tiistai 31. maaliskuuta 2015

Ihanat kevätvärit Youngbloodilta

En ole vuosiin nähnyt niin kaunista huulipunaväriä, kun Youngbloodin Mimosa (32€). Se on aivan, kuin tehty Grace Kellyn eleganssia varten. Uskon, että siitä tulee suomalaisten suosikki, koska se ei ole liian voimakas.

Keväällä, kun otetaan kirkasväriset kesävaatteet esiin kannattaa päivittää myös meikkivärit. Talven tummat meikkivärit saavat keväällä  meikin näyttämään suttuiselta, vaikka se jouluntienoilla oli ihan hyvä. Huulipuna on kaikista tärkein minkä pitäisi aina seurata vaatevärejä ja vuoden aikoja. Hyviä neutraaleja arkivärejä huulille on tämä Mimosa, Sorbet ja Lust Pink huulipunat ja huulikiille Coral Kiss ja Glorius.

Moni haluaisi käyttää kesällä mahdollisimman kevyttä meikkiä ja meillä olikin jo viime kesänä suosikkina Dermalogican SkinPerfect Primer sk30 (77€).Se ei ole edes meikkivoide, vaan meikinpohjustusaine jossa on hiukan väriä. Toisaalta ei kannattaisi liian malttamattomasti hylätä meikkivoiteita, koska ne ovat erinomainen suoja tuulta, siitepölyä ja katupölyä vastaan. Youngbloodin mineraalimeikki(65€) jää, kuin kevyt suojaharso ihon pintaan suojaamaan raapivalta katupölyltä. Mitä paksumpi meikkikerros on sitä parempi suoja se on tuulen mukana lentävältä likaiselta hiekalta.

2 kommenttia:

 1. Tämä blogi on ihan mukavaa luettavaa meikki ja ihonhoitojuttujen puolesta, mutta politikointi tympii. Kirjoittajalla on niin voimakas venäjävastaisuus ja rasistinen pelko muita kulttuureja kohtaan, että se saa karvat pystyyn. Miten vielä nykypäivänä joku voi olla talvisotaa hehkuttava patriootti ja nähdä asiat noin jyrkästi ja kapeasti.

  VastaaPoista
 2. Kiitos tästä viestistäsi. Sain siitä paljon ajattelemisen aihetta. Meinasimme ensin Marin kanssa laittaa tämän ihan huumoriksi. Minulle 150cm pitkälle keski-iän ylittänelle kosmetologille ei oikein istu nimitys talvisotaa hehkuttava patriootti.
  Sitten aloin ajatella kommenttiasi perusteellisemmin ja ymmärrän, että tuonkin käsityksen voi näistä sotahistoria jutuistani saada, vaikka se ei ole tarkoitus.
  En missään tapausessa tyrkytä kenellekään puoluepolitiikkaa, tai uskontoa työssäni, tai tässä blogissa. Ne eivät mielestäni sovi korrektiin keskusteluun ja minulla ei ole poliittista kantaa enkä ole millään tavoin kiinnostunut uskonnosta.

  Poliittiseen historiaan otan kantaa ja se ehkä on tämän kommentin taustalla. Jos ajatellaan Suomen historiaa, niin olen ylpeä talvisodan torjuntavoitosta ja mielestäni Neuvostoliitto teki väärin hyökätessään Suomeen. Minä en pidä tätä politiikkana, vai miten muut lukijat asiaa ajattelevat?
  Olen pyrkinyt aina suhtautumaan avarakatseisesti muihin kulttuureihi ja en missään tapauksessa tunnista itsessäni rasismia. Tunnen kuitenkin pelkoa Venäjän nykytilannetta kohtaan ja samoin Isisjärjestöä kohtaan. Maailman tilanne on lähempänä kolmatta maailmansotaa, kuin pitkiin aikoihin. Pahimmat kriisipesäkkeet ovat Venäjän ja Ukrainan tilanteessa ja Lähi-Idässä Syyrian, Iranin ja Jemenin alueella.
  Ehkä tämä eduskuntavaalien ajankohta saa politiikkaa näkymään sielläkin missä sitä ei ole.

  Inkeri

  VastaaPoista