keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Hoitotuotteista 20% alennus ensi lauantaina!

Haluamme antaa asiakkaillemme joululahjan näin ennen joulua. Lauantaina 14.12 meillä on Avoimien ovien tapahtuma ja silloin kaikki normaalihintaiset tuotteet ovat -20%, tarjous koskee myös verkkokauppaa. Olen tosi iloinen, kun pystyin neuvottelemaan tämän poikkeusedun ja siirrän sen suoraan asiakkaille. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus saada laatukosmetiikkaa edullisesti.

Tarjous koskee sekä Dermalogican, että Youngbloodin tuotteita eli siis kaikkea mitä meillä on myytävänä paitsi hoitoja. Alennus tulee, vaan normaalihintaisista tuotteista eli noista tarjoustuotteista mitkä tuli myyntiin joulukuun alussa ei ole enää lisäalennusta. Power Rich, Skinperfect Primer, Ultra Calming Serum Concetrate, Hand and Nail Treatment, Gel Liner + sivellin ja mineraalimeikki + kabuki -sivellin ovat tammikuun loppuun asti tarjoushinnalla ja se on yli 20%. Niitä siis ehtii ostaa tammikuun loppuun asti ja kannattaa ostaa, vaikka useampikin. Jatkamme ensi vuonna samaa linjaa, että noin neljä eri tuotetta tulee tarjoushintaan, joka on noin 25%. Tarjoukset vaihtuu 2-3 kuukauden välein ja ne ovat etuja joita saa, vain meiltä. Yleensä samat tuotteet eivät ole tarjouksessa kahta kertaa vuoden aikana eli nuo ylempänä luettelemani tuotteet tuskin on tarjoushintaan ennen ensi vuoden loppua. Niitä saa ostaa useamman pakkauksen kerralla, jos tietää käyttävänsä jotain tuotetta jatkuvasti.

Esimerkiksi Skinperfect Primer on monella ihan päivittäisessä käytössä ja yksi tuubi riittää noin kolme kuukautta. Minun puolestani voitte ostaa niitä, vaikka neljä tuubia, niin pärjäätte koko vuoden. Ne myös takuulla säilyy, koska meillä ne eivät ole seisseet. Tuotteet ovat nyt ihan suoraan tehtaasta tulleita. Tavarat tuli Suomeen viime viikolla ja meille ne tulee toivottavasti jo torstaina, että ehdimme ne laittaa hyllyihin. Kaikki tuotteet säilyy vähintään 24kk avaamattomina eli teillä on käyttöaikaa pari vuotta. Korostan tätä siksi, että yleensä helposti epäillään tavaran seisovan vanhentumassa pienissä yrityksissä. Meillä ne eivät seiso ja olen ylpeä siitä, että olen oppinut näinä vuosina tilaamaan tuotteet sillä tavoin ettei ne jää hyllyihin.

Puhdistusmaidot ja hoitosuihkeet kannattaa ostaa myös lauantaina useampana kappaleena, koska niitä menee kotikäytössä joka päivä. Sitten tuo aivan ihana Overnight Repair Serum pitäisi olla jokaisen yli kolmekymppisen ostoslistalla. Yritän keksiä Marin kanssa myös pieniä tuotepakkauksia, jotka olisivat kohtuuhintaisia ostaa lahjaksi läheisille. Jos ette nyt missään tapauksessa pääse käymään lauantaina ja ette halua verkkokauppaa käyttää soittakaa, tai laittakaa sähköpostia mitä tuotteita haluatte ja jos tulette noutamaan ne ennen joulua, niin saatte tuon 20% alennuksen. Pyrimme Marin kanssa olemaan joustavia, kun suurin osa on kuitenkin vanhoja tuttuja asiakkaita.

Tervetuloa meitä moikkaamaan lauantaina!

6 kommenttia:

 1. Anonyymi12:54

  No onpas hienot edut!

  Leena

  VastaaPoista
 2. Tarjoukset ovat nyt tosi hyvät ja ne kannattaa hyödyntää. Näitä tempauksia on meillä harvoin, mutta haluan, että ne tarjoukset ovat ihan kunnollisia ja hyödyllisiä asiakkaille.
  Kauneushoitolan kaupankäynti on niin toisenlaista, kun jossain vaatekaupassa esimerkiksi. Tunnen 95% kävijöistä todella hyvin monet jo vuosikymmenten takaa ja kaikkia on kiva tavata, vaikka poikkeaisitte lauantaina muuten vaan, ei ole ostospakkoa. Tuohon Kattilan purkkiin, jos varaatte muutaman sentin.

  Minulla on sellainen haave, että voisin järjestää sellaiset Avoimet ovet, että samassa olisi myyjäiset ja arpajaiset Kattilaa varten. Sitten täällä olisi pari, kolme kissaa joita asiakkaat lapsineen voisi tulla silittelemään. En ole vaan vielä neuvotellut mieheni kanssa loppuun saakka suostuisiko hän olemaan Valtsu kissamme kanssa puolipäivää mukana. Meidän kissoista Valtsu on ainoa, joka on niin reipas ja sosiaalinen, että hän nauttii yleisöstä. Muut kissat pitää olla Kattilasta, tai ystäviltäni. Sellainenhan ei sovi, kun määrätyn tyyppisille kissoille.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Päivittyykö tarjoushinnat verkkokauppaan lauantaina vai kuinka alennus huomioidaan siellä?

  VastaaPoista
 4. Alennus päivittyy verkkokauppaan lauantai aamuna ja on voimassa vielä sunnuntainkin eli verkkokaupassa on 20% alennus koko viikonlopun. Postitamme tuotteet maanantain ja tiistain aikana, niin ne ehtii vielä joululahjoiksikin.

  Inkeri

  VastaaPoista
 5. Anonyymi15:18

  Paljonko postikulut maksavat?

  VastaaPoista
 6. Meillä ei mene verkkokaupassa postikuluja eli maksatte, vain tuotteista.

  Inkeri

  VastaaPoista