tiistai 10. maaliskuuta 2015

Tarjoushinta C-12 Concentratesta on vielä voimassa

Nyt olisi vielä muutama pakkaus jäljellä C-12 Concentrate tehoseerumia tarjoushintaan. Nythän hinta on ihan poikkeuksellinen ja näin suuria alennuksia en pysty tämän jälkeen antamaan. Nyt C-12 Concentrate 30 ml on 82€ ja normaalihinta on 133€. Tätä hintaetua ei todellakaan kannata ohittaa varsinkin, kun tuo seerumi sopii aivan kaikille ihotyypeille. Tuote on nyt sen takia poikkeuksellisen edullinen, koska Dermalogica uudistaa ChromaWhite linjan pakkaukset.

Ensisijaisesti C-12 Concentrate on tarkoitettu hajoittamaan melanosyyttisoluja ettei pigmenttiläiskiä syntyisi. Kun melanosyyttisolut leviävät iholle tasaisesti UV-säteilyn antama väri on myös tasainen. Lähes kaikilla yli viisikymppisillä ihon hiukan kirjava ja kesää kohti mennessä kirjavuus, vaan lisääntyy. Estrogeenin väheneminen on syynä tähänkin asiaan eli estrogeenin väheneminen ohentaa ihoa ja siksi melanosyyttisolut ei levity tasaisesti. C-12 Concentrate on tämän lisäksi todella monipuolinen tehotippa joka myös kosteuttaa ja siloittaa ihoa. Sitä voi käyttää aamulla ja illalla ja tuo  pakkaus on huomattavasti suurempi, kuin tehotipat yleensä eli 30 ml, niin se riittää 6-8 viikkoa. Paljoa ei tätäkään seerumia tarvitse käyttää kerralla, vaan sen päälle laitetaan kosteusvoide.

Tarjous on voimassa  keskiviikkoon 11.3 klo 24 asti verkkokaupassa ja hoitolassa. Jos haluat käydä hakemassa sen hoitolasta ja et ehdi keskiviikkoon mennessä laita meille sähköposti, niin varaamme sen sinulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti