torstai 26. joulukuuta 2013

Ultra Calming Serum Concentrate on balsamia haavoille

Kirjoitan vielä lisää tästä tarjouksessa olevasta Ultra Calming Serum Cocentratesta, koska se on uudempi tuote ja kaikki eivät ole sitä vielä löytäneet. Ultra Calming Serum Concentrate on tarjouksessa tammikuun loppuun saakka 67€, kun normaalihinta on 87€. Ultra Calming Seurum Concentrate sopii kaikille ihotyypeille tehotipaksi tähän vuoden aikaan, koska se kosteuttaa, vahvistaa ja rauhoittaa ihoa. On kuitenkin kaksi vaihetta, kun se on iholle välttämätön parantaja.

Tähän vuoden aikaan alkaa atooppinen iho olla pahimmillaan ja silloin Ultra Calming Serum Concentrate on loistava apu. Dermalogican tuotteista se on kaikista paras korjaamaan jo rikkoutunutta, kuivaa ja punoittavaa ihoa. Dermalogican kehittämä biotekninen uute ultracalmingserum on kortisonin kaltainen ihoa rauhoittava aineosa, jolla ei ole kortisonin negatiivisia vaikutuksia. Näiden atoopikkojen takia halusinkin Ultra Calming Serum Concentraten tarjoukseen nyt, kun he siitä eniten hyötyvät.

Toinen ongelma ajankohta on huhti-toukokuun tienoo, jolloin ruusufinni ja allergiat riehaantuu. Ruusufinni yleensä helpoiten puhkeaa alkukeväästä, kun UV-säteily, tuuli ja katupölyt alkaa ihoa rassaamaan. Niinä keväinä, kun siitepölyjä on paljon on iho myöskin pahimmillaan. Nyt kannattaa varautua jo tuohon kevääseen ja hankkia sitä varten Ultra Calming Serum Concentrate tarjoushinnalla. Se vahvistaa ja rauhoittaa ihoa niin paljon ettei iho reagoi ulkoiseen ärsytykseen . Muutenkin ruusufinniasiakkailla olisi hyvä olla Ultra Calming Serum Concentrate aina kotona, että sitä voisi alkaa heti käyttämään, kun iho oireilee.

Jotkut atoopikot kuvailee, että Ultra Calming Serum Concentrate on kuin balsamia haavoille. Atooppisessa ihottumassa se heti viilentää, rauhoittaa ja poistaa kutinaa. Yleensä se ei myöskään kirvele, niin pahasti, kuin perusvoiteet tekevät. Toisaalta, jos iho on jo selvästi rikki siinä kirvelee hiukan aivan kaikki voiteet. Ultra Calming Serum Concentrate ei tule enää tarjoukseen ainakaan vuoteen joten sitä kannattaa hankkia juuri nyt. Näissä meidän kuukausitarjoustuotteissa ei samat tuotteet tule yleensä tarjoukseen, kuin kerran vuodessa. Itselle sopivia ja tarpeellisia tuotteita kannattaa siis hankkia useampi. Kaikki tuotteet säilyy avaamatta kaksi vuotta, mutta en nyt kuitenkaan suosittele, että hankitte aineita vuosiksi eteenpäin. Ultra Calming Serum Concentrate kohdalla esimerkiksi on järkevää hankkia yksi tuubi nyt käytettäväksi. Toinen huhti-toukokuulle ja kolmas ensi syksyyn, kun lokakuun alussa taas alkaa ensi vuoden pakkaskausi. 

3 kommenttia:

 1. Anonyymi09:50

  Saakohan tuota Ultra Calming Serum Concentratea laittaa silmäluomiin? Nimittäin minä olen laittanut, koska luomet ovat pahiten kuivuva kohta naamassani. Ainakin se on todella hyvin rauhoittanut kirvelyn ja kutinan. Parin päivän käytön jälkeen viime talvenakin luomet rauhoittui ja sitten siirryin Multivitamin Power Firm silmänym.rasvaan. Nyt ei vielä ole ollut niin kuivaa, että ongelmia olisi tullut, mutta ajattelin edelleen käyttää samaa konstia. Mitä mieltä olet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakotan poikaystäväni tätä käyttämään silmien atooppiseen ihottumaan. Mieluummin Ultra Calmingia kuin kortisonia kuitenkin silmäluomille. Itse levitän kyllä myös kaikki kosteuttavat ja rauhoittavat seerumit koko kasvoille. Inkku on tietysti paras arvioimaan, mutta itse luulisin kyllä että tämä on ihan sallittu tuote myös silmänympärysiholle. Ja nythän sarjaan on tullut silmäseerumikin. Ultra calming-sarja on kyllä punoittavien poskien paras kaveri!

   Tämä seerumi on kyllä semmoinen joka paikan tuote. Auttaa vähän kaikkiin vaivoihin :)

   Poista
 2. Kyllä Ultra Calming Serum Concentrate on tarkoitettu myös silmienympärille. Atooppinen ihottuma on yleensä pahiten juuri silmäluomilla ja siihen on hankalaa laittaa apteekin kortisonivoidetta. Ultra Claming Serum Concentrate ei myöskään rasita, tai ohenna muutenkin ohutta silmäluomea, niin kuin kortisoni voi tehdä. Oikein hyvä systeemi on laittaa aamuin illoin luomille Ultra Calming Serum Concentratea ja sen päälle silmänymp.voide Ultrasmoothing Eye Serum.

  Inkeri

  VastaaPoista