tiistai 17. maaliskuuta 2015

Super Rich Repair Tähtitarjous jatkuu!

Saimme vielä uuden erän Super Rich Repair pakkauksia, joihin kuuluu voiteen lisäksi matkakoot Age Reversal Eye Complex silmänympärysvoidetta ja Soothing Eye Make-Up Remover silmämeikinpoistogeeliä.
SUPER RICH REPAIR PAKKAUS 50 ml NYT 97€ norm.127€ ja näiden edellä mainittujen matkakokojen lisäksi saat vielä lahjaksi matkakoot Total Eye Care sk 15 silmänymp.voiteesta ja Defence Solar Boosterista sk 50. Lahjatuotteiden arvo on 47€.

Halusin myös siksi jatkaa Super Rich Repair tarjousta, koska nämä tuotteet sopii tosi hyvin tähän säätilaan. Super Rich Repair on todella ravitseva ja täyteläinen hoitovoide kaikille yli kolmekymppisille. Se korjaa pitkän sisälämmitysajan ihoa kuivattavan ja ohentavan vaikutuksen. Ihon ohenemista ei itse juurikaan huomaa, kun se on vielä vähäisessä vaiheessa ja helpompi korjata. Ikä ja rasittava ilmasto vähentää ihon kerroksia, mutta se pystytään hidastamaan ja estämään hyvällä hoidolla. Super Rich Repair on helpoin tapa korjata talven vauriot ja hoitaa ihon oma suojaus kuntoon aurinkoaikaa varten. Super Rich Repair sopii yöksi ja päiväksi ja myös meikin alle.

Mukana tulevat aurinkosuojalliset matkakoot silmänympärysvoide Total Eye Caresta sk 15 ja Defence Solar Boosterista sk 50 sopivat juuri nyt kokeiltavaksi, kun aurinko paistaa niin ihanasti koko Suomessa. Age Reversal Eye Complex silmänymp.voide yöksi on varsinainen superryppyvoide ja se toimii hyvin Total Eye Care sk 15 parina. Soothing Eye Make-up Remover on mielestäni maailman paras silmämeikinpoistoaine ja pääsette sitä kokeilemaan tästä matkapakkauksesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti