tiistai 17. joulukuuta 2013

Ultra Calming Serum Concentrate hillitsee punoituksen

Aika tyypillinen ongelma uudella asiakkaalla on ihon punoittelu ja kuumottelu. Se on ylipäätään suuri ongelma suomalaisille, koska meidän ilmasto on sen aiheuttaja. Se on myös vaiva, joka jää lähes kokonaan pois, kun asiakas käy säännöllisesti hoidossa.En aina edes tule muistaneeksi miten tyypillistä suomalaiselle iholle punoittelu ja ihon hehkutus on talviaikaa. Se, kun ei koskaa nouse enää jutun aiheeksi asiakkaan kanssa, joka käy meillä säännöllisesti. Se on tavallaan ongelma mikä häipyy siinä sivussa, kunhan ihoa muuten hoidetaan. Tämä kertoo siinä, että punoituksen syy on hoitamattomuus ja ihon epätasapaino.

Silloin, kun ei ole mahdollisuutta tulla hoitoon ja haluaa nopeasti hoitoa punakkuuteen vastaus on ehdottomasti Ultra Calming Serum Concentrate. Se on nyt tarjouksessa tammikuun loppuun saakka ja se nyt 67€, kun normaalihinta on 87€. Ultra Calming Serum Concentrate on tehotippa joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Sitä käytetään aamuin, illoin ja sitten kosteusvoide päälle. Tuotteessa on Dermalogican kehittämä vaikutusaine, joka toimii kortisonin tavoin ilman haittavaikutuksia. Se rauhoittaa solutason tulehdusta mikä myös voi olla punoituksen ja kuumotuksen syy. Kaikki atooppiset asiakkaani käyttävät Ultra Calming Serum Concentratea läpi talven. Silloin, kun tuota tehotippaa käyttää lokakuusta huhtikuulle aamuin illoin talvessa menee noin neljä tuubia. Suurin osa ostaakin tuon määrän kerralla, nyt kun se on tarjoushinnalla. Sama tarjous oli noin vuosi sitten ja ne jotka huomasivat ostaa koko talven varaston silloin olivat tosi tyytyväisiä.

Ultra Calming Serum Concentrate ei ole pelkästää ihon ongelmiin tarkoitettu, vaan se on myös hyvä hoitotippa muutenkin kuivalle ja ohentuvalle iholle. Jokainen hyötyy sen käytöstä talvi-ilmastossa, koska se parantaa ihon suojakerrosta ja estää kuivumista. Siitähän punoittelussa yleensä onkin kysymys. Iho on jostain syystä niin kuiva, että sen oma suojabarriääri on pettänyt ja iho jää alttiiksi ulkoiselle ärsytykselle. Ellei tilannetta korjata pikaisesti punoittelu kroonistuu ja syntyy couperosaa ja ruusufinniä. Ultra Calming Serum Concentrate on myös paras tehoaine ruusufinnistä kärsiville. Ruusufinnihän puhkeaa helposti, jos iho on hoitamaton ja jää alttiiksi pakkaselle, tuulelle ja auringolle.

Ultra Calming Serum Concentrate on tarjouksessa tammikuun loppuun saakka ja sitä täydetään muut Ultra Calming hoitolinjan tuotteet.

3 kommenttia:

 1. Tanja20:04

  Olen ikäni kärsinyt punaisesta nenästä, mutta tänä vuonna ongelma ei ole enää yhtä suuri. Käytän tässä postauksessa mainostamaasi seerumia aamuin illoin ja muutenkin hoidan ihoani paremmin kuin koskaan. Kiitos Inkerin!

  Juttuvinkki: Ostin viime käynnillä Youngblood:n rajausvärin ja suosittelemasi siveltimen. Toimii! Joka aamu kuitenkin mietin miten siveltimistä pitäisi pitää huolta, jotta ne kestäisivät niinkuin pitää..

  VastaaPoista
 2. Itselläni on myös punainen nenä ja posket, tosin eivät niin pahat kuin nenä. Olen ostanut Ultracalming seerumin pari kuukautta sitten ja iho kyllä rauhoittui kun aloin käyttämään tuotetta. Käytän sitä lähinnä talviaikana ja vaihtelen sitten overnight seerumin kanssa keväämmällä. Käytin viime vuonna näitä molempia päivällä ultracalmingia ja yöllä overnight seerumia ja tuntui, että nyt pelkkä ultracalming toimisi punoitukseen paremmin.

  VastaaPoista
 3. Kiva, kun kerrotte kokemuksistanne ja juttuvinkit ovat todella tarpeen. kerron noista siveltimien hoidoista tuonnempana.
  Ultra Calming Serum Concentrate auttaa tähä tyypilliseen suomalaisten ongelmaan eli punoittelevaan nenään. Ylipäätänsä ihon hyvä hoito auttaa siihen, koska mitä tasapainoisempi iho on sitä vähemmän se punoittaa.

  Tuosta rajausvärin käytöstä vielä. Sivellin kannattaa pestä joka käytön jälkeen, vaikka ihan käsisaippualla ellei muuta ole lähellä. Rajaus ei tule siististi, jos sivellin on vanhassa värissä.

  Inkeri

  VastaaPoista