perjantai 13. joulukuuta 2013

Hyödynnä viikonlopun alennus ja hanki joululahja itsellesi

Tätä Avoimien ovien päivää suunnitellessani mietin eniten asiakkaideni etua ja hyvinvointia, kuin joululahjaostoksissa. Toivoisin, että voisitte ilahduttaa myös itseänne ja panostaa oman ihonne terveyteen. Liian usein naiset käyttää voimavaransa perheen ja läheisten hoivaamiseen ja lyövät laimin itsensä. Vuosien varrella olen kuullut lukuisia tarinoita siitä, kun perheen äiti on jouluaattona niin väsynyt, että itkee salaa joulusaunassa. Älkää aiheuttako itsellenne niin pahaa mieltä, joulu tulee vähemmälläkin työllä.

Itsensä ja ihonsa hoitaminen tuottaa paljon mielihyvää, torjuu masennusta ja lisää itsevarmuutta. On aivan varma, että hyvin hoidettu ulkonäkö nostaa omanarvontuntoa ja tuottaa iloa itselle ja läheisille. Kotihoito ei tarvitse olla monimutkaista, kun luottaa ammattilaisen valitsemiin hoitotuotteisiin. Puhdistustuotteisiin kannattaa panostaa, koska hyvin puhdistetulle iholle muut aineet imeytyvät parhaiten. Suosittelisinkin ihan kaikille kaksoispuhdistusta ainakin iltaisin. Öljyisen rasvainen iho hyötyy paljon myös aamuisin tehdystä kaksoispuhdistuksesta. Ensin käytetään Precleanse ( 55€, -20% = 44€) ja sillä lähtee myös silmämeikki. Yleensä vedenkestäväkin ripsiväri liukenee Precleansella ja se on hellävarainenkin puhdistus silmämeikille. Precleansen jälkeen käytetään ihotyypin mukainen puhdistusaine ja yli kolmekymppisiä suosittelen kokeilemaan Skin Resurfacing Cleanseria ( 62€, -20%= 49€), joka hiukan myös kuorii.

Kuorinta-aine ja naamio on hyvä yhdistelmä kotikasvohoitoon. Ne kannattaa käyttää ainakin kerran viikossa, koska se myös pitkittää kasvohoidon vaikutusta. Paras yhdistelmä kaikille yli 25-vuotiaille on Multivitamin Thermofoliant ( 82€, -20%=65€) kuorinta ja Multivitamin Recovery Masque ( 69€, -20%= 55€) naamio. Henkilö joka ei ole koskaan käyttänyt iholleen tehotippoja voisi nyt hyödyntää alennusta niiden kokeiluun. Aivan kaikki hyötyy Skin Hydrating Boosterista ( 94€, -20%= 75€) jotka voi käyttää silmien ympärille,  kasvoille ja kaulalle ja se on aivan superkosteuttava.

Huomioikaa, että myös uusimmasta Dermalogican tuotteesta eli Ultrasmoothing Eye Serumista ( 85€, -20%= 68€) on tuo alennus. Yleensähän ei uudet tuotteet ole tarjoushintaisia, mutta tällä kertaa alennus koskee ihan kaikkia tuotteita. Ultrasmoothing Eye Serum on saanut ihan valtaisan suosion, niin kuin alunperin epäilinkin. Se sopii juuri suomalaiseen ilmastoon ja kuivuuden aiheuttamiin ongelmiin.

Tervetuloa lauantaina ostoksille

2 kommenttia:

 1. Anonyymi17:50

  Pitääpä kertoa, että tänään tuli työpaikan kahvipöydässä keskustelua teidän lehti-ilmoituksesta. Osoittautui, että moni meistä oli tulossa teille ostoksille lauantaina. Vertailimme omia kokemuksiamme Dermalogican tuotteista ja ykköseksi nousi Intensive Moisture Balance. Seuraavksi eniten tykkäsimme Daily Microfoliantista. Oli mielenkiintoista huomata, kuinka moni saman työpaikan nainen oli teillä asiakkaana. Kyllä siis ostoksille tulijoita löytyy.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa mukavalta. Nuo kaksi mainitsemaasi tuotetta onkin meidän eniten myytyjä tuotteita. Intensive Moisture Balance on talvella tosi tarpeellinen voide, koska se sisältää tarpeeksi kosteutta ja täyteläisyyttä, mutta imeytyy hyvin ja sopii myös meikin alle.

  Tänään perjantaina meillä oli päivä jolloin kaikki meni pieleen mikä vähänkin voi mennä pieleen. Myrsky tietysti sammutti valot meiltä kotoa, niin kuin usein maaseudulla käy. Tein aamutoimet taskulampun valossa, jäi myös blogin päivitykset ja sähköpostit hoitamatta, koska en päässyt nettiin. Sitten kaupungissa selvisi ettei Dermalogican tilaus ollutkaan Matkahuollossa, niin kuin sen piti olla. Paketissa oli kaikki tuotteet mitä tarvitaan lauantaina. Olin tehnyt tilauksen jo alkuviikosta, mutta se lähti Helsingistä vasta torstaina, koska PR-Cosmeticin lähettämö oli ruuhkautunut. Yleensä edellisenä päivänä lähtenyt paketti on Matkahuollossa seuraavana aamuna ennen seitsemää. Nyt ei se vaan ollutkaan.
  Odotin ja kyselin pakettia koko päivän, mutta ei löytynyt. Vihdoin illalla varttia ennen, kuin Matkahuolto menee kiinni paketti löytyi. Hyvä etten itkenyt. Paketti oli ollut koko päivän hyllyssä Hämeenlinnassa, niin kuin pitikin, se vaan oli unohtunut kirjata tulleeksi.
  Nyt siis tavaraa löytyy ja ne jotka kävivät turhaan ostoksilla perjantaina saavat tuotteet heti, kun ehtivät hakemaan. Inhimillisiä erehdyksiä tapahtuu, mutta tämä sai sekä minun, että Marin hiukset harmaantumaan yhdessä päivässä. Loppu hyvin kaikki hyvin.

  Inkeri

  VastaaPoista