sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Oikeat tuotteet oikeissa paikoissa

Itselleni tulee eteen usein tilanne, että en viitsi esimerkiksi kuoria ihoa, kun kuorinta-aine ei olekaan käden ulottuvilla. Monilla on kaksi pesupaikkaa esimerkiksi kylpyhuone ja saunan pesuhuone. Toiset viettävät viikonlopun muualla, kun arkipäivät ja nyt alkaa viikonloppumökkeily. Hyvät tuotteet ei paljoa auta, jos ne seisoo kotikylppärissä ja itse olet muualla. Minä ainakin olen niin totaalisen laiska etten takuulla kiipeä yläkerran kylppäristä hakemaan kuorintaa tms.jos olen alakeran saunassa pesulla.

Tähän ongelmaan tulevat avuksi Dermalogican matkakoot, joista osaa voi täytää uudestaankin isommista pakkauksista. Suurinta osaa matkakokoja on myytävänäkin ja aika usein niitä saa lahjaksi eri tuotteiden mukana. Kotona kannattaa jo matkakoot saadessaan laittaa ne siihen paikkaan missä arvelee niitä käyttävänsä. Puhdistusmaidot, hoitosuihkeet ja Daily Microfoliant kuorinta ovat sellaisissa pakkauksissa joita voi täyttää. Juuri niitä tuotteita meillä on aina saatavilla, koska ne kuuluu Dermalogican perusvarastoon. Muita matkakokoja saamme kausittain, joten kaikista tuotteista meillä ei aina ole matkakokoja. Dermalogican matkakoothan ovat hyvin reilun kokoisia ja riittoisia, niin kuin muutkin tuotteet eli yleensä ne riittää 2-3 viikkoa.

Tähtitarjouksen mukana meillä on aina matkakokoja lahjaksi. Nyt on Tähtitarjous Dynamic Skin Recoverystä sk 50, nyt 85€, norm 109€. Siinä mukaan tulee matkakoot Super Rich Repair hoitovoide, Overnight Repair Serum tehotippa ja Age Reversal Eye Serum silmänympärysvoide. Jos säästät nämä tuotteet kesän reissuja varten, niin hoidat monta yökyläretkeä näillä matkakokotuotteilla ja ne mahtuu, vaikka käsilaukkuun. Muistakaa kysyä, kun käytte hoitolassa mitä matkakokoja meillä löytyy. Verkkokaupankäyttäjät voivat tiedustella niitä sähköpostilla ja voin laittaa niistä eri laskun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti