lauantai 21. maaliskuuta 2015

Pigmenttiläiskien hoitoon uusi PowerBright hoitolinja

Dermalogica on lanseeranut muitakin uutuuksia, kuin rasvoittuvan ihon Breakout Control tehotipan. Entinen ihoa kirkastava ja pigmenttiläiskiä vaalentava ChromaWhite hoitolinja jäi nyt kokonaan pois ja tilalle tuli kolme monipuolisesti tehokasta tuotetta.  Hoitolinjan nimi on PowerBright. Uudet hoitotuotteet sopii kaikille ihotyypeille ja ovat hyvin kosteuttavia ja korjaavat UV-säteilyn haittavaikutuksia. Me olemme Marin kanssa käyttäneet ja kokeileet niitä muutaman kuukauden ja olemme tosi ihastuneita niihin. Tuotteet ovat selvästi uutta teknologiaa, koska voiteet on todella kevyitä ja lähes maitomaisen ohuita, mutta erittäin tehokkaita.

Päivävoide on nimeltään PURE LIGHT sk 50 ja se on ehdottomasti parempi ja täysin erilainen, kun aikaisempi Pure Light sk 30. Uusi Pure Light sk 50 (50ml 107€) on hyvä päivävoide kaikille, jotka ovat paljon ulkona ja haluavat kuitenkin tasaisen ihonvärin. Pääraaka-aineet päivävoiteessa ovat oligopeptidi-34, leväyhdisteet ja lactobacillus hedelmäkäyte. Näiden raaka-aineiden yhteisvaikutusta Dermalogica on kehittänyt parisen vuotta ja tulos on erinomainen. Pure Light sk50 on ohut melkein nestemäinen päivävoide, joka sopii kaikille ihotyypeille. Siinä on runsaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa eli se on hyvä näin alkukeväästäkin talven kuivattamalle iholle. Pure Light sk50 on tehokas aurinkosuoja, mutta se hajoittaa myös melaniinisoluja ja sillä tavoin estää pigmenttiläiskien syntymistä.

PURE NIGHT (50 ml 127€) on vieläkin ravitsevampi hoitovoide, kuin aikaisempi ChromaWhitelinjan Pure Night. Tämän yövoiteen pääraaka-aineet ovat oligopeptidi-34, magnesiumaskorbyylifosfaatti ja niasiiniamidi hajoittavat pigmenttisoluja ja estävät pigmenttiläiskien syntyä. Voiteessa on myös valkokolibrikukan siemenuute, joka siloittaa ja kosteuttaa ihoa. Papusiemenuute vahvistaa kollageenisäikeitä ja sitä kautta parantaa ihon kimmoisuutta ja hidastaa veltostumista. Pure Night sopii kaikille ihotyypeille ja yli kolmekymppisille asiakkaille. Tästä voiteesta tuli oma suosikkini ja keskiviikkona tulleesta ensimmäisestä tuote-erästä tämä Pure Night ehti jo loppua. Saamme sitä lisää ensiviikon loppupuolella.

C-12 PURE BRIGHT SERUM (50 ml 155€) on kaikista tehokkain näistä kolmesta tuotteesta vaalentamaan ja poistamaan jo syntyneitä pigmenttiläiskiä. Tätä tehotippaa käytetään aamuin, illoin koko kasvoille ja ensimmäisenä puhtaalle iholle. Vasta tämän päälle laitetaan yö-tai päivävoide. Tässä on raaka-aineena oligopeptidi-51 ja oligopeptidi-34 joka on patentoitu sekoitus hajoittamaan jo syntyneitä pigmenttiläiskiä. Palmaria palmata ja ascophyllum nodosum raaka-aine sekoitus on myös Dermalogican kehittämä ja patentoima raaka-aineyhdiste ja se estää melanosyyttisolujen kiinnittymistä toisiinsa. Se estää pigmenttiläiskän syntymistä, kun melanosyyttisolut jakautuvat tasaisesti koko iholle eikä jää kasoihin ja muodosta pigmenttiläiskää.

Silloin, kun hoidetaan jo syntyneitä pigmenttiläiskiä on syytä muistaa ettei tulokset näy pikaisesti, vaan vasta noin kolmenviikon kuluttua. PowerBright tuotteet tulee verkkokauppaan vasta huhtikuun lopulla, kun meidän nettivastaava palaa lomalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti