lauantai 21. joulukuuta 2013

Cover Tint meikkivoide joululahjahintaan!

Saimme vuodenvaihteeksi vielä kaksi hyvää tarjousta. Dermalogican Cover Tint meikkivoide on tarjoushinnalla NYT 52€, kun normaalihinta on 72€. Sen mukana saat matkakoon Dynamic Skin Recoveryä sk 30, tuubi on 15ml ja sen arvo on 18€. Toinen TARJOUS on Body Hydrating Cream 237ml NYT 44€, norm. 55€ ja sen mukana saat ihanan stressiöljyn 15 ml ja sen arvo on 14€. Tarjoukset saa sekä verkkokaupasta, että hoitolasta.

Cover Tint Sk 20 on vuosi sitten uudistunut suojaava meikkivoide. Dermalogica lisäsi meikkivoiteen aurinkosuojaa joka on nyt 20 entisen 15:sta sijaa. Cover Tint on ohut, mutta hyvin peittävä ja se sisältää mineraalipigmentin eikä synteettistä väriainetta. Tämä meikkivoide levittyy todella hyvin, eikä jätä rajoja. Mineraalipigmenttiä sisältävät meikkivoiteet käyttäytyvät iholla aivan toisin, kuin muut meikit. Siinä ei ole ollenkaan niin merkittävää onko väri juuri sopiva, vaan meikkiväri sopeutuu jokaisen ihoon luonnollisena. Mineraalipigmentti läpäisee valoa, ihon oma väri pääsee näkyviin, näin meikkisävy näyttää aina hyvältä. Sävyjä Cover Tintissä on kolme. Light sävyllä voit korostaa ihosi vaaleutta ja heleyttä, medium sävy on lievästi päivettynyt ja se sopii suurimmalle osalle parhaiten. Dark on sitten aika tumma ja se sopii ihmiselle, joka haluaa korostaa päivetystään.

Cover Tint pakkauksessa on mukana meikkisieni, mutta on ihan makuasia levittääkö sen sormin, vai sienellä. Meillähän on myynnissä kaksi meikkivoidetta, tämä Cover Tint ja Youngbloodin jauhemainen Natural Mineral Foundation ( 65€). Kummallakin on oma vannoutunut käyttäjäkuntansa. Minä itse käytän jauhemaista meikkiä, mutta Mari käyttää Cover Tintiä. Kumpikin on laadullisesti ihan yhtä hyvä eli on aivan makuasia kumpaan päätyy. Asiakkaalle joka käyttää harvemmin meikkiä Cover Tint on parempi vaihtoehto. Se on ehkä helpompi levittää, kun se on voidemainen. Se on myös halvempi, varsinkin nyt, kun siihen ei tarvitse ostaa sivellintä erikseen. Toisaalta ei ole pahitteeksi, jos ihmisellä on parikin meikkivoidetta, niin voi fiiliksen ja tilanteen mukaan niitä vaihdella. Tuo pikkutuubi Dynamic Skin Recovery päivävoidetta, joka tulee lahjaksi on oiva tapa kokeilla meidän parasta päivävoidetta. Skin Dynamic Recovery sk 30 on kesällä meidän suosikkivoide. Se tekee ihanan sileän ja napakan pinnan iholle ja on erinomainen meikin alle.

Body Hydrating Cream 237ml on todella tarpeen tässä vaiheessa vuotta, kun vartalonkin iho on jo todella kuiva. Sen mukana saat Stress oil aromaattistaöljyä pienen pullon ja se on aivan hurmaava tuote. Voit tipauttaa öljyä kylpyveteen, tai jalkakylpyveteen, tai sekoittaa sitä muutaman tipan vartalovoiteen joukkoon. Öljy parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, sekä lisää kosteutta ihoon. Tuoksullaan se vaikuttaa keskushermostoon rentouttavasti. Jokainen asiakas muistaa miten ihanan tuoksuinen on kasvohoidossa käyttämämme aromaattinen hierontaöljy. Joka asiakas sanoo sen kohdalla, että ompa ihana tuoksu. Tämä vartalon Stress oil on hyvin saman tyyppinen eli nyt kannattaa sekin tarjous hyödyntää.

Sen voin vielä sanoa, että tämän edullisemmin ei enää hyvälaatuista meikkivoidetta voi saada. Nyt, jos koska kannattaa heittää vanhat mönjät pois ja panostaa laatuun. Cover Tint sopii myös aivan kaiken ikäisille. Jos käytät meikkivoidetta todella harvoin, niin tuo Cover  Tint pakkaus pysyy hyvänä  varmasti kaksi vuotta, mutta yleensä jopa kolme vuotta.

1 kommentti:

  1. Anonyymi11:12

    Hei, joko tämä tarjous Cover tint-meikkivoiteesta on päättynyt, verkkokaupassa on normaalihinta?

    VastaaPoista