sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Teini-ikäisille ihonhoitotuotteita joululahjaksi

Joulu on hyvä hetki puuttua perheen teinien ihonhoitoon. Tiedän sen olevan monessa perheessä aika arka kysymys, koska teinit ovat itsenäisiä eivätkä halua, että heidän asioihinsa sekaannutaan. Tytöt onkin todella hyvin selvillä mitä missäkin myydään ja heihin mainonta kohdistuukin tosi rankasti. Monesti he innostuvat ostamaan aineita jotka ei yhtään sovellu heidän iholleen ja tilanne pahenee.

Teinipuhdistus on tietysti aina paikallaan ja lahjakortti kosmetologille on hyvää ohjausta itsensä hoitamiseen. Meillä käy varmaankin yhtä paljon poikia, kuin tyttöjäkin teinipuhdistuksessa ja he ovat meille tärkeä, iso asiakasryhmä. Teinipuhdistuksen hinta on 66€ ja se sovelletaan aina ihotyypin mukaan. Jos ihossa on puhdistettavaa, niin puhdistetaan, mutta jos iho on kuiva sitten kosteutetaan. Hoitoon menee aikaa noin tunnin verran. Nuorimmat tytöt jotka tulevat teinipuhdistukseen ovat noin 11v.ja pojilla teini-ikä alkaa hiukan myöhemmin, noin 12-13-vuotiaana. Vanhempien ihotyypin perusteella voidaan hyvinkin ennustaa mikä nuoren ihotyyppi tulee olemaan. Periytyvyys sanelee kaikista eniten sitä onko iho rasvainen, vai kuiva. Kumpikin ääripää, acne ja atooppisen kuiva iho periytyy dominoivasti. Jos siis toisella vanhemmista on ollut acne lapsikin siitä melko varmasti kärsii.

Dermalogicalla on nyt hiukan muutosvaihetta tuossa teini-ihon hoitolinjassa. Tämä Clean Start linjahan oli tarkoitettu kaikille ihotyypeille ja alle parikymppisille. Nyt sarja uudistuu ja uusi Clear Start linja on kohdistettu rasvoittuvalle ja acne-ihoiselle nuorelle. Nuo Clean Start tuotteet oli meillä hyvin suosittuja ja jonkin verran niitä vieläkin on ja pyrin saamaan lisääkin ennen joulua. Uudet tuotteet tulee myyntiin ensi viikolla ja lauantaina 14.12, kun on meidän Avoimien ovien tapahtuma ne ovat jo esillä. Toisaalta monet Dermalogican perustuotteet sopivat ihan teini-ikäisillekin ja tulevat käytännössä jopa edullisemmiksi, kuin nuo Clear Start tuotteet. Me kuitenkin aina kerromme asiakkaille mikä olisi parasta ja edullisinta käyttää. Asiakkaan on vaikeampi tehdä hintavertailuja, kun aina ei tiedä tuotteiden riittoisuudesta.

Moni tyttö haluaa ostaa itse meikkinsä jostain tavaratalojen nuorten sarjoista, jotka ovat edullisia. Viime viikolla kerroinkin noista haitoista joita saattaa nuorelle iholle tulla huonolaatuisista meikkivoiteista ja yleisin haitta on ihon tukkiintuminen. Jos kuitenkin nuori on mieltynyt johonkin meikkivoiteeseen eikä siitä halua luopua kannattaa sitten panostaa puhdistukseen entistä paremmin. Paksuimmankin meikin saa liukenemaan Precleanse alkupuhdistusaineeseen ja sitten sen jälkeen pestään vielä Special Cleansing Gelillä. Kokonaan mineraalirasvojen haittoja ei saada kompensoitua tehokkaillakaan puhdistusaineilla, koska meikistä ehtii jo rasva-aineita imeytymään huokosiin päivän mittaan. Tehokas puhdistus jonkin verran vähentää paksujen, mineraalirasvapohjaisten meikkien tukkivaa vaikutusta. 

2 kommenttia:

 1. Anonyymi10:07

  Poikani on ohittanut teini-iän reippaasti, hän on jo +30v ja partakarvaa pukkaa huomattavasti enemmän kuin hiuksia. Tullut edesmenneeseen isäänsä, joka oli täysin kalju ja parrallinen, koska ei jaksanut ajelua 2-3 x pv. Hänellä oli tapana todeta, kyllä hänelle tukka kasvaa mutta liian alas!
  Kaipaan vinkkejä miestentuotteista. Verkkokaupassanne on tuotteita ennen ja jälkeen parranajon, mutta vaikea valita kun en ymmärrä yhtään mitään parrankasvusta ja ajelun vaikutuksesta ihoon. Onko noissa tuotteissa puhdistus ja kosteutus mukana?

  VastaaPoista
 2. Dermalogican Shave hoitolinja on parranajon lisäksi hoitava tuotesarja. Oikein vahvaan partaan on tarkoitettu Pre-Shave Guard, mikä pehmentää karvaa ja helpottaa ajamista. Itse parran ajoon on Shave Cream ja Shave Gel eli toinen on voidemainen partavaahto ja toinen geelimäinen. Tässä sitten tulee makuasia esiin, kun toiset haluaa tuon geelin ja toiset taas voiteen. Siihen en voi itsekään vastata, kun en ole ikinä partaani ajanut:) Se melkein pitäisi kysyä mieheltä itseltään mistä tykkää.
  Tuo pesuaine Daily Clean Scrub on ehdottomasti sarjan suosituin tuote mitä käyttää moni nainenkin. Se sisältää kevyitä kuorivia rakeita ja sitä voi käyttää päivittäin eikä se takuulla kuivata. Nuo Shave linjan kaksi voidetta ovat taas hoitavia parranajon jälkeen käytettäviä aineita ja niistäkin toinen on geeli ja toinen voide. Niistä voin sanoa, että nuoret miehet, kun itse käyvät ostoksilla he ostavat aina tuon geelimäisen Shave Balmin.

  Inkeri

  VastaaPoista