lauantai 7. maaliskuuta 2015

Hoitotuotteet Lapin hiihtoreissuille!

Aika moni suuntaa talvilomaviikkonsa Lapin lomaan, koska etelässä ei ole hiihtokelejä juuri ollut. Lapin lomalla saa kokea kaikkea lepoa ja virkistystä mihin arkena ei aika riitä. Iho kuitenkin joutuu todella suurelle rasitukselle, kun UV-säteilyä, tuulta, pakkasta, ja saunomista. Kylpyläpaikoissa lillutaan vielä vedessäkin tuntitolkulla.

Sellainen loma kuulostaa aivan ihanalta ja siitä pitää nauttia ja ottaa kaikki irti. Eikä ihokaan siitä ärsyynny, jos hoito on hyvin suunniteltu. Tietysti olisi hyvä tehdä Nanolift hoito sekä ennen, että jälkeen reissun. Ellei tämä ole mahdollista, niin lomamatkan jälkeen tehtävä hoito on tärkeämpi. Tavallisten kotona käytettyjen perushoitotuotteiden lisäksi matkalle kannattaa hankkia pari muutakin tuotetta Dermalogicalta. Auringolta suojautuminen on ihan ykkösasia, koska lumesta heijastuva UV-säteily moninkertaistuu. Kasvoille suosittelenkin Solar Defence Boosteria sk 50 (50 ml 85€)ja sen voi levittää minkä tahansa kosteusvoiteen päälle. Lapin hangilla tarvitaan tuo viidenkympin suoja, mutta vähäisemmässä auringossa Solar Boosterin voi sekoittaa kosteusvoiteen joukkoon ja näin voiteeseen saadaan noin kolmenkympin suoja.

Toinen tärkeä hoito on Multivitamin Power Recovery Masque (69€) sitä kannattaa käyttää aina saunan jälkeen. Lapinlomalla tulee ehkä saunottua joka ilta, niin ei ole yhtään liikaa laittaa multivitamiininaamio joka ilta tämän viikon verran. Sehän on myös helppo siksikin, että sen voi jättää yöksikin vaikuttamaan. Nämä kaksi tuotetta on hyvä investointi Lapin reissua varten ja nehän ovat loistavia hoitotuotteita vielä loman jälkeenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti