keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Climate Control Stick sopii koko perheelle

Tuntuu siltä, että Hämeenlinnassa on jokin flunssaepidemia menossa ja kai tähän vuodenaikaan se on joka paikassa. Varma ongelma nuhasta ja yskästä on rohtunut nenän ympärystä ja rohtuneet huulet. Ei voisi kuvitella, että niinkin pienessä asiassa, kuin huulirasvoissa on aivan totaalinen ero. Dermalogican Climate Control Stick (15€) on ihan ehdottomasti paras kokeilemani huulirasva.

Huulirasvojahan myydän joka tiskillä kioskissa, kaupoissa ja apteekeissa. Melkein joka vuosi joku vedetään pois markkinoilta, kun se sisältääkin ei sallittuja raaka-aineita. Lapset tarvitsevat kaikista eniten huulirasvaa, koska nenästä ja huulista tulee tosi kipeät, kun ne rohtuu rikki. Lapsen huulirasva pitää olla turvallinen ja tehokas. Ehdottomasti kannattaa välttää huulirasvoja joissa on jotain maku-tai hajuaineita. Niillä ei ole mitään tekemistä hoitamisen kanssa ja yleensä ne allergisoivat eniten. Aika moni huulirasva on valkovaseliinia lisättynä hajusteilla ja makuaineilla ja kaikki nämä mainitut raaka-aineet kuivattaa lisää. Aikuinen voi tietysti käyttää ihan mitä tahansa omille huulilleen, mutta lasta kannattaa suojella ylimääräisiltä haitta-aineilta.

Climate Control Stick on täysin hajusteeton ja väriaineeton huulirasva, joka sisältää pelkkiä hoitavia kasviöljyjä. Pahassa nuhassa lisään huulirasvaa nenän ympärille joka niistämisen jälkeen, koska nenähän tuli tosi araksi jatkuvasta pyyhkimisestä. Asiakkaat kenellä helposti vuotaa silmät ulkona ja tuulessa taputtelevat Climate Control Stickiä silmäkulmiin uloslähtiessä ja se auttaa huomattavasti. Climate Control Stick on siis hyvin monikäyttöinen koko perheen tuote. Aika monta tarinaa olen kuullut myös sen pesun kestävyydestä. Pieni puikkohan jää helposti taskuun ja menee pyykkikoneseen. Se ei kuulemma haittaa yhtään, puikko on ihan yhtä käyttökelpoinen, kuin ennenkin. Uskoisin kuitenkin ettei pesulämpötila ole voinut olla kovin korkea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti