torstai 12. joulukuuta 2013

Rajaus on silmämeikin kruunu!

Meillähän on nyt tarjouksessa Youngbloodin Gel Liner silmänrajausväri ja siihen tarkoitettu sivellin. Näiden yhteishinta on 40€, kun normaalisti se on 61€. Nyt on siis hyvä tilaisuus opetella käyttämään silmänrajausta.

YB:n Gel Liner on paras rajausväri mitä olen koskaan myynnyt ja se on tosi suosittu asiakkaiden keskuudessa. Monella on käytössä jo useampi värisävy. Paras mahdollinen sivellin sen levitykseen on tuo laadukas Twitzermanin vinopäinen sivellin, sillä saa oikein siistin jäljen. Gel Liner on laadultaan geelin ja voiteen välimuoto ja siksi se on helppo levittää, mutta se myös pysyy hyvin. Levitettynä se näyttää paljon pehmeämmältä, kuin monet tussi-tai kynämäiset rajaukset. Tiukka, kova viiva, varsinkin mustana ei näytä kovin hyvältä varsinkaan vanhemmalla naisella. Nämä jutut on pienestä kiinni mikä miltäkin näyttää, mutta tuo pehmeämpi viiva on huomattavasti kauniinpi.

Gel Lineriä on kuusi eri sävyä. Galaxy on tumman harmaa ja se on varma valinta ihan kaikille. Eclipse on pikimusta ja se sopii näin talvella iltameikkiin oikein hyvin ja minä käytän sitä välillä päivälläkin. Espresso on tumman ruskea ja se sopii ruskeisiin silmiin ja ruskeisiin luomiväreihin oikein hyvin. Midnight Sea on tumman sininen ja se korostaa silmien sinisyyttä. Black Orkhidea on kiva violettisävy ja sitä kannattaa kokeilla jos haluaa vähän vaihtelua silmämeikkiinsä. Sienna on tummakulta ja se on oikein hyvä pikkujouluväri ja se sopii myös arkeen, koska se ei ole kimalteleva kulta.

Ellette ole aikoihin käyttäneet silmänrajausta varatkaa hieman aikaa sen opetteluun. En lupaa, että opitte sen heti kerralla, koska se vaatii vakaata kättä. Mutta älkää antako periksi, vaan kokeilkaa uusiksi ja noin viiden kerran jälkeen se menee ihan sujuvasti. Ellette viitsi, tai uskaltaudu edes kokeilemaan ei silmämeikkinne koskaan uusiudu. Mikään noista värisävyistä ei ole huono seitsemänkymppisellekään, mutta varmin valinta on tuo Galaxy eli tummaharmaa. Näitä sävyjä ei ole vielä verkkokaupassa, kun elän toivossa, että uusi verkkokauppa valmistuisi jo vuoden alussa ja ne ovat sitten siellä. Voitte kuitenkin tilata niitä sähköpostilla, jos ette pääse hakemaan niitä hoitolasta. Toisaalta noita värejä on hiukan huono laittaa nettiin, koska se vääristää värit ihan täysin. On paljon luotettavampaa kuvailla värisävyä. Toivon, että rohkenette kokeilla jotain uutta ja sillä laillakin uudistua, kun kohta alkaa taas uusi vuosikin.

2 kommenttia:

 1. Anonyymi20:34

  Ostin pari viikkoa sitten rajauksen värin Sienna ja vähän epäilin sopiiko se päivämeikiksi. Nyt olen siihen oikein tyytyväinen. Työkaveritkin sanoi, että se syventää vihreiden silmieni väriä. Kiitos, kun kannustit minua luopumaan vanhasta ja uskaltauduin kokeilemaan uutta. Rajaus pysyy hyvin ja opin parilla harjoituskerralla vetämään sen ihan mieleisekseni. En ollut käyttänyt ennen, kuin kyniä, mutta tämä on kyllä parempi.
  Kiitos hyvästä palvelusta ja toivottavasti teillä käy lauantaina väkeä tungonkseen asti!

  K.L

  VastaaPoista
 2. Anonyymi23:50

  Onko teillä myynnissä tuosta Gel Lineristä sävyä Lagoon? Näin jenkkien sivuilla missä oli YB:n meikkejä ja se vaikutti kivalta kirkkaan vihreältä. Se ei ainakaan ollut tuossa yllä luettelemassasi listassa.

  Tuuli

  VastaaPoista