lauantai 14. joulukuuta 2013

Lahjakortti kasvohoitoon ilahduttaa aina!

Suosituin joululahjaideamme on ollut kautta aikojen lahjakortit eri hoitoihin. On vaikea keksiä joululahjaa vaimolle, tai äidille kun kaikilla on jo kaikkea. Suurin osa ihmisistä haluaa turhasta tavarasta eroon eikä ainakaan toivo lahjaksi mitään purkkeja, tai purnukoita. Lahjakortti on varmasti henkilökohtainen ja on hyödyksi ihmisen terveydelle ja hyvinvoinnille.

Lahjakortin voi kirjoittaa määrätylle hoidolle, tai sitten rahasummalle. Kumpikin on ihan yhtä suosittu tapa. Siitä ei ole pelkoa, että jotenkin valitsee väärän hoidon, koska jokainen hoito tehdään aina ihotyypin mukaan. Lahjakortti on voimassa puolivuotta ja henkilö itse voi varata hoitoajan miten haluaa. Voimassa olo aikaa voi myös halutessa pidentää. Kaikista tehokkain ja täydellisin hoito on Nanolift kasvohoito ( 112€) ja lauantainahan 14.12 saa yli 100€ ostoksesta lahjaksi Emergency Fix pakkauksen minkä arvo on 47€. Pakkaus sisältää Daily Microfoliant kuorinnan, Skin Hydrating Booster tehotipan ja Multi-Active Toner hoitosuihkeen, kaikki matkakokoina jotka riittää 2-3 viikkoa.   Tuon pakkauksen voi liittää mukaan lahjakortin saajan pakettiin, tai sitten ottaa omaan käyttöön.

Nuorelle iholle oikea hoito on äärettömän tärkeää ja on hyvä oppia jo teini-iässä kunnollinen kotihoito. Teinipuhdistus ( 66€) lahjakortin mukaan saa Clean Start-pakkauksen, jonka arvo on 18€. Siinä on matkakoot nuorten Clean Start linjan puhdistusgeelistä, hoitosuihkeesta ja hoitovoiteesta, ne riittää noin parin viikon käyttöön. Clean Start-pakkauksia on vain pieni erä eli kannattaa olla nopea. Lauantaipäivän uskon noiden pakkauksien riittävän, mutta jos varmasti sen haluatte, niin varatkaa se sähköpostilla. Myymme myös näitä pieniä Clean Start-pakkauksia erikseen ja sehän on kiva muistaminen, vaikka kummilapselle. Samoin meillä on tosi edullisia täydellisempiä aloituspakkauksia Clean Startista. Siinä on viisi tuotetta, jotka riittää 2-3 viikkoa ja pakkauksen hinta on nyt 35€, kun se normaalisti on 52€. Näistä jo alennetuista tuotteista ei tule enää muuta alennusta. Saimme myös myyntiin jo uudistuneet Clear Start nuorten ihon tuotteet ja ilahduttavaa oli ettei niiden  hinnat olleet nousseet. Uudetkin tuotteet ovat 28-34€ hinnaltaan ja ne ovat tarkoitettu teini-iän acneen.

Hyvä lahjakortti vaihtoehto on myös Kosteuttava kasvohoito 82€, joka käy kaikille ihotyypeille ikää katsomatta. Sekin muokataan aina aineita vaihtamalla juuri asiakkaan ihoon ja ongelmiin sopivaksi. Yli 50€ ostoksista saa Daily Microfoliant kuorinta-aineen matkakoon, jonka arvo on 27€. Senkin voi pakata mukaan lahjakortin kanssa ja näin lahjan saaja voi heti kokeilla Dermalogican suosituinta tuotetta.

Saimme vielä pienen erän Clean Start huulihoidetta, joka oli meillä tarjouksessa syksylläkin. Silloin se sai todella paljon kiitosta ja onneksi saimme sitä lisää. Hinta on tuo sama 12€, kuin syksylläkin eli se on puoleen hintaan. Siitäkin saa mukavan lahjan, vaikka työkaverille. Kyseessä on todella laadukas huulihoide, joka sisältää hoitavaa kookosöljyä. Saat siis pikkurahalla laatutuotteen.

Poiketkaa lauantaina käymään, tai käykää verkkokauppaostoksilla. Valitettavasti tuota huulihoidetta ja Clean Start tuotteita ei ole verkkokaupassa. Niitä kuitenkin saa meiltä tilata ihan sähköpostilla, niin laitamme ensin laskun tuotteista ja sitten, kun se on maksettu lähetämme tuotteet. Ne ehtii vielä hyvin  perille ennen joulua, kun laitatte tilauksen mahdollisimman pian.

Tervetuloa lauantaina 14.12 kello 10-15! 

3 kommenttia:

 1. Tiedoksi: Jos kävitte aikaisin aamulla verkkokaupassa, niin meillä ei ollutkaan vielä 20% alennus päivittynyt sinne. Onneksi asiakas soitti ja kertoi tilanteen ja nyt asia on korjattu. Voitte vielä sunnuntainakin tehdä ostokset verkkokaupassa -20%.

  Inkeri

  VastaaPoista
 2. Tilasin joulupukin puolesta muutaman tuotteen kun oli niin uskomattoman hyvät tarjoukset.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi23:03

  Kävin teillä tänään aamuusta ja tuntui, että tunnelma oli hyvä. Selvästi huomasi, että tunsitte ihmiset jotka silloin oli ostoksilla. Näin ensikertaa sisälle tulleena kokemus tuntui mukavalta. Joukukoristuksetkin oli ihana silmän ilo, huomasi selvästi panostuksenne viihtyvyyteen.
  Ostin tuon paljon mainotamasi Overnight Repair Serumin ja siksi lähdin kommentoimaankin, koska se oli tosi ihana ja heti iho silottui. Hämmästyttävä tuote. Tein ensin neuvomasi kuorinnan sillä jauheella joka tuli lahjaksi ja sekin oli ihmeteltävän helppo ja kuitenkin tuntuva. Onko se siis todella kuorinta? Nyt kokemukset oli niin hyviä, että poikkeilen vielä hakemaan noita tarjoustuotteita, jotka ovat voimassa tammikuulle.

  K. T

  VastaaPoista