keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Hyödynnä tarjoustuotteet

Syy miksi olemme Marin kanssa päätyneet antamaan nämä tarjoushinnat määrätyistä tuotteista on se, että asiakkaamme pystyisivät mahdollisimman hyvin hyödyntämään Dermalogican kotihoitomahdollisuudet. Niissä on yleensä noin 25% alennusta ja jos on oikein taitava rahankäyttäjä pystyy melkein koko kotihoitonsa tekemään näillä tarjoustuotteilla. Pyrin aina saamaan tarjoukseen juuri ne tuotteet mitkä eniten hyödyttää asiakasta sinä vuodenaikana.

Power Rich 178€ ( norm. 228€) on ihan huippujuttu ja kaikkien yli kolmekymppisten kannattaa se käyttää. Power Rich sopii kaikille ihotyypeille yö-ja päivävoiteeksi. Sen koostumus on patentoitu, koska siinä on ainutlaatuinen yhdistelmä tehotippaa ja voidetta. Power Rich voiteen kanssa et tarvitse erillistä tehotippaa, tai silmänympärysvoidetta. Tämä on helpoin mahdollinen tapa tehdä tehokas kotihoito. Myös matkoilla Power Rich on mahtava juttu, kun tarvitaan vaan yksi voide mukaan. Talvella suosittelen Barrier Repairin Power Richin päälle, koska se suojaa tuulelta ja pakkaselta ja voidelaadultaan Power Richän on aika ohut.

SkinPerfect Primeristä 59€ (norm. 77€) on tullut meidänkin asiakkaiden suursuosikki. Aina, kun vanha tuubi loppuu haetaan uusi. Itse en enää osaisi meikkiä tehdä ilman sitä. Markkinoilla on monenmoista meikinpohjustusainetta, mutta yksikään ei ole näin monipuolinen, kuin primer on.  Se on kuitenkin myös hoitoaine, joka suojaa tuulelta ja auringolta. Kevät talvella sen edut tulee parhaiten hyödynnettyä, kun ulkoillessa iho on alttiina sekä tuulelle, että auringolle. Primerissä on aurinkosuoja 30, joka on riittävä Suomen aurinkoon. Moni asiakas käyttää primeriä meikkivoiteen sijalta, koska se itsessäänkin antaa kevyttä sävyä ja tasoittaa ihon väriä. Kumpikin käyttötapa on yhtä hyvä, joko yksinään kosteusvoiteen päällä meikin asemasta, tai sitten pohjusteena esimerkiksi YB:n mineraalimeikille. SkinPerfect Primer on myös helppo antaa lahjaksi, koska se sopii kaikille ihoille. Siitä myös kirjoitellaan niin usein naistenlehdissä, että kaikki tietää sen.

Nyt tarjoustuotteet ovat päivitetty verkkokauppaan, niin voit saada tuotteet sitäkin kautta.

2 kommenttia:

 1. Anonyymi14:29

  Kiva, että sait Power richin tarjoukseen. Sen hinta on kirpaiseva, mutta kyllä se on hyväkin. Laiskalle itsensä hoitajalle se on hyvä juttu, kun yksi ainoa rasva riittää. Joka kerta, kun voiteen aloitan alan viikon kuluessa ihmettelemään sileyttä ja hyvää väriä. Ainakin minun ihoni nuortuu silmissä.
  Oikeastaan kirjoitan tätä kommenttia siksikin, että jos joku vielä empii ostosta tuon hinnan takia, niin ainakin minun kokemukseni mukaan kyllä se kannattaa maksaa.

  Aino

  VastaaPoista
 2. Anonyymi08:36

  Hei!
  Hyvät tarjoukset. Primer onkin loppumassa ja PowerRich hankitaan myös-

  VastaaPoista