se mitä ex-puolisot, tai muut ihmiset sanovat. Olet ansainnut itsellesi jotain hyvää.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi04:29

  Tuossa Inkerin blogijutskassa on suuri totuus siitä, että moni nainen joutuu kuuntelemaan miehensä mollausta koko avioliiton ajan. Jos suhde on huono siihen aivan varmasti liittyy myös vaimon ulkonäön vähättely.
  Ekassa avioliitossani ukko kyllä laittoi minun ulkonäön ihan matalaksi. Kuulin olevani läskimaha ja suuni oli, kuin hevosella, vaikka aikaa siitä on kulunut kymmeniä vuosia muistan sen tuottaman tuskan vieläkin. Kenenkään ei pidä jäädä sellaista kuuntelemaan.

  Itselleni oli suuri ilon, kun Inkeri kerran meikatessaan minua hoidon päätteeksi sanoi suutani kauniiksi ja neuvoi sitä korostamaan kirkkaalla huulipunalla. Se oli mannaa sielulleni, koska jotenkin sitä alkaa uskomaan ukkonsa puheita, kun niitä tarpeeksi kauan kuulee. Kyllä kasvohoito tekee tosi hyvää itsetunnolle, eikä se todellakaan ikää katso koska aloittaa.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi15:48

  Olen samaa mieltä edellisen kommentin kanssa. Älkää antako puolisonne, tai jonkun muun läheisen uskotella ettei ulkonäkönne kelpaa mihinkään. Kauneudenhoitopalvelut on tarkoitettu aivan kaikille ja käykää kampaajalla ja kosmetologille, niin paljon kuin haluatte itse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi13:42

   Tuo edellinen kommentti on täyttä asiaa. Kyllä jokaisen lähipiiristä löytyy joku vajakki, joka on valmis toista nutistamaan. Ei kannata kuunnella muiden mielipiteitä, jos se selvästi ovat vain pahansuopia.
   Siitä, vaan kasvohoitoon, mars!

   Poista
 8. Anonyymi08:57

  Hei! Itseä rupesi kiinnostamaan tuo nanolift hoito. Osaatko suositella Helsingistä jotain hyvää hoitopaikkaa minulle?

  VastaaPoista